Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:17 06.05.26 
Автомобили
   >> Fiat
*Кратък преглед

Тема Някой може ли да предложи нещо...нови  
Автор Capoeira ()
Публикувано09.10.04 21:55

Искам да сменя светлините на колата фаровете са ужасно слаби да не говорим пък след смяната на моста колко са и не центровани...
Трабват ми кръшки който да са съвместими с сегашните за Фиат Типо но да са малко по силники...и някой ако знае някакви техники за центровка на фаровете при положение че те се регулират автоматично с вакум от забния мост.... в момента дъгите са ми като къси а късите като неонки светят направо под колата....

Тема Re: Някой може ли да предложи нещо... [re: Capoeira]  
Автор boy_D (непознат )
Публикувано12.10.04 10:11

Zdravei,neznam dali si chuval za edni krushki na HELLA +50% svetlina znachi krushkata si e normalen voltaj ne e 100 vatova no ima 50% poveche svetlina na lucha.Az si slojih takiva na Bravoto i sum strashno dovolen sveti bialo ima gi vuv vsichki raznovidnosti H4 , H1 ,H3 i taka natatuk. Malko sa po skupi ot obiknovennite no si zaslujava poviarvai mi.Poneje jena mi raboti v D&N serviz tova e na Poduene zad gas stanciata na GIP gas i te sa predstaviteli na HELLA si gi vzeh ot tam imat i ured za reglaj na farovete i ediniat ot maistorite se spravia otlichno s Italiankite ako te interesuva eto ti tel. na serviza moje da se obadish tam za dopulnitelno info. 945-28-68

Тема Re: Някой може ли да предложи нещо...нови [re: boy_D]  
Автор nas ™ ()
Публикувано12.10.04 12:38

Philips мисля че са най-добри, ето

има тема за светлините.
Проверявайте състоянието на крушките и на масата във фара. Доста често крушките отслабват и светят жълто, а масата нагаря и създава проблеми.
Типото има много силни фарове ако са изправни

Тема Re: Някой може ли да предложи нещо...нови [re: nas ™]  
АвторDeqn (Нерегистриран)
Публикувано13.10.04 10:42

Наистина са силни. много често ми примигжат че карам на дълги а аз съм си с късите. трябва просто крушките да са добри и да са правилно регулирани фаровете

Тема Re: Някой може ли да предложи нещо...нови [re: Deqn]  
Автор Capoeira ()
Публикувано13.10.04 17:57

Не знам просто не знам от както смених задния мост и се наложи да разхерметизирам вакумния регулатор закачен на него нящо не мога да ги разбера ...... Нещо е станало но не знам какво, може да съм спукал някоя тръбичка от него и са да не регулира нищо..Но това с нагарянето на масата не се бях сещал дали ще мога само да го проверя като пръсна малко контакторен спрей на буксата и крушката(все пак си го нося в багажника)

Тема Re: Някой може ли да предложи нещо...нови [re: Capoeira]  
Автор nas ™ ()
Публикувано16.10.04 16:02

Обърни внимание дали свети жълта или бяла светлина, ако свети бяла, значи не са ти регулирани фаровете, ако свети жълта означава слаб ток или дефектна крушка.
Ако имаш нагоряла маса, само със спрея няма да се оправи... и внимавай да не пръснеш върху крушката, че ще изгори със сигурност, особено ако е работила преди това

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.