|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Егоизъм ли е......
|
|
| Автор | 52roдишнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.02.07 13:29 |
|
|
като си всеотдаен към децата си и не търсиш новата любов?
| |
|
Тема
|
Re: Егоизъм ли е......
[re: 52roдишнa]
|
|
| Автор | Lora (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.02.07 14:08 |
|
|
По скоро е глупост.Един ден си хващат пътя...децата де,а ти оставаш като на някоя забравена гара дето никога не минава влак.
| |
|
Тема
|
[re: Lora]
|
|
| Автор |
elisa-m () |
| Публикувано | 12.02.07 14:41 |
|
|
А според мен зависи дали изпитваш нужда,ако нямаш не търсиш нова любов,но 4овек може да си остане предан към децата и да си има другар в живота.Поне така си мисля.
| |
|
|
|
Според мене това е по-скоро мироглед. Аз не смятам това за правилно, но всеки знае себе си най-добре. Най-често егоистите са точно децата, както и ние в повечето случаи сме били егоисти спрямо нашите родители.
Моме, ако можеш се гмурни в нова любов. Това не пречи да помагаш на децата си с каквото можеш. Щастието и вътрешната хармония в тебе ще е от голяма полза не само за тебе, но и за децата ти.
Късмет и много щастие!
| |
|
Тема
|
[re: Lora]
|
|
| Автор | 5O roдишнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.02.07 20:25 |
|
|
O, винаги има
расеяни машинисти
"объркали" имената
на гарите...
| |
|
Тема
|
[re: 5O roдишнa]
|
|
| Автор | Lora (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.02.07 21:56 |
|
|
Мила,просто от такива....байгдън.Друго си е да си е по график влака,....па и машиниста да е читав.Ама секви хора...някой го предпочитат......и така...кво дойДИ.
| |
|
|
|
Егоизъм но към себе си! Потърсия, нея любовта! Заслужаваш я и та и аз , а и всички хора независамо на каква възраст са ако до сега не са я срещнали.
| |
|
Тема
|
[re: NinaNina]
|
|
| Автор | 52 roдишнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.02.07 10:18 |
|
|
Виртуално ли
точно тази любов
не Е егоизтична
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | RR (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.02.07 13:55 |
|
|
А може би искаш понякога да избягаш от самотата и затова да си задаваш този въпрос? Намирай си повече работа и бъди сред повече хора, не оставай сама и скучаеща, защото ако се справяш сама и нямаш нужда от нова любов, просто тя не ти е необходима. А ... може и една от дветв страни да те обвини в егоизъм?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | 111 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.02.07 17:41 |
|
|
Ти да не си като този, АЗ СЕ КРИЕХ, НО НИКОИ НЕ МЕ ТЪРСЕШЕ, живеи си живота, моми4е, и не ставаи робиня. Аз например не пропускам никоя. Сексуалната удовлетвореност ще ти вдигне тонуса и желанието да помагаш пове4е на децата си, което правим и вси4ки междудругото.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|