Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:51 14.07.25 
Автомобили
   >> Fiat
*Кратък преглед

Тема Как да разбера от коя година е колата ми?нови  
Автор bsb_2 ()
Публикувано13.11.04 16:18

Fiat Uno 75ie, старото купе. Разполагам с противоречива информация. Аз все си мислех, че е от 1987 г., но от друга страна, според някои сайтове в интернет този модел дори не е произвеждан тогава. Разбира се, други сайтове твърдят обратното :)
Ръководството за ремонт на Haynes за модели преди 1991 г. не съдържа този модел изобщо. За сметка на това има един с доста подобен двигател (1372 см3, същата компоновка, същият моноинжекцион), който е даден като произвеждан след 1989 г.
Двигателят е 149C1, според някои сайтове от номера на рамата (VIN) на FIAT не можело да се извлече информация за годината на производство.
Та има ли как да се разбере от коя година е?

Боян
--
What are you afraid of?

Тема Re: Как да разбера от коя година е колата ми?нови [re: bsb_2]  
Автор KPEMATOPМодератор (FIAT Uno Turbo)
Публикувано13.11.04 20:14

na kolektora wsmukatelniq pishe...ot dolnata strana na kolektora...
na samiq blok i glawata...
na prozorcite...
drugade ne se seshtam
primerno pishe 86, 87,88 w kryg4e

Тема Re: Как да разбера от коя година е колата ми? [re: KPEMATOP]  
Автор ФEPAPИCT™ (НЕХРАНИМАЙКО)
Публикувано13.11.04 21:50

На колите след 90 година мисля че на джамовете пише изписана само последната цифра от производствената година....5 - 1995 да речем......

Тема Re: Как да разбера от коя година е колата ми?нови [re: ФEPAPИCT™]  
Автор KPEMATOPМодератор (FIAT Uno Turbo)
Публикувано14.11.04 00:12

pri men e 6
koeto shte reche 1986:)))

Тема Re: Как да разбера от коя година е колата ми?нови [re: KPEMATOP]  
Авторspa (Нерегистриран)
Публикувано14.11.04 12:03

Последните 8 цифри на рамата показва годината и месеца на производство от завода,както и на колана долу.Другите консумативи са събирани и не е показателно че са произведени същата година.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.