Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:29 08.07.25 
Поколения
   >> 50-60
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема дълга история...ако някой има търпениенови  
Автор32a5 (Нерегистриран)
Публикувано01.10.07 16:50

Здравейте,
Струва ми се ,че съм на поне 100 години,а съм на 50.
Имам семейство-съпруг и 1 дете /вече мъж на 25г/.
Какво ли не ми се случи в живота-брак,син -попаднал в наркотична зависимост/от 4 год.вече е нормален човек/,загубена любов със съпруга ми,но живеем заедно,уж щастливо,тежко болен баща,майка ми отдавна почина от рак,самотна сестра/доста дълго вече разведена-без деца/.
Чувствам с съсипана и никой не ме разбира.Обичам безкрайно сина си,искам да живея в мир със спруга си,да си върша работата,но нещо не се получава.
Понякога ми се струва,че е по добре да ме няма на този свят.
Работя у дома-счетоводител съм.Липсват ми ежедневните контакти с хора.Много е трудно......какво ще ме посъветвате?знам,че всеки има своите грижи и ако някой отговори му благодаря.

Тема Re: дълга история...ако някой има търпениенови [re: 32a5]  
Автор52roдишнa (Нерегистриран)
Публикувано01.10.07 20:14

Ако имаш възможност - излизай повече часове през деня навън - сред хората, сред природата, по магазините (шопингтерапия), като не е задължително да си с приятелки - може и сама. Отглеждането на цветя, грижи за домашен любимец - също ще те разтоварват психически. Контактувай и с хората от фирмите, на които водиш счетоводството. Поглеждай се все по-често в огледалото и направи някои промени във външния си вид - смени си цвета на косата, прическата, тоалета - изобщо - погрижи се и за себе си. Пробвай - може и да има положителен ефект - и пиши след това. Пожелавам ти успех!

Автор lili2OO7 (общопознат)
Публикувано01.10.07 21:24

...Трудна работа...И аз съм имала трудни моменти.И на мен са ми минавали подобни мисли през главата...
Трябва да ти кажа - преодоляват се.Сигурно си силна жена и и сама ще преминеш през всичко това. Ето че сама си разбрала какво точно ти липсва...
...не...не мога да ти кажа нищо друго, освен да ти пожелая кураж, за да възстановиш равновесието в семейството си. Знам че си способна да го направиш сама и ще го направиш.Нужни са много сили и търпение.

Тема Re: дълга история...ако някой има търпениенови [re: lili2OO7]  
АвторHяkoй (Нерегистриран)
Публикувано02.10.07 16:13

Опитай по следния начин-МИР В КЪЩИ ЛЮБОВ НАВЪН-лично на мен ми е помагало и за това ти го препоръчвам.Промени във външния вид-задължителни.Контакти с нови хора-задължителни.Разходки сред природата-задълщителни.Посещение на ресторанти-желателни.

Автор lumixx (Любознателна )
Публикувано03.10.07 06:26

Добра идея е и да намериш подходящия за теб клуб в дир-а.

Тема Re: дълга история...ако някой има търпениенови [re: lumixx]  
АвторCekcи (Нерегистриран)
Публикувано03.10.07 15:14

Ох,какво да ви кажа-ами то виртуалното си е виртуално ,но все пак си е първото стъпало към сексуално

...............

Тема Re: дълга история...ако някой има търпение [re: Cekcи]  
АвторCekcи (Нерегистриран)
Публикувано03.10.07 16:09

Моля за извинение-това,което написах по грешка съм го пуснал тук.Извинете за нелепо прозвучалите думи "ни в клин,ни в ръкав"!

Авторпpeпyckaщa (Нерегистриран)
Публикувано03.10.07 18:37

Има приказка "помогни си сам и господ да ти помогне" ,та в този ред на мисли не е необходимо да чувстваш необходимост от това някой да те разбира или да чакаш одобрение.Прави това което ти харесва,напълно си го заслужила , както разбирам.Гледай предавания които те отмарят,не изпускай приятното време за разходки ,погледни колко савършена е природата и колко простичко е наредено всичко в нея.Това ще те накара да се усмихнеш и ще те зареди с енергия.Щом страшното е отминало,другите неща ще се оправят

просто повярвай!!!

Тема Re: дълга история...ако някой има търпение [re: 32a5]  
Автор32a6 (Нерегистриран)
Публикувано01.12.07 15:47

Ако знаеш само колко добре те разбирам....
По същия начин като теб ,със същите проблеми като твоите ,седя в къщи и полудявам:(((
И то сега ще стана на 50 г.:(
Имам една приятелка-нейните съвети са-постоянен упрек към мен-къде съм сбъркала и т.н.
Мисля,че всички съвети,които ти се дават тук са много добри,но за мен поне не са дори моментно облекчение:(
За мен самата може би една истинска вярна приятелка,която да умее да слуша,да съпреживява,да бъде всеки ден с мен..мисля,че това би ми помогнало...другото-природата ,разходките и т.н...ами защо ми е като единственото ,което мога да правя без да се насилвам, това е да легна при спуснати завеси и да мисля и плача за отминалите ми прекрасни години..

Имам една позната която се разведе на 50 г.-нея я спаси точно една такава вярна приятелка,която всеки ден вечер след работа тичаше при нея и търпеливо изслушваше всичко-и сълзите ,и лутанията на мисълта...всичко..
Така че..ако искаш да се запознаем-отговори ми тук,ще се регистрирам и ще ти пиша бележка..
Единствените ми добри часове са тия,които прекарвам с дъщеря си-едно много светло красиво младо момиче-тя ми е истинския извор на сили да мога да живея в "нелюбов" ,"неразбиране" и т.н.
до скоро!
Все пак сме живи и се движим сами!

Тема Re: дълга история...ако някой има търпениенови [re: 32a6]  
Авторнeпoзнaтa (Нерегистриран)
Публикувано01.12.07 18:53

Много е важно да имаме някой, който да ни разбира и подкрепя в трудни моменти, но поняога се налага да се изправяме без да ни подадат ръка, на която да се облегнем.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.