Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:33 30.11.25 
Автомобили
   >> Fiat
*Кратък преглед

Тема Питане за FIAT Bravaнови  
Автор BMW-POWER (непознат )
Публикувано29.05.05 18:25

Привет! Я кажете нещо за тази кола, че съм намислил да си сменям БМВ-то с Брава. Какъв и е разхода, консумативите. И други такива неща

Тема Re: Питане за FIAT Bravaнови [re: BMW-POWER]  
АвторБyбиc (Нерегистриран)
Публикувано01.06.05 23:24

Виж http://www.fiat-bg.com/forum/viewforum.php?f=19&sid=11bc28cad178eaff38f019ab93ca7f29 има доста за Брава и изобщо за Фиат

Тема Re: Питане за FIAT Bravaнови [re: Бyбиc]  
Авторnaz (Нерегистриран)
Публикувано07.06.05 22:31

бате ти си болен - bmw за fiat -голяма глупост

Тема Re: Питане за FIAT Bravaнови [re: naz]  
АвторHaunter (Нерегистриран)
Публикувано08.06.05 10:15

Хич не е болен човека, в процес на оздравяване е ... обясни ми за кво му е оная сегашната му бангия?

Тема Re: Питане за FIAT Bravaнови [re: Haunter]  
АвторHumppa (Нерегистриран)
Публикувано08.06.05 13:16

Подкрепям колегата Haunter!

Тема Re: Питане за FIAT Brava [re: Бyбиc]  
Автор Zaim (непознат )
Публикувано29.04.10 13:33

Преди около двадесет дена Fiat brava 1.9TD върввеше започна да прекъсва и пуши под 1000 оборота.
Ходих на сервис прегледаха я с компютар казаха ми че няма проблем с електрониката , казаха ми че е с горивно нагнетателната помпа възможно ли е ???

Тема Re: Питане за FIAT Bravaнови [re: BMW-POWER]  
Автор Day (or Night?)
Публикувано09.05.10 17:32

Аз съм с Fiat Brava 100 16V, 99 г. бензин градско 12/100, извънградско 6,5/100. По документи дават градско 11.6 или 11.7/100, не помня точно. Поради тази причина реших след почти две години каране да мина на газ. Ще видим какво ще стане.
Иначе смятам, че имам късмет с колата (но това, според мене, е до конретната кола, а не до марка), нямам никакви проблеми с двигател или други по-сериозни неща, които да ме оставят на улицата.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.