Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:26 13.07.25 
Автомобили
   >> Fiat
*Кратък преглед

Тема Разход на бензин???  
АвторStf (Нерегистриран)
Публикувано03.11.04 13:44

Имам Фиат Типо 1.4 - моно;
колко е нормален разход-при положение че ламбда сондата не работи и е изключена?
Ако си сложа газова уредба ? има ли отношение към ламбда сондата ? ако на бензих харчи 12 / 100 км - колко ще харчи на ГАЗ ?

БЛАГОДАРЯ!)))

Тема Re: Разход на бензин???нови [re: Stf]  
Автор bebop (непознат)
Публикувано03.11.04 16:10

Ламбдата няма общо с работата на колата на газ.

Ако сега ти гори 12 градско и не си състезател на газ ще ти гори пак толкова. Зависи от газаджиите които ти го слагат. Аз съм с 1.6 90 коня и ми гори 11.5-12 градско като може и да се падне още.

АвторBecko (Нерегистриран)
Публикувано05.11.04 18:57

Аз съм с 1.4 моно и ми харчи около 10 - софийско + бенз по малко за палене.
Не би трябвало да очакваш по-висок разход от тези 12 на бензин сега, та даже може и надолу при читави газаджии...

Автор 3ms (nebezizvesten)
Публикувано06.11.04 11:11

Ако питаш мен...1.4 моно е малко неподходящо за газ...Аз имам същото и след като ми писна да ходя по майстори си свалих газовата уредба, на бензин си е ок. Сигурно моята не е била сложена както трябва, ама според мен не си заслужава...освен, ако не караш такси примерно.

Бягай...

Тема Re: Разход на бензин???нови [re: 3ms]  
Автор -TACHO- (минаващ)
Публикувано07.11.04 21:10

Извинявам се, че се намесвам във форума ви, но ми стана интересно.
Та за разхода на газ, не познавам вашите мотори, но за газта всичко зависи от правилната настройка и точния изпарител за съответния мотор. Карам Рено 19, 1,4 Енерджи, моно, 78 к.с. на газ и градско в София ми гори 8-8,5 литра газ, а извънградско при 120-140 ми гори 6-6,2 газ. Този разход го имам след като сам си я настройх така и почти не усещам разлика с вървенето на бензин. А в началото като ми монтираха АГУ-то ми гореше 11 л. градско. Уж я настройваха на стенд, газанализатор или както там се казва, но винаги може и по-добра настройка да се направи и ако я улучиш може да си много доволен от АГУ-то си, ако ли пък не, тогава има да псуваш защо си си дал парите на вятъра.
Успех!

АвторA4o (Нерегистриран)
Публикувано08.11.04 08:10

Един дявол знае колко ще харчи на газ. Моята е същата и ми харчи 15 лева газ за 170 километра смесено. Това при цена на газта 0.90 лв.
Не е много икономична.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.