Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:43 10.11.25 
Поколения
   >> 50-60
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Егоизъм ли е......нови  
Автор52roдишнa (Нерегистриран)
Публикувано12.02.07 13:29

като си всеотдаен към децата си и не търсиш новата любов?

Тема Re: Егоизъм ли е......нови [re: 52roдишнa]  
АвторLora (Нерегистриран)
Публикувано12.02.07 14:08

По скоро е глупост.Един ден си хващат пътя...децата де,а ти оставаш като на някоя забравена гара дето никога не минава влак.

Тема Re: Егоизъм ли е......нови [re: Lora]  
Автор elisa-m ()
Публикувано12.02.07 14:41

А според мен зависи дали изпитваш нужда,ако нямаш не търсиш нова любов,но 4овек може да си остане предан към децата и да си има другар в живота.Поне така си мисля.

Автор Trendi ()
Публикувано12.02.07 18:33

Според мене това е по-скоро мироглед. Аз не смятам това за правилно, но всеки знае себе си най-добре. Най-често егоистите са точно децата, както и ние в повечето случаи сме били егоисти спрямо нашите родители.

Моме, ако можеш се гмурни в нова любов. Това не пречи да помагаш на децата си с каквото можеш. Щастието и вътрешната хармония в тебе ще е от голяма полза не само за тебе, но и за децата ти.

Късмет и много щастие!

Тема Re: Егоизъм ли е......нови [re: Lora]  
Автор5O roдишнa (Нерегистриран)
Публикувано12.02.07 20:25

O, винаги има
расеяни машинисти
"объркали" имената
на гарите...

Тема Re: Егоизъм ли е......нови [re: 5O roдишнa]  
АвторLora (Нерегистриран)
Публикувано12.02.07 21:56

Мила,просто от такива....байгдън.Друго си е да си е по график влака,....па и машиниста да е читав.Ама секви хора...някой го предпочитат......и така...кво дойДИ.

Автор NinaNina (непознат )
Публикувано17.02.07 09:04

Егоизъм но към себе си! Потърсия, нея любовта! Заслужаваш я и та и аз , а и всички хора независамо на каква възраст са ако до сега не са я срещнали.

Тема Re: Егоизъм ли е......нови [re: NinaNina]  
Автор52 roдишнa (Нерегистриран)
Публикувано17.02.07 10:18

Виртуално ли

точно тази любов
не Е егоизтична

АвторRR (Нерегистриран)
Публикувано17.02.07 13:55

А може би искаш понякога да избягаш от самотата и затова да си задаваш този въпрос? Намирай си повече работа и бъди сред повече хора, не оставай сама и скучаеща, защото ако се справяш сама и нямаш нужда от нова любов, просто тя не ти е необходима. А ... може и една от дветв страни да те обвини в егоизъм?

Автор111 (Нерегистриран)
Публикувано17.02.07 17:41

Ти да не си като този, АЗ СЕ КРИЕХ, НО НИКОИ НЕ МЕ ТЪРСЕШЕ, живеи си живота, моми4е, и не ставаи робиня. Аз например не пропускам никоя. Сексуалната удовлетвореност ще ти вдигне тонуса и желанието да помагаш пове4е на децата си, което правим и вси4ки междудругото.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.