Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:59 09.07.25 
Автомобили
   >> Fiat
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Kola za Jenataнови  
Автор KPAHK (MegaBenz FAN)
Публикувано06.03.06 11:09

Kola za Jenata - kakvo shte mi predlojite:

Punto ili Brava

Bravata mai e po-nova no i razhodite mai shte sa povechko(ne samo benzina no i chasti it.n.), Puntoto pak e po-evtinko - govorim za kola 95-97godina.

kvo shte me posavetvate???
edinstvenoto zaduljitelno e da e s 4/5 vrati i Klima i da e v dvijenie

ako napishete i malko ceni na chasti i razhod na razlichnite dvigateli shte sam vi blagodaren

Тема Re: Kola za Jenataнови [re: KPAHK]  
Автор Ocтaп Бeндep (непознат )
Публикувано06.03.06 18:39

Брато,единственото с което ме затрудняваш е климатика!На моята жена съм и взел една фиеста,и да я потроши не е болка за умиране,каручка,ама при разумно каране дава 7градско!А ако си фен на фиат,при всички положения едно Чинкоенченто ще и отива!А,то май беше с две врати...тогава Уно!Абе за жена-малка кола!

Тема Re: Kola za Jenataнови [re: Ocтaп Бeндep]  
АвторKPAHK (Нерегистриран)
Публикувано07.03.06 11:40

che to puntoto da ne e goliama kola

Jenata kaza PUNTO -> PUNTO da e

s jena i stena ne se spori

ama nishto ne kazahte chitavi li sa, troshlivi li sa, RAZHOD niakakuv /kato za jena/

АвторHaдя (Нерегистриран)
Публикувано07.03.06 14:38

супер са...много е читаво Пунтото...аз 3г.го карам моето...и климатика работи супер...а и съм жена:)

Тема Re: Kola za Jenata [re: KPAHK]  
Автор vesko1O2 (master)
Публикувано07.03.06 16:26

Виж тук

мнението е мое,въпреки че е писано преди 1.5г,няма нещо съществено за добавяне,не е правено нещо сериозно от тогава,само разни дреболии...карам го още...
Ако те интересува нещо по-специално,пиши на мейла или
Успех !

Авторпopъчитeл (Нерегистриран)
Публикувано09.03.06 01:10

Италианките са за мъжете.... искат разбиране, усещане, нежно отношение и найвече много любов.
Ако имах жена, щях да и взема едно Тико: малко, динамично, идеално за градско движение, ще има да се тика с това Тико, пък и някой да и тикне Тико-то, бедата няма да е голяма, щото Тико-то, ще е изтикано, демек издухано

Тема Re: Kola za Jenataнови [re: vesko1O2]  
АвторPunto (Нерегистриран)
Публикувано10.03.06 11:32

Vzemi si Punto 1.1i i nima da imash nikakvi problemi 7/100 gradsko...4,7 izvyngradsko..

АвторAZLK (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 01:29

KOPA4 PRODAVAM 406I OTLI4EN E I BONUS KARTOFI

Тема Това,което си написал,е една глупост!нови [re: Punto]  
АвторИвo (Нерегистриран)
Публикувано24.03.06 12:18

Карам Пунто 1,1 от 2 години.Разход по книжка-градско-8,9!Тъй като го карам на много кратки разстояния разхода зимата е не по-малко от 10,5-11. а на дълъг път със 100 км/час-5,5 л.Отдавна съм се убедил,че италианските коли съвсем не се славят с икономичен разход.Нормално ли е кола 55 к.с. да харчи колкото прилична кола /не споменавам марка/, с обем 2000 куб. и мощност 160 -170 к.с. ?

Тема Re: Това,което си написал,е една глупост!нови [re: Ивo]  
Авторdudulia (Нерегистриран)
Публикувано24.03.06 17:19

Imah UNO 45,harcheshe mi 4,7 smesen cikyl,kakto iskash taka go smiatai!Posle imah Tipo.Karah go na gaz i mi davashe gradsko 10....Az ne mislia,che kola 170PS,na studen dvigatel ste ti harchi 10/100 gradsko!OSven tova,ako si ot shofiorite sastezateli,da trugvash s pulna gaz....nisto chudno da imash takuv razhod!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.