|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
семейна жена ,или мома за любовница
|
|
Автор | MarьocниkътOтOз (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.08 00:28 |
|
Питам мъжете,попадали и на двата варианта: Кое е по добре?
| |
|
Само семейна за любовница.
Момата е досадно същество и ще иска да ти става жена.И пак ще трябва да си търсиш любовница.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
Тема
|
Re: семейна жена ,или мома за любовница
[re: MarьocниkътOтOз]
|
|
Автор | ивo (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.08 08:37 |
|
По добре семейна.По малко подаръци,че трябва да обеснява,по малко екскурзии, вечери,повече време за секс.Единственото неудобство е ако мъжът й ви хване на калъп, но ако сте семейни приятели винаги можеш да кажеш, че само си пиете кафето или нещо друго съвместно.....Момата може да иска деца, брак, подаръци и то скъпи.....Кажи какво си решил
| |
|
Не мога да си обясня този мазохизъм.Имаш една,която изисква полагащото й се внимание,че още една.Какъвто й да е социалния статус на любовницата ще дойде момент на предявяване на претенции.
По -добре си гледай внучетата .
| |
|
В един от форумите срещнах некаква еврейска мъдрост, че по-добре било да влагаш пари в скъпа лимузина отколкото в любовница. По евтино излизало и доста по шик. Иначе, рано или късно те хващат и се започва - разправии, адвокати .........
| |
Тема
|
[re: 1919]
|
|
Автор | мoмa 2-pa вpъзka (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.08 11:25 |
|
Как точно да го разбирам мома-несемейна или девица?!.
Дефлоратор ли искаш да бъдеш или?!?
| |
|
Тези числа не оказват пола ми. Просто системата не ме регистрира с букви. В скобичките е името на любимата ми котка и нейния пол е същия като моя. Прочетох два пъти това, което съм написала и не намерих никъде да се спомева мома. Става въпрос за лимузина - т.е. хубава автомобил.
| |
Тема
|
[re: 1919]
|
|
Автор | ;мoмa 2-pa вpъзka (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.08 14:42 |
|
Извинявай много,но въпросът ми е насочен към този,който е пуснал темата.Допуснала съм грешка.
| |
Тема
|
[re: MarьocниkътOтOз]
|
|
Автор | Cтиви Boндep (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.08 19:14 |
|
Фани си женена, ще ти излезе по-евтина, а пък и те са с много занижени изисквания в сравнение с момите.
| |
|
И от двете по две.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|