Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:59 24.01.25 
Автомобили
   >> Fiat
*Кратък преглед

Тема Писна ми от тъпанари  
Автор BlueStorm (FiatTipo)
Публикувано13.05.04 09:48

Преди няколко дни на Отец Паисий (Пловдив) са се опитвали да ми разбиват колата
И това е станало около 15:30 следобед бях паркирал за около половин час.
Изродите са напъвали и четирите врати. Сега вратите около дръжките са изкривени и огънати, на пасажерската предна врата ключалкат не работи и
три от дръжките са измъкнати около 2-3 мм. Какво толкова харесаха
като панела на Сонито беше с мен, за къв им е касетофон без панел

Тема Чекай сега ....нови [re: BlueStorm]  
АвторKeйн (Нерегистриран)
Публикувано13.05.04 14:02

Сега ......
Значи, на кАстофона те могат да си му намерят панелче за един ден .....
Как става номера? Те ти думкат колата и ти изскубват радиото. Ти тичаш при застрахователя и викаш "Откраднаа ми радиото и ми изкривиха вратите". Застрахователя ти дава примерно 50 лева дасеи правиш вратите и 50 лева за касетофона щото сигурно си загубил фактурата му. Освен това ти си даваш панела на застрахователя защото иначе щяхме да си крадем радиата всеки месец.
Та този панел никой не го знае къде отива. Като се има предвид какво хора са "застрахователите", ти гарантирам че крадците изкупуват всякакви панели от тях за по 50 кинта. Горе долу това е схемата.

Тема Re: Чекай сега ....нови [re: Keйн]  
Автор Pioneer (Dedra 2.0 ie LS)
Публикувано14.05.04 09:25

Малко вероятно е това за далаверата между застрахователите и крадците. По скоро крадците първо проверяват по жабката или по джобовете на вратите дали не е панела и тогава крадат касетофона, явно са били аматьори щом толко зверски са огънали вратите. А касетофона може да си го застраховаш по фактура на пълната му стойност или при някои застрахователи е до 5% от оценката на колата ако е много скъп.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.