Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:00 12.07.25 
Поколения
   >> 50-60
*Кратък преглед

Тема Лош 4овек съмнови  
Автор elisa-m ()
Публикувано16.03.07 15:10

Имам си един колега,нари4аме го Недостижимия.Ми той велик,няма друг като него.Машинен инженер е и това е науката достойна за уважение,друга няма.Ако си историк или филолог,я там си навеждай главата засрамено само си си губил времето да у4иш глупости.Та той вси4ко знае,ама забравил в кой континент се намира Израел и вси4ко може,ама като му се развали пералнята ползва услугите на някой неграмотен и не заслужаващ уважение техник.Та този Недостижимия ми е колега ве4е много време.Имам опит с такива ли4ности защото бях омъжена за един велик 4овек пак със силна техни4еска мисъл цели 24г,но днес нещо ми стана,проявих характер,с други думи поскарахме се.И сега в обедната по4ивка взв 4е ме загриза съвестта,правилно ли постъпих или не,4е коя съм аз та да му развалям алюзиите на 4овека.
Какво ще кажете вие,¿срещали ли сте такива хора или само на мен съдбата ми е отредила да познавам такива велики ли4ности?
Не знам защо реших да споделя това тук в клуба,но поне ми олекна.

Тема Re: Лош 4овек съмнови [re: elisa-m]  
Автор lili2OO7 (общопознат)
Публикувано16.03.07 15:47

По-спокойно, маце...Личности, които наистина са велики знаят как да отстъпват.Всичко друго е показност и борба за безусловно надмощие с цел оцеляване.Няма нищо лошо, че си подала огледалото, та да се види отстрани - ако наистина е велик, ще се огледа.
Познавам такива ''велики'', разбира се.Един такъв / има големи познания във всяка една област/ на съвещание изваждаше от джоба си 10см пирон и си чоплеше зъбите...ами нищо - работи си човекът...Друг един, много духовит и интересен мъж залагаше на най-гадните и зашеметяващи доноси - и спечели.
Познавам и мъже достойни - светът е разнолик, но ''и най-ученият си е малко прост''.
Как коя си ти? Ти си също велика.Колежка ли си му или случайна позната, той трябва да уважи и твоето мнение, ако има претенции да е умен.
....хайде, не плачи...утре ще е един нов за теб ден...

Exploit Maker
BSD Developer
BE AWARE!!!

Тема Re: Лош 4овек съмнови [re: lili2OO7]  
Автор elisa-m ()
Публикувано17.03.07 12:53

Е това с пирона направо ме разби,ами 4овека е икономи4ен не ходи на зъболекар,4е скъпо,ма и за кле4ки за зъби му се свиди,пък и пред хората и то не къде да е а на съвещание.Абе какво ли няма по света.
А ина4е аз не пла4а,поросто не оби4ам конфликтите.По принцип при такива ситуации винаги го обръщам на шега,така хем казвам истината хем пък не засягам никого,но този път не успях.

Автор lili2OO7 (общопознат)
Публикувано18.03.07 08:58

Никой не харесва негативни емоции и хора...ама като те прекара животът...
Опитвам се да държа настрани лошотията, но не винаги я познавам, а може би тя е вътре в мен, не знам.Казвам това, защото често се дистанцирам и от видимо прятни хора...абе всеки си има свое си кредо и морал, върви си по своя си път, със своите си разбирания в главата и сърцето.
Хайде, хайде!... Днес е неделя - приятна неделя ти пожелавам!

Exploit Maker
BSD Developer
BE AWARE!!!

Тема Re: Лош 4овек съм [re: elisa-m]  
Автор Duchessa ((аферистка))
Публикувано02.04.07 15:08

Щом си женена за него толкова години, явно нито си лош човек, нито не знаеш какво да правиш, ами вече започваш да се уморяваш...

Дали това "всезнайство" не е професионален дефект? - Щото е типично за учители, университетски преподаватели и началници от всякакъв калибър. Те го правят без да се усещат, с най-добри намерения, без да съзнават колко са досадни... Естествено е да се опиташ да го отрезвиш, защото прекалената му самоувереност може да му изиграе лоша шега извън семейството. Така, че като спре да ти се ядосва, може и да ти е благодарен...

Елате си узнете лордот!

Тема Re: Лош 4овек съмнови [re: lili2OO7]  
Автор 4eren (непознат )
Публикувано24.04.07 22:29

Когато нещо такова се случи, винаги ли трябва да се питаме - прави ли сме или не? Станалото, станало. Какво толкова? Поначало не разбирам трябва ли различните да ни дразнят? Не е ли по просто да ги приемеш като част от твоя живот. Те между другото носят онова което се нарича разнообразие или дух на нещо различно, толкова различно от теб самия. Не си задавай въпроси, а се опитай да погледнеш, там където не искаш, или не дай боже, не можеш. Няма зли хора има само неразбрани.

Тема Re: Лош 4овек съмнови [re: Duchessa]  
Автор elisa-m ()
Публикувано07.05.07 19:20

Не сте ме разбрали,или може би аз грешно съм се изразила,аз с моят Велик 4овек се разделих след 24г брак.Доста късно се реших,но сега се 4увствам добре.Живота оба4е продължава да ме сблъсква с такъв тип хора.

Автор Ursula (shemale)
Публикувано09.05.07 21:01

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.