|
Тема
|
световно
|
|
Автор |
пpeпyckaщa (непознат
) |
Публикувано | 26.08.07 20:00 |
|
Още е рано....,но за тези които гледат световното в Осака,ч е с т и т о!!! Радват ни и още надежди сред мъжете, а винаги е хубаво в очакване на нещо хубаво да се случи.
| |
Тема
|
Re: световно
[re: пpeпyckaщa]
|
|
Автор | пpeпyckaщa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.07 18:53 |
|
Тук никой ли не се интересува от спорт? Клуба да не се ползва само за разискване на проблемите.В живота нали има и хубави неща,не може ли да им се радваме ,споделейки :))
| |
|
Много съжалявам, че не мога да ти бъда добър събеседник , а бих искала...
По-лесно ми е да се гордея, когато спортистите ни са победители...
Exploit Maker
BSD Developer
BE AWARE!!!
| |
Тема
|
[re: пpeпyckaщa]
|
|
Автор | PБ (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.07 21:23 |
|
За съжаление - не гледам много телевизия и спортни предавания, но за сметка на това - всяка сутрин отделям по един час за бързо ходене и от време на време - тичане в парка.
| |
|
Е, от спорт до спорт - разлика от земята до небето. Аз примерно се интересувам от футбол, тенис, ски, ф1, ама от лека атлетика грам не отбирам.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
Тема
|
[re: HAДEЖДA™]
|
|
Автор | пpeпyckaщaдa (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.07 18:59 |
|
Футбола не е ли много бягане и стратегия :)) Чудя се защо футбола ни е зле ,а ми то феновете и тимовете не се интересуват от бягане и.....резултатите са плачевни :)) Да не засегнах болна,ама много болна тема.......За мен емоцията в бягането е да виждаш страхотната борба,особено пред финала и как често пъти надскачат и собствените си възможностти
| |
Тема
|
[re: PБ]
|
|
Автор | пpeпyckaщa (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.07 19:09 |
|
Олимпиади,световни,европейски първенства как да се пропуснат? Гимнастика, фигурно пързаляне все красота и грация, а и имаме много добри състезатели с които можем да се гордеем и да изпитаме безкрайно удоволствие като ги гледа ме
| |
|
Знам, че общофизическата поготовка е много важна, за съжаление някои иначе талантливи футболистчета бъркат :Биад" и "СинСити" с фитнеса, и после си личи на терена, но просто я нямам тая тръпка към леката атлетика. Гледането на такива състезания се ми изчерпва до българското участие в тях. Спринтовете, особенно 100-те метра - ами то докато премигнеш, и те вече финиширали.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !
| |
|
|
|
|