Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:21 17.07.25 
Поколения
   >> 50-60
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема самотни ли сте и как ....нови  
Авторcaмoтa (Нерегистриран)
Публикувано29.04.07 08:43

успявате да избягате от самотата?

Тема Re: самотни ли сте и как ....нови [re: caмoтa]  
Авторsamotna (Нерегистриран)
Публикувано29.04.07 14:49

Самотна съм. Много. Никак. Не мога да й избягам и си самотувам

Тема Re: самотни ли сте и как ....нови [re: samotna]  
Автор Щ-3O4 (Щука)
Публикувано29.04.07 22:00

Тема Re: самотни ли сте и как ....нови [re: Щ-3O4]  
АвторTъй kaтo... (Нерегистриран)
Публикувано29.04.07 23:01

отговорът ти е с картина и без звук - да разбирам ли: "Като те е стах от мечки - не влизай в гората"?

Автор1OO x caмoтa (Нерегистриран)
Публикувано10.06.07 10:15

Да! Самотна съм! Отчайващо самотна! И не мога да избягам ,самотата ми ме преследва навсякъде.Самотата в душата ми. И стократно повече , след като на хоризонта на самотата ми започна да изгрява реална ( за мен) надежда от тук насетне да я споделя, а то се оказа само розова илюзия. И не е само самота , а е затъване в блатото на депресия, колкото и отчаяни опити да правя да се измъкна. На всичкото отгоре ми е унизително да го призная и да пиша затова.

Авторdaamane (Нерегистриран)
Публикувано10.06.07 12:18

Недейте така, бе, хора! Стряскате ме! Скоро ми се пада да се прехвърля към този клуб, и рекох да надникна, да видя к'во е тука. Ми то много минорно... Я да си изясня некои положения - работите ли още?; приятели имате ли?; нещо деца, внуци, близки, роднини?; можете ли още да четете?; обичате ли да готвите?; а музика обичате ли?; у вас идеално чисто ли е?; а кола карате ли?; а поддържате ли градинките чисти?; а случват ли ви се някакви странни или смешни, или тъжни случки?; а имате ли важни изводи от живота, които искате да споделите непременно?; а имате ли нещо, което да сте намислили да направите в най-скоро време? А стига толко.
Слушам ви!!! Но ако на всичките ми въпроси отговорите с "не", отсега ви казвам - не ме чакайте в тоз клуб!

Тема Re: самотни ли сте и как ....нови [re: daamane]  
Автор elisa-m ()
Публикувано10.06.07 15:14

Здравей любопитен.
Аз ще отговоря на въпросите ти.Приятели имам,деца имам,вну4е също имам,работя и още доста години ще трябва да поработя,4е нямам достатъ4но стаж да му се невиди.4ета все още и пиша,когато ми се наложи да сложа лупи вместо о4ила ще съобщя това тук във форума.Музика оби4ам,без нея не мога да живея и гости посрещам 4есто ,4есто.У нас е 4исто,ма не съм 4истофайница,градинка нямам,имам мъни4ко балкон4е с цветя.Оби4ам цветята,оби4ам животните,много неща оби4ам.Слу4ва ли са ми са се всякакви странни и смешни неща,то при мен винаги нещо е смешно.Важни изводи от живота имам разбира се,но дали да ги споделям тук?Та тук по4ти никой не влиза.
Е май на вси4ките въпроси отговорих,ако съм изпуснала нещо питай пак ще отговоря.

Тема Re: самотни ли сте и как ....нови [re: elisa-m]  
Публикувано10.06.07 15:24

И щом намираш време за всички тези неща, и щом ти доставят удоволствие, не ми се вярва да си тъжна и депресирана постоянно. Е, за моменти на всеки се случва! Надявам се, че лека-полека този клуб ще привлече посетители! Ако ти хрумне нещо, ей-тъй, без въпроси, напиши го!

Тема Присетих се...нови [re: daamane]  
Публикувано10.06.07 15:27

Аз не съм анонимна, ама не ми се губи време да влизам през входа, и разчитам, че никой не би злоупотребил с nick-а ми! (Ама как колтурно го написах на аглийски!)

Тема E, да видиш, че е истинанови [re: daamane]  
Автор daamane (новак)
Публикувано10.06.07 15:30

Щото аз хич не обичам разни, дето всеки път пишат под различно име. Хайде, нека е измислено, но поне да е едно и също!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.