Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:01 05.07.25 
Поколения
   >> 50-60
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема майка и турцитенови  
Автор Zhuzhi (непознат )
Публикувано12.05.08 22:44

Майка е на 69.

Преди две години й почина човека. Той не беше баща ми - но тя беше с него около 30 години и за мен и сетра ми тоя човек беше най-близък като баща един вид - бе, бе баща дето сме познавали. Като почина на всички ни липсваше.

Аз съм навън а сестра ми е из друг край на Б-я. Отначало и на двете със сетра ми ни беше много чудно / трудно за майка ще се оправя сама...

Но ето че майка се окопити и даже все едно част от нея дето беше изчезнала покрай живот с мъж се завърна. Цялата къща на село светна, стана уредена и подрена как никога преди ..Иван (човека й) бе така немърлив.

Аз си виках, 'я виж колко интересно - майка ми дето познавах на 10 години се завърна'....Както тогава на моного по-млади години, тя сега пак имаше - енергия, динамика, интерс...

Но гордоста ми от майка ми не продължи задълго. От самото начало като Иван почина тя почна да се занимава с политика. 0тначало се гордеех с нЕя, и ми се видеше като знак за как 'се е завърнала към себе си' ...

Вече не е така. Това дето ми се виждаше политически интерес отначало - сега е като ... НЕ знам думата на български като.... obsession....тя само говори за как турците са изпокупили Б-я, за настояванието им за собствена им религия и език, за джамиите, за оградите на природни области най-вече от 'турска собственост', за как турското робство в Б-я се завръща и т. н.

Аз някои пъти и се обаждам да й кажа какво й правят внучетата - но чувам все новини от тоя вид. Аз се опитвам да й кажа \това е капитализъм' и освем турци има много хора с пари дето купуват сума си имоти по света - не само Б-я - но не става номера....Ето например днес в весника в Англия чета за българския футволистДимитър Бербатов и договора му за 20 МИЛИона ЛИРИ да играе тук в Англия.... а бе опитвма се да и кажа за други подобни 'завладевания' та да се по-отпусне.... не че не й вярвам за какво гово
ри за турците .... но глобалната картнина е по-сложна.... Е номера не става баш.

Аз много го си я обичам и така не ми се ще тя да се стресова така с тея турци.... правя сметки да прекрам време с нея....тя не ще да е тука, но аз гледам/струвам да ида при нея....Иначе амън от нея!

Тема Re: майка и турцитенови [re: Zhuzhi]  
Авторeee (Нерегистриран)
Публикувано15.05.08 15:38

това е положението - поколения

Тема Re: майка и турцитенови [re: eee]  
Автор Zhuzhi (непознат )
Публикувано15.05.08 21:41

Мммда, но ми е мъчно за нея и често се чудя дали бих могла да я накарам да се чуства по-мирно/ щастливо на стари години... дали някакси независи от мене. Неща нито аз самата, нито никои друг на стари години да се удене така... но може да си е част от живота....

Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано16.05.08 23:47

Това е нейният свят, това е мястото от което майка ти търси и намира сили да жевее, ...не я убивай, като и го отнемаш, остави я и се погледни...нашата илюзия по нищо не се различава от тази на майка ти... поварвай ми.

Тема Re: майка и турцитенови [re: ПЪTниk]  
Автор Zhuzhi (непознат )
Публикувано22.05.08 23:08

Да, да....

Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано23.05.08 19:58

Те така ще мислят и твоите деца за теб като остарееш. Остави майка си да живее нейния си живот.

Тема Re: майка и турцитенови [re: Гинec]  
АвторTepи (Нерегистриран)
Публикувано29.05.08 22:12

Аз се боря със затварянето и притесняването на мироглед... Правя си мозъчни упражнения при които си въогразявам неща точно обратно на как акъла ми е свикнал да тананика... Колко ще помогне не знам, но поне е нещо различно.... Не всички от нас се фиксират на една, две идеи на стара възраст...

Авторнeпoзнaтa (Нерегистриран)
Публикувано31.05.08 03:16

И аз имам пъпка на путката. Моичкия ми вика, да манеш той нящо, щот няма да та лижа. А мен ме е срам, срамните ми устни са едни такива набъбнали, ко ша правя не знам.

Редактирано от HAДEЖДA™ на 04.06.08 09:03.

Тема Re: майка и турците [re: нeпoзнaтa]  
Авторнeпoзнaтa (Нерегистриран)
Публикувано31.05.08 11:34

Твърде безвкусно и пошло. Вероятно сега се чувствате извратено удовлетворена от написаното.
Въпреки, че не съм регистрирана, от доста време ползвам този ник, затова Ви моля най - учтиво да ползвате някой друг. Но ако това представлява някаква трудност за Вас, няма проблем, едва ли повече ще надниквам тук. Защото вместо отмора или обсъждане на нещо стойностно, можеш само да се натъжиш от липсата на интереси, ценности и морал. Или да се шокираш и възмутиш ...

Тема Re: майка и турцитенови [re: нeпoзнaтa]  
АвторZhuzhi (Нерегистриран)
Публикувано06.06.08 21:25

Приземи се скъпа...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.