|
Тема
|
Разход на бензин???
|
|
Автор | Stf (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.11.04 13:44 |
|
Имам Фиат Типо 1.4 - моно;
колко е нормален разход-при положение че ламбда сондата не работи и е изключена?
Ако си сложа газова уредба ? има ли отношение към ламбда сондата ? ако на бензих харчи 12 / 100 км - колко ще харчи на ГАЗ ?
БЛАГОДАРЯ!)))
| |
Тема
|
Re: Разход на бензин???
[re: Stf]
|
|
Автор |
bebop (непознат) |
Публикувано | 03.11.04 16:10 |
|
Ламбдата няма общо с работата на колата на газ.
Ако сега ти гори 12 градско и не си състезател на газ ще ти гори пак толкова. Зависи от газаджиите които ти го слагат. Аз съм с 1.6 90 коня и ми гори 11.5-12 градско като може и да се падне още.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Becko (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.11.04 18:57 |
|
Аз съм с 1.4 моно и ми харчи около 10 - софийско + бенз по малко за палене.
Не би трябвало да очакваш по-висок разход от тези 12 на бензин сега, та даже може и надолу при читави газаджии...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3ms (nebezizvesten) |
Публикувано | 06.11.04 11:11 |
|
Ако питаш мен...1.4 моно е малко неподходящо за газ...Аз имам същото и след като ми писна да ходя по майстори си свалих газовата уредба, на бензин си е ок. Сигурно моята не е била сложена както трябва, ама според мен не си заслужава...освен, ако не караш такси примерно.
Бягай...
| |
Тема
|
[re: 3ms]
|
|
Автор |
-TACHO- (минаващ) |
Публикувано | 07.11.04 21:10 |
|
Извинявам се, че се намесвам във форума ви, но ми стана интересно.
Та за разхода на газ, не познавам вашите мотори, но за газта всичко зависи от правилната настройка и точния изпарител за съответния мотор. Карам Рено 19, 1,4 Енерджи, моно, 78 к.с. на газ и градско в София ми гори 8-8,5 литра газ, а извънградско при 120-140 ми гори 6-6,2 газ. Този разход го имам след като сам си я настройх така и почти не усещам разлика с вървенето на бензин. А в началото като ми монтираха АГУ-то ми гореше 11 л. градско. Уж я настройваха на стенд, газанализатор или както там се казва, но винаги може и по-добра настройка да се направи и ако я улучиш може да си много доволен от АГУ-то си, ако ли пък не, тогава има да псуваш защо си си дал парите на вятъра.
Успех!
| |
Тема
|
|
|
Автор | A4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.04 08:10 |
|
Един дявол знае колко ще харчи на газ. Моята е същата и ми харчи 15 лева газ за 170 километра смесено. Това при цена на газта 0.90 лв.
Не е много икономична.
| |
|
|
|
|