Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:04 20.11.25 
Поколения
   >> 50-60
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Какво му трябва на човек?нови  
Автор Gringo (скептик)
Публикувано12.08.03 17:03

какво му трябва на човек?
вода и слънце,въздух чист...
природата се грижи,
малък дом,по силите на всеки
и весело семейство...
грижи се съдбата.

приятел верен,понякога един
за лято, зима,за нощ и ден,
подкрепа вярна,безвъзмездна,
за радост, мъка и съвет...
компания за биричка наливна...

мелодия любима,ушите да погали
цвете нежно за очите уморени,
женска ласка,устни нежни...
галещ глас,очи добри...
за сърцето уморено,мъничко любов.

това дали е много...
вии кажете...

Тема Re: Какво му трябва на човек?нови [re: Gringo]  
Автор holi_day (fire-fly)
Публикувано12.08.03 20:58

това е най-сложният въпрос - за смисъла на човешкия живот
на този въпрос няма еднозначен отговор или по-точно отговорът е индивидуален

и все пак .....
ако природата и съдбата са били благосклонни към него -
му трябва единствено здрав разум за да оцени това което има

ако Съдбата не му е била съюзник ..... да има волята, силата и търпението да промени бъдещето и сам да управлява живота си, а това е адски трудно, но не е невъзможно

Ту земна,ту далечна,ту лоша,ту добра.Приемай ме такава-ту плаха в нощта,но непокорна-събуждаща зора.

Тема Re: Какво му трябва на човек?нови [re: holi_day]  
АвторЛИЛИ (Нерегистриран)
Публикувано13.08.03 08:16

Преэ живота си човек се бори эа много.
В краина сметка се окаэва, че не му е било необходимо чак толкова.
Много неща са просто суета

Тема Re: Какво му трябва на човек?нови [re: holi_day]  
Автор дeдo Aндpo (познат бе!)
Публикувано13.08.03 15:32

С малка скоба по отношение на съдбата - моето мнение е, че човек САМ оформя съдбата си, тъй като това не е някакво чудо, което се дава от висша сила. Колкото по-активен и деен си - толкова съдбата ти ще бъде по-добра. Разбира се - всичко зависи и от това в какво се разпростира активността ти и да ли го правиш по правилния начин. То има цели науки за това.

А пък дедо ви чака утрешната вечер - ще нощува заедно с племенниците си (Боже мой, благодаря ти, че ги събра на едно място по едно и също време) и след като станат към 3:30 и се изтоалират до 4:30, палят трактора и поемат големия син път (помите ли го този филм - готин беше - италиано).

Я познай, кой съм аз?!

Тема Re: Какво му трябва на човек?нови [re: дeдo Aндpo]  
Автор farmer (същия:))
Публикувано13.08.03 19:42

Аз пък мисля че по малко зависи от нас.. това са само нюансите.. останалото
е предречено...

Доматите не се ядат с коловете,на тиквите не се ядат листата-личен опит

Тема Re: Какво му трябва на човек?нови [re: Gringo]  
АвторAнинa (Нерегистриран)
Публикувано14.08.03 19:21

Здравейте !
Отпуската свърши!Ремонта-също!Връщам се и виждам-какво му трябва на човек?Ами в различни периоди от живота -различни неща...Но от моята камбанария на 50 и ...кусур, все си мисля, че все по-малко му трябва с годините!Не че това, което ти си написал е много, чудесно е,но все нещо липсва на човек да му е пълно щастието.А понякога наистина една дума, една единствена дума и човек е добре, да не казвам по-големи приказки!Е, иска му се и ръка, и усмивка и топли чувства на близък човек,и даже ...бира, какво по-хубаво и ...очите вече блестят!
Надявам се сезона на отпуските да свършва и тука да се оформи нашата компания.Виждам и нови лица, а "старите "-свежи и закачливи, значи всичко е наред!Желая ви здраве и ...усмивка със закачка, останалото наистина е суета!

Тема Re: Какво му трябва на човек?нови [re: Aнинa]  
Публикувано15.08.03 11:33

Добре си ни дошла,Анина!

Виждам от тук блясъка в твоите очи...Колко е хубав! И как искам от него и аэ...Дай ми малко...Энам, че ще ми дадеш...

Моят админ ме е оставил на фонетична аэбука - цяло мъчение си е това.

Тема Re: Какво му трябва на човек?нови [re: ЛИЛИ]  
Публикувано15.08.03 11:53

Здравей,Лили!
Не само от блясъка на очите ще ти дам, но ако изпълниш онази ми покана в писмото, направо ще те ...заразя.Има и ...полезни вируси !Защо нямаш кю, виждам, че по едно и също време сме тук, щяхме да си полафим!Но и тук не е лошо, виж само приятелите какви неща пишат!Това петдесет годишните са много емоционални бе, направо сладури!Аз защо тук си стоя и ми е направо гот, надявам се още от четящите ни да се престрашат и да се включат в разговорите!

Тема Re: Какво му трябва на човек?нови [re: Aнинa]  
Публикувано15.08.03 12:07

Анинче, имам и кю, ала нали ти каэвам, Светлъо смени сървър ли, кво се вика... и сега не мога да си намеря буквите,че и точката и эапетаиката са ми наобратно.Освен това се не прибира...Ех, пуста младост!

Малеииии, свят ми се эави!.....

Тема Re: Какво му трябва на човек?нови [re: ЛИЛИ]  
Публикувано15.08.03 12:34

Здрасти пак, сега по неволя ще ни четат всички, ама какво лошо има, нали е ...чат!
И у нас стават такива работи, аз си пиша нормално, когато всичко си е наред иначе хич ме няма и нищо не отбирам от сървъри и разните му там подробности, дето дедика ще ни учи тази есен.Той е обещал, ще ходим на училище и после ще има изпит, представяш ли си?
Дано ни и ...хареса, иначе както не помним, цяла година ще учим!!!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.