|
Тема
|
punto 1.2 75 kc
|
|
Автор |
suoksy (непознат
) |
Публикувано | 27.01.06 00:32 |
|
Здравейте ,днес си купих FIAT PUNTO 1.2 75 конски сили 1996 г.Въпросът ми е :Т.к. акумулаторът беше паднал ми го запалиха с друг и при пробното каране ми се появиха лампите с дюзите и с кода на ключа.Колата я карах със син ключ , а от форума разбрах ,че имало червен "мастер ключ" който не получих - това проблем ли е ?
Вторият ми въпрос е : този мотор достатъчно надежден ли е ?и какви проблеми мога да очаквам от него
| |
|
Виж тук по темата е писано достатъчно много,даже има такъв раздел,не е особен проблем,относно двигателя ,ако е експлоатиран грамотно,достатъчно надежден е !Диагностика-ако не си я направил вече,смяна на консумативи ...и това е -безаварийно !
Успех !
| |
Тема
|
Re: punto 1.2 75 kc
[re: suoksy]
|
|
Автор | koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.06 14:07 |
|
Здравей колега! За лампите само не разбрах светеха ти колко време? По принцип светват в началото при палене и изгасват. За ключа казваш червен, незнам аз имам един с керемидено-кафеникав цвят. Ама си карам колата със синия. Иначе двигетела ми е като твоя MPI и да ти кажа перфекция е, доволно еластичен и динамичен. Мисля че този двигател и онзи от 60 к.с са най добре изчислени за това купе. Наистина гледай да си го обслужиш добре колата и не прави компромиси със задължителните неща за смяна. Това е колата може би с най-евтината поддръжка сравнена с други марки и модели от този клас и тези години. Иначе като цяло колата е перфектна. Със здраве да си я караш 
| |
Тема
|
Re: punto 1.2 75 kc
[re: vesko1O2]
|
|
Автор |
suoksy (непознат
) |
Публикувано | 28.01.06 00:56 |
|