|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Кормилна рейка- хлопане !
|
|
| Автор | TEMPRlERl (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.05.04 09:25 |
|
|
При леки, но резки завивания (вляво и вдясно) се чува едно хлопане. Установих, че е в кормилната рейка, и по-точно лявата назъбена щанга (под маншона), хлопа в рейката. Няма теч на хидравлично масло.Може ли да се затегне нещо или проблема е по-сериозен? Къде може да се реши най-читаво (в София) 10х
| |
|
Тема
|
Re: Кормилна рейка- хлопане !
[re: TEMPRlERl]
|
|
| Автор |
hf hpe (italian car fan) |
| Публикувано | 27.05.04 10:37 |
|
|
разгледай програмата малко по подробно за да видиш рейката разглобена
под маншона има едно ябълковидно съединение най-вероятно то да ти е заминало, а и доколкото си спомням на срещата каза че имаш луфт в гумата.
няма страшно ако е това мисля че цената му е не повече от 30 лева, смяната му става на подемник и е лесна (препоръчително е при монтажа да се сложи лепило за винтови съединения и да се стегне много силно-така го правят във ванто)
след това и задължително реглаж предница
| |
|
Тема
|
[re: hf hpe]
|
|
| Публикувано | 27.05.04 10:46 |
|
|
Благодаря за бързия отговор, но не е в ябълковидното съединение, а е в рейката. Хлопа назъбената щанга, която излиза от рейката, в самата рейка. И то само лявата щанга.
На последната среща не съм идвал, бъркаш ме с колегата- TEMPRA. Бил съм на предишни срещи, но с тебе не се познаваме още !
| |
|
Тема
|
[re: hf hpe]
|
|
| Автор |
Capoeira () |
| Публикувано | 27.05.04 11:39 |
|
|
каква е тази програма с която е взета снимката кажете я...
доста добре е така цветно ...
| |
|
Тема
|
[re: Capoeira]
|
|
| Публикувано | 27.05.04 12:07 |
|
|
Програмата е Compact 98 !
| |
|
|
|
къде я има за сваляне в bg peering
намерих в evro.net само една lancia edition тя ли е
Редактирано от Capoeira на 27.05.04 14:38.
| |
|
Тема
|
Има я за сваляне тук...
[re: Capoeira]
|
|
| Публикувано | 27.05.04 15:31 |
|
|
http://rack6.free.evro.net/hfhpe/fiat%20compact98/fiat/
| |
|
|
|
Веднъж казваш рейка, веднъж щанга??? Кое е последно?
Ако маншона на гребена ти е бил скъсан, са се налепили прахоляци и пясък... ...и пиши рейката бегала . Втора ръка е около 100-120лв. Моята изпляка преди две години само че от претоварване. Шест човека в колата на един уникален наклон при остър ляв завой с по-голяма скорост от допустимата... ... да не ти говоря!!!
| |
|
Тема
|
[re: BlueStorm]
|
|
| Публикувано | 27.05.04 16:51 |
|
|
Гребена хлопа в рейката! Не е скъсан маншона.Ябълковидното съединение с щангата е здраво. Въпросът е може ли този луфт (в рейката) да се обере по някакъв начин или проблема е друг....
| |
|
|
|
в някой от тях има ли за Типо Темпра или са за други модел защото дръпнах вече този от 2000 година ама няма там...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|