Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:01 13.07.25 
Поколения
   >> 50-60
*Кратък преглед

Тема До Киро и модераторката...нови  
Автор vret7 ()
Публикувано23.12.08 02:40

Понеже не удоволетвори молбата ми, и не отговори на питането, само изтри маса теми дет бяха от полза всички да прочета за да се избистри ситуацията около параноята в клуба, ти само си усложни работата си скъпа Наде, и понеже имам акцидент рак...съм много упорит, тва твоето е антимодериране, аз ти казвам, в клуба имаш човек който пише поне с 4ри регистрирани ника, пише бележки и досажда на хората, аз знам кой е този човек, а ти си правиш гаргара, аз не писах темите да се оплаквам от някой, или да си признавам на всеуслушание...че вижте врет7 имал неква либоф с неква си..., аз виждам как един човек меко казано се гъбарка с цял един клуб, и ти ми викаш...бе игнор, ти не ми казвай аз кво да правя, свърши си работата, погледни шибаните IP ta, и разреши проблема, от всичко ти дет изтри като теми, имаше доказателства и признания, че, jiveesht-jane_to-buboleche e edna persona, сега аз продължавам да твърдя че kurkudup e клонинг на същата персона, и голяма част от нерегистрираните никове, и настоявам като юзер на дир.бг да ми отговорите ти и Киро, не само на мен, но и на всички хора тук , ако не желаете това Настоявам никът ми ''vret7'' бъде изтрит!!!

Редактирано от vret7 на 23.12.08 02:49.

Тема Имам и молба към всички...нови [re: vret7]  
Автор vret7 ()
Публикувано23.12.08 02:47

...пишещи тук, който е съгласен с гореписаното от мен да се присъедени, който не е да си каже също, убеден съм че не само аз съм този който е бил цел на интриги и сплетни от даденият човек, и тва ми бе основната мотивация да пиша всички тези неща, не е нито злоба, нито отмъщение, този човек отдавна не значи нищо за мен, вероятно и никога не бих го направил ако ...ако, ми тва е!...п.п забравих, убеден съм че сегашните ви кавги и параноя са породени от тази персона, аз не мога тва да ви реша, но Вие самите можете!!!

Редактирано от vret7 на 23.12.08 02:59.

Тема Re: Имам и молба към всички... [re: vret7]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано23.12.08 07:06

Клонингине са повече от нас.
Няма как да гласуваме.
Това не се случва без съдействието на модераторите, не го ли разбра вече!
А и ако баннат клонингите няма да остане никой в този клуб.

Трябва да презнаем перфектното им преобразяване.

Тема Re: До Киро и модераторката...нови [re: vret7]  
Автор HAДEЖДA™Модератор (Jedem das Seine)
Публикувано23.12.08 07:37

Оххх, на какъв език да ти обясня, че писането с няколко ника не е "престъпление" и не подлежи на санкции. Дотук не прочетох нещо смущаващо, написано от Куркудуп, което да подлежи на модериране.. И за да казвам, че не виждам нищо смущаващо, значи и шибаните АиПи - та са погледнати.
Да сложа бан на Куркудуп? И с какъв мотив? Досажда на Врет? Смешно! Банът ще я възпрепятства да пише в клуба, но не и да праща бележки, ако е тя де.
Та не ми давай ако обичаш и ти акъл какво да правя. Ами се замисли, защо доскоро тук всичко си вървеше тихо и кротко.
И не, не ми е нито в моите, нито в правомощията на Администратора да триеме регистрации. Като искаш да не пишеш - недей.
И престани да клонираш теми за клонингите.
Айде, Весели празници.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Тема Re: До Киро и модераторката...нови [re: vret7]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано23.12.08 07:42

Мисля, че обяснението на Надежда е коректно.
Наистина е така както тя казва.
Такива са правилата на играта.
Ще се нагаждаме според условията такива каквито са.
Целият свят е такъв.

Тема Мммданови [re: vret7]  
Автор Mинyтa (60 секунди)
Публикувано23.12.08 08:44

тъкмо стана интересно, а ти - истината, и само истината.

И за какво ти е истината, ако е скучна и ясна. И ние знаем кой е човека, ама що да не го оставим сам да се налудува.

Ти представяш ли си колко енергия и време влага в това си преобразяване, даже се вживява в ролята си, че чак си вярва.
Ако това време и енергия беше посветила на мъжете, нямаше да им се обижда и рИве из клуба.

а на мене ми е забавно, сигурно не съм добре.

Тема Re: Мммданови [re: Mинyтa]  
Автор HAДEЖДA™Модератор (Jedem das Seine)
Публикувано23.12.08 08:56

Престанете с тая параноя. Явно май на вас ви доставя удоволствие. Няма нито съвпадения по АиПи, нито минаване през проксита.
Темата беше адресирана до мен и Киро, отговорих му на Врет и я заключвам като безпредметна.
Лек и успешен предпразничен работен ден!!

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.