Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:43 06.05.26 
Автомобили
   >> Fiat
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема igraqt mi oborotite na tipo-toнови  
Авторtaz1 (Нерегистриран)
Публикувано09.10.04 17:25

Пичове имам един многог голям проблем които жецхе няколко месеца ми барка в здравето. Играят ми оборотите на типото 1,4 моно инйекция
Сменил сам кабелите на свещите свещите малката цхерна кутия което влиза вакум в нея сиреч комутатора сменил сам жсицхки гарнитури тампоните на двигателя и незнам изобсхто от каде идва това игране на оборотите.
И днес след като хварлих едно око над бобината и реших да по драпна кабелите на бобината единия ми остана в раката отвих целия сноп но нетокрих от каде се е отскубнал.Мойете ли да ми кайете за какво е този кабел последния оранйеж кабел на бобината кам фара. моляви се помогнетеми вецхе не издарйам ша го засила в някоя стена

Тема Re: igraqt mi oborotite na tipo-toнови [re: taz1]  
Автор KPEMATOPМодератор (FIAT Uno Turbo)
Публикувано09.10.04 19:34

razmotaj celiq snob i go prosledi i go wyrji...
prosto FIAT imat elektronika pod wsqkakwa kritika
men takiwa stranni neshta mi se sluchwat che glawa me boli:)))

Тема Re: igraqt mi oborotite na tipo-toнови [re: KPEMATOP]  
Публикувано09.10.04 19:58

Разплетох го няма подобен кабел какъвто е там .По скоро няма изобщо кабел който може да баде варзан.Тук се изказа мнение че може да е бил за емобилаизер но няма нищо варзано, макарче си имам аларма с емобилаизер.А играенето на оборотите можешли да ми кажеш от какво може да е .

Автор KPEMATOPМодератор (FIAT Uno Turbo)
Публикувано09.10.04 20:59

nerazbiram ot mono injekcii ama wij kabelite kum datchicite d ane prekyswat nqkade

Автор Capoeira ()
Публикувано09.10.04 21:48

не мога друго да предположа освен моторчето за празния ход или потенциометърната плочка на дроселовата клапа....за кабела мога да предложа да го видиш на някое друго Типо и след това да го проследиш... Инжекцията ти мономотроник или моноджетроник е...

Тема Re: igraqt mi oborotite na tipo-toнови [re: Capoeira]  
АвторMитko (Нерегистриран)
Публикувано10.10.04 11:11

При мен оборотите на празния ход се стабилизираха след разглобяване и почистване на моторчето за празния ход. 90% съмн сигурен че е от него. Другите 10% давам на потемциометърната плочка на дроселната клапа.

Тема Re: igraqt mi oborotite na tipo-toнови [re: Mитko]  
Публикувано10.10.04 11:37

a da mi kajesh kak tochno moga da razglobq towa motorche i da go pochistq samo mi podskaji az che sha go svalq sha go svalq che sha go razglobq sha go razglobq ama da neee neshto vatre s projinki i drugi sachmichki shototo toga mamata si ee ebalo

Автор Capoeira ()
Публикувано10.10.04 14:37

Ми не съм го разглабял моето но мога де уверя е не е нещо много сложно Alex от форума тука го беше разглабял и даже беше се пробвал да го замести с някакво... просто едно електро моторче е почисти го от праха и от мякакви други простотийй може да го самжеш

Тема Re: igraqt mi oborotite na tipo-toнови [re: Capoeira]  
АвторAlex (Нерегистриран)
Публикувано11.10.04 12:50

Да, разглобявал съм моторчето за празен ход, което е на моноинж. на Bosch. При Митко може да е друго, нали там е GM.
Малко трудно се разглобява, понеже двете части на корпуса са пластмасови. С помощта на две тънки отвертки, общо са около 6-7 пластмасови зъбчета по периферията на корпуса. После при сглобяването не можаха да щракнат всичките зъбчета, едно остана счупено. Вътре има една пластмасова червячна предавка, която може да се почисти, ако е клеясала и да се смаже. Има и сложна контактна система на микропревключвателя, индикатор за натиснат педал на газта, на излизащото буталце. Това ми се видя неразглобяемо. Има едни контактни пластини към електромоторчето, които при мене ми се сториха леко обгорели.
Така или иначе, сега съм с това, което Capoeira ми даде :)

Тема Re: igraqt mi oborotite na tipo-to [re: Alex]  
Публикувано11.10.04 17:50

mersi mnogo az malko go razglobih bez saveti izpochupih polovinata zapcheta otvorih go pochistih tova koeto mi se stori za pochistwane.zatvorih go i tragna deba i gatta e sega se rodih samoche mojebi nesam napravil centrovkata kakto trqbva na grafitenata plochka otstrani na mono bloka oshte mlako shte trqbva d asi poigraq ama sha go napraviq mersi mnogo gza savetite

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.