|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Kola za Jenata
|
|
Автор |
KPAHK (MegaBenz FAN) |
Публикувано | 06.03.06 11:09 |
|
Kola za Jenata - kakvo shte mi predlojite:
Punto ili Brava
Bravata mai e po-nova no i razhodite mai shte sa povechko(ne samo benzina no i chasti it.n.), Puntoto pak e po-evtinko - govorim za kola 95-97godina.
kvo shte me posavetvate???
edinstvenoto zaduljitelno e da e s 4/5 vrati i Klima i da e v dvijenie
ako napishete i malko ceni na chasti i razhod na razlichnite dvigateli shte sam vi blagodaren
| |
|
Брато,единственото с което ме затрудняваш е климатика!На моята жена съм и взел една фиеста,и да я потроши не е болка за умиране,каручка,ама при разумно каране дава 7градско!А ако си фен на фиат,при всички положения едно Чинкоенченто ще и отива!А,то май беше с две врати...тогава Уно!Абе за жена-малка кола!
| |
Тема
|
Re: Kola za Jenata
[re: Ocтaп Бeндep]
|
|
Автор | KPAHK (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.06 11:40 |
|
che to puntoto da ne e goliama kola
Jenata kaza PUNTO -> PUNTO da e
s jena i stena ne se spori
ama nishto ne kazahte chitavi li sa, troshlivi li sa, RAZHOD niakakuv /kato za jena/
| |
Тема
|
[re: KPAHK]
|
|
Автор | Haдя (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.06 14:38 |
|
супер са...много е читаво Пунтото...аз 3г.го карам моето...и климатика работи супер...а и съм жена:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vesko1O2 (master) |
Публикувано | 07.03.06 16:26 |
|
Виж тук мнението е мое,въпреки че е писано преди 1.5г,няма нещо съществено за добавяне,не е правено нещо сериозно от тогава,само разни дреболии...карам го още...
Ако те интересува нещо по-специално,пиши на мейла или
Успех !
| |
Тема
|
|
|
Автор | пopъчитeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.03.06 01:10 |
|
Италианките са за мъжете.... искат разбиране, усещане, нежно отношение и найвече много любов.
Ако имах жена, щях да и взема едно Тико: малко, динамично, идеално за градско движение, ще има да се тика с това Тико, пък и някой да и тикне Тико-то, бедата няма да е голяма, щото Тико-то, ще е изтикано, демек издухано   
| |
Тема
|
[re: vesko1O2]
|
|
Автор | Punto (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.03.06 11:32 |
|
Vzemi si Punto 1.1i i nima da imash nikakvi problemi 7/100 gradsko...4,7 izvyngradsko..
| |
Тема
|
|
|
Автор | AZLK (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.03.06 01:29 |
|
KOPA4 PRODAVAM 406I OTLI4EN E I BONUS KARTOFI
| |
Тема
|
Това,което си написал,е една глупост!
[re: Punto]
|
|
Автор | Ивo (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.03.06 12:18 |
|
Карам Пунто 1,1 от 2 години.Разход по книжка-градско-8,9!Тъй като го карам на много кратки разстояния разхода зимата е не по-малко от 10,5-11. а на дълъг път със 100 км/час-5,5 л.Отдавна съм се убедил,че италианските коли съвсем не се славят с икономичен разход.Нормално ли е кола 55 к.с. да харчи колкото прилична кола /не споменавам марка/, с обем 2000 куб. и мощност 160 -170 к.с. ?
| |
Тема
|
Re: Това,което си написал,е една глупост!
[re: Ивo]
|
|
Автор | dudulia (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.03.06 17:19 |
|
Imah UNO 45,harcheshe mi 4,7 smesen cikyl,kakto iskash taka go smiatai!Posle imah Tipo.Karah go na gaz i mi davashe gradsko 10....Az ne mislia,che kola 170PS,na studen dvigatel ste ti harchi 10/100 gradsko!OSven tova,ako si ot shofiorite sastezateli,da trugvash s pulna gaz....nisto chudno da imash takuv razhod!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|