Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:25 09.07.25 
Поколения
   >> 50-60
*Кратък преглед

Тема Какво става тук?нови  
Автор случайна ()
Публикувано25.04.00 22:52

Какво става в този клуб?Къде са инициативите на веселяците?Нали щяхме да се спасяваме от каквото можем?Силно съм разтревожена от затишието-не ви приляга!!!Трябва да сме в движение- покоят е мъртвило.Някой скоро да се е влю- бил?А да е бил в дискотека?

Тема Какво става тук?нови [re: случайна]  
Автор Руми ()
Публикувано26.04.00 08:49

с тази дископатия - каква дискотека? но за влюбване - нищо не пречи не смеем да влизаме в тази група и се мушим при по-младите

Автор BG ()
Публикувано27.04.00 07:04

Chesto si mislia: nakade sega? Sled mnogo godini skitane po belia svet, mozhe bi e vreme da se pribirame v kashti v hralupata. No si niamam harlupa. Dobre vsichko drugo si imam shte si kupia hralipa. Niamam si nikoi, niamamsi priatelite, ne sam sashtia-sveta me e izmenil i ne znam dali ne sam se mnogo uchuzhdil ot moeto pleme, tai kato sam iskaral poveche ot zhivota s drugi plemena. Triabva mipriatelsvo, Da! triabva mi kompania, restoranti, sabirania, -da si peem, no bez pushene i manichko piene samo na neshto hubavo i elegantna sufra. Da opera,tiatar, mozhe i kino vapreki che sam bil na kino posleden pat predi 20g. iskam da pomogna bez da se chustvam zadalzhen i da mi pomognat da osashtesttvia gore izbroeneto. sigurno sam, che shte go osashgtestvia, no nai-trudnoto shte bade da sreshna horata. Vazmozhno li e pone edin priatel da e nekade tuk. shte rabotia da go otkria. With Love, bobi PS: Tova sa nahvarleni misli do vseki koito ima vreme da gi chete. Vseki otgovor e dobre doshal, no ne obeshtavam da otgovariam na vsichki.

Тема Какво става тук?нови [re: BG]  
Автор Руми ()
Публикувано27.04.00 08:35

имаш добра представа за хубавите неща от живота но послеписа не ми харесва

Автор Мечо Пух ()
Публикувано27.04.00 17:18

Скъпи BG, чудесно е, че си бил тук-там по света. Мисля, че човек винаги може да намери сродни души дори и след години отсъствие. Не само на теб липсват компаниите с приятни хора, музика и т.н. Тях просто ги няма, или поне аз не ги откривам, всички сме се променили много (в смисъл на прибрали се в хралупите и заключили два пъти вратата). Знам обаче, че на много хора им липсва "старият" :) начин на забавление. Интересно как е при другите племена?! С поздрав!

Тема Какво става тук?нови [re: Мечо Пух]  
Автор BG ()
Публикувано28.04.00 08:42

Mecho Pyx, Blagodaria! mah dve sestri poznati ot Vraza toku shto biaha zavarshili medizinskata Akadenia-ednata beshe "Mecho". Zapomnil sam zashtoto sled edna sreshta ia ispratih ot Sofia do Vraza. zapoznahme se na edna Nova godina v apt. na edin priatel na yl Graf Ignatiev. Biahme fantastichna taifa ot doktori i zhurnalist i samo Az Enginer-toku shto diplomiran palen sambizii isebedovolen-greshka. Da veshe mnogo hubavo. Biah momche planinarche i chesto si peehme po hizhite na Rila i Pirin. Na Vitosha hodehme sashto no ne otsedahme po hizhite. Vseki Imenden i Rozhden den praznuvahme, kato vseki noseshe po neshto-okolo 70-80 pati v godinata i povecheto pati s kitara. Da behme mnogo bedni, no se pravihme che ne znaemei zhiveehme chudesno. az rabotih 2g. noshno vreme, a i imah 5 studenta naemateli da biah otnositelno nezavisim i hoden po bambuka, praga, operata, moskva kristal kogato ne hodeh na imenni i rozhdeni dni. Zhivota beshe edin bezkraen "kupon", koito se prekasvashe samo ot izpiti. Blagodaria oshte vednazh. bobi PS: Po vazrasnite zhen(40-60)i sa ostareli po duh i sami ne mogat da se ponasiat, ta kak shte ponasiat drugite. Razbira se ima priatni izkluchenia koito sa zhiviali mezhdu hora i sa priatni. Mnogo sam razocharovan ot moeto pokolenie zheni, a mozhe bi vinata e moia-ochakvam mnogo, pone ot inteligentnite zhiviali v dobro semestvo.

Автор случайна ()
Публикувано02.05.00 22:24

Тежка ти е задачата,Боби.Много самотен,много бездомен,че и разочарован от жените...Единственият начин да бъдеш във възторг от някого е да го обичаш. Исках да кажа- обичай жените за да те обичат и те.Изпитано!

Автор marina ()
Публикувано14.05.00 16:52

kude ziveete vie (po sveta?) vuv vsichki sluchai imaite mnogo hubav de!

Автор мариана ()
Публикувано18.05.00 18:48

Боби, откъде намираш "сили" да си толкова разочарован? Ами какво да кажа аз? Ами другите? Недей така. Опитай се да си върнеш планинарския дух и да гледаш на живота не само през д...то си. Поздрав

Тема Re: Какво става тук? [re: случайна]  
Автор129 (Нерегистриран)
Публикувано21.05.06 00:42

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.