|
|
|
Тема
|
Проблем с запалването на Tipo 1,4
|
|
| Автор |
todor_tch (непознат
) |
| Публикувано | 23.09.05 13:22 |
|
|
Имам проблем със запалването и не мога да разбера от каде е. Има бензин , бензиновата помпа подкачва , ток има до бобината , но от там прехвърля само един път искра към делкото (което е електронно , не е с чукче и наковалня). Иначе делкото е наред. Дайте някаква идея от какво може да е? Благодаря предварително!
| |
|
Тема
|
Re: Проблем с запалването на Tipo 1,4
[re: todor_tch]
|
|
| Автор |
Gorchev (минаващ) |
| Публикувано | 23.09.05 21:03 |
|
|
Ami az imam tipo i mislq 4e moga da ti pomogna - izgorqla bobina,razbit kuplung na kabela za elektronniq dat4ik na delkoto,izgorql elektronen dat4ik na delkoto - tova sa ti moje bi po4ti vsi4ki vuzmojni problemi po zapalvaneto - az sum imal samo edin put problem sus zapalvaneto - nqma6e nikakva iskara i se okaza ot kuplunga za dat4ika.Pri teb 6tom dava samo 1 put iskara nai-veroqtno e samiqt dat4ik za6too bobinata ili 6te dava vinagi ili nikoga.
Uspeh!
 Редактирано от Gorchev на 23.09.05 21:08.
| |
|
Тема
|
[re: Gorchev]
|
|
| Автор | dudulia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.09.05 20:48 |
|
|
vij temata problem sas zapalvaneto na fiat brava.Moje da ti pomogne.
| |
|
Тема
|
[re: dudulia]
|
|
| Автор |
Gorchev (минаващ) |
| Публикувано | 25.09.05 20:52 |
|
|
Moje ama bravata si ima ECU a Tipo-to nqma i ne sa savsem shodni.Vse pak pogledni moje da ti dade i nqkakva druga nasoka.
| |
|
Тема
|
[re: Gorchev]
|
|
| Автор | todor_tch (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.09.05 15:55 |
|
|
Zdravejte. Maj naistina 6te se okaze dat4ika , kojto e vatre v delkoto. Mnogo nepriatna rabota , no ne e nepopravima. Blagodaria Vi mnogo za okazanoto sadejstvie !!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | halhaber (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.11.05 23:23 |
|
|
Колега, ако обичаш да споделиш как го оправи тоя проблем, че и аз напоследък имам същия, преди 2 вечери го зарязах типото пред друг блок, щото съвсем спря да пали. На мен ми е разбит куплунга от много бутане - като не пали го разклащам , но напоследък не ще. Сменя ли се той, заедно с датчика ли е, колко струва и т.н.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
mania4ka (madness) |
| Публикувано | 14.11.05 16:56 |
|