|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Фатмакът отвръща на удара!
|
|
Автор |
Yersinia pestis (ultimate hero) |
Публикувано | 22.03.20 12:03 |
|
| |
|
Тоя охрана нЕма ли ?!
Нищо не разбрах. Освен, че издрънка куп глупости. Абе, не моЕ ли да си завре популистичните идиотии на любовницата под късата пола. Мутафчийски да му заповяда Да не излиза ! ... по телевизора до края на тая ексцесия. Се наслушах на умнотии, бла-бла, опокалиптични картини, предупреждения-ко-ще-ни-се-случи, и никво-решение-не-даващи ... Аман !
| |
|
Че и той не разбра какво иска да каже - ясно. Ама виж сега клубните комуняки как са се надървили от кеф - президентът на народа пак "натри носа" на лошото правителство и ген. Годжи!)))
А реално е натрил онаа ми работа. Няма толкова ТЪП та вдлъбнат фатмак. Любопитното е, че тръгна добре - наистина можеше да тури един дебелк удивителен за всеки случай на "крайните мерки".
Но после, етсетсвено, зацикли: лошото правителство, "най-засегнатите" "най-засегнатите" "най-засегнатите" "най-засегнатите" ......
Тъпа червена комуняка, че и фатмак. Заеби.
| |
|
Някой да е очаквал друго от него...
Като зубрачът на класа, който повтаря като папагал написаното.
Love All,Trust a Few,Do Wrong to None
| |
|
Ама виж сега клубните комуняки как са се надървили от кеф - президентът на народа пак "натри носа" на лошото правителство и ген. Годжи!)))
Кои са тия?? В коя тема тия неща?????? Уж чета всичко...
АЗ МИСЛЯ ТАКА!!
| |
|
Телевизия не гледаш ли, имаше изявление😆
Love All,Trust a Few,Do Wrong to None
| |
|
Не съм го слушал какво е казал. Видях обаче, че е върнал закона и на тъпотията с регулираните цени и се дава втори шанс да не мине, това е важното. Иначе да си приказва каквото иска.
| |
|
Де мое се прочете цялото изказване, че не го намирам?
Това, което видях, относно карантината на словото го подкрепям.
| |
|
Пълен политически профан съм, при тва нарочно. Но винаги съм била ЗА тези, които дават решения, действат, с прилежащата отговорност, макар и грешно да е (предвид лайняната ситуация) ... но действат ! Повсеместните бълбукачи за вдигане на още смрад ми идват въз ... еле от телевизора ! Спешни извънредни мерки трябват и за тия.
| |
|
Аз питам кои са клубните комуняки как са се надървили от кеф - президентът на народа пак "натри носа" на лошото правителство и ген. Годжи!)))
Не мога да намеря в нашия клуб... може би не търся както трябва
АЗ МИСЛЯ ТАКА!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|