|
Тема
|
Punto 60к.с.
|
|
Автор |
PRESSURE (газ до пода!!!) |
Публикувано | 17.03.07 17:42 |
|
Здравейте колеги,
ползвах търсачката, но не открих отговор на това което ме интересува затова пускам тема:
Предстои ми закупуване на Punto. Още не съм го видял, но според твърденията на роднината който ще го вкарва колата била хубава - 60к.с. Прочетох, че това означава мотор 1200 куб.см. Интересува ме - този двигател моноинжекцион ли е или многоточков?
Питам, защото по всяка вероятност при първа възможност бих сложил газова или метанова уредба, интересувам се как ще я понесе?
(имам челен неприятен опит с многоточков инжекцион на Фолксваген, проблеми със самия инжекцион и последващата му тотална несъвместимост с газова уредба)
Преди съм карал Punto 1.1 55к.с. и бях много доволен, колата беше моноинжекция и карах на бензин.
Благодаря предварително:)
| |
Тема
|
Re: Punto 60к.с.
[re: PRESSURE]
|
|
Автор | latio (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.03.07 20:43 |
|
ако е след 99-та е Пунто 2,мотора е 1242см-60к.с,много добър мотор и икономичен ,среден разход под 6.0л,а на дълъг път под 5.0 на сто.мотора е MPI инжекцион,пунто 2 няма мотор с моноинжекция.двигателя е с пластмасови колекторни траби и когато го копувах от Ауто италия ми казаха че този автомобил не е правен за газ,ако слагаш газ само газов инжекцион те оправя,1500-1700лв.говорил съм с бакшиши казаха че нямат проблем.ако те интересува нещо друго,питай.
| |
Тема
|
Re: Punto 60к.с.
[re: latio]
|
|
Автор | PRESSURE (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.07 21:41 |
|
Благодаря ви много за отговора.
Взех колата, Пунто 1 е, 1.1 двигател, 55к.с. се оказа, 96 година. Разхода на градско е от порядъка на 8/100 бензин, ще слагам газ.
Имате ли информация дали обикновен тип електрическа газова уредба е подходяща за този двигател.
Отново ви благодаря за отговора:)
| |
|
Аз не бих му сложил газова уредба но това няма значение. Ако искаш - подходяща е обикновена уредба. гледай да е Ловато или Старгаз. Търси добър сервиз.
На извънградско колко ти дава? Би ли споделил, защото ми е любопитно. Карал съм такова чудо и мисля че си върви доста добре за 55 кончета Малко им е слабичко окачването иначе вози много меко.
Абе те и хората са му сложили и метан дори
| |
|
|
|
|