|
Тема
|
Мареа
|
|
Автор | Cилвa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.05.08 10:13 |
|
Здравейте , харесах си фиат мареа - комби ,бензин 97г .Прочетох доста мнения в клуба ,явно тези коли са добри.Радвам се си говорите на такива теми ...и неопитни като мен дами да се ориентрат ---поне малко.Ще си я купя ,макар да ме притеснява факта ,че едната врата задната нещо не се затваря ..за това пък ми напрвахи отстъпка от цената .
| |
Тема
|
Re: Мареа
[re: Cилвa]
|
|
Автор | Vesko (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.05.08 10:32 |
|
Silcho, ne e losha kolicata, ama ne se zanimavai s koshnici. Nameri si nqkoq deto si e nared, k'va e taq kola deto ne i se zatvarq vratata?
| |
Тема
|
[re: Vesko]
|
|
Автор | Cилвa (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.05.08 09:42 |
|
Ами запазена ,на 112 х.км,всичко друго и е ок ..двигателя 1,8-ама ми казаха сега пък не бил добър тоя вигател 1,8 трябвало 1,6 ...ще лудна докато си купя кола
| |
Тема
|
[re: Cилвa]
|
|
Автор | ackaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.08 20:06 |
|
И какво не и е хубавото на 1.8 аз имам такава и не виждам нищо нередно и не вярвам да има нещо по различно от 1.6 освен че е много по мощна разбира се,а то за комби си е нормално да е с по–голям двигател.
| |
|
1.6 16V е малко скъпичка от към разход на гориво-10 на 100 на градско не зависимо дали е пуснат климатронек или не но пък е удоволствие да я караш.Просто е удобна.
| |
|
zdraveite,kupih si fiat marea weekend-kombi 1.8 бензин, haresa mi na vunshen i vutreshen vid dnes daje ia karah i dosta purgavo se durji na putia prosto sum ocharovan :),no mi napravi vpechatlenie che strelkata koiato otchita temperaturata minava polvinkata delenie посока към червената зона-tova normalno li e?
| |
Тема
|
[re: torored]
|
|
Автор | Marea (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.08 17:22 |
|
Това е от термостата-трябва да се смени. Не е кой-знае какъв дефектр но не трябва да караш така дълго време! Иначе мареата е супер кола, незаслужено подценявана в Бг!
| |
|
|
|
|