|
Тема
|
Посъветвайте за накладки
|
|
Автор |
bsb_2 () |
Публикувано | 23.09.03 17:45 |
|
Трябва да сменям задните накладки на Uno 75i.e., старото. Изобщо не съм разбрал, че са за смяна, ама почти нищо не е останало от тях.
В "Александър ауто" ми казаха за някакви италиански (май бяха LMR, ама не съм сигурен) цена 15 лева.
Въпросът е - да взимам ли тея и да бягам в сервиза, или да търся някакви по-читави? Всъщност нямам представа кои са хубавите марки и какво да търся, така че ще бъда благодарен на всякакви съвети.
Боян
--
What are you afraid of?
| |
Тема
|
Аз съм
[re: bsb_2]
|
|
Автор |
jamie (Bad to the bone) |
Публикувано | 23.09.03 20:40 |
|
привърженик на МИНТЕКС, макар че досега и Локхийд са се представяли чудесно при мен.
Избери най-меките които намериш - по-бързо се износват но спират добре и щадят дисковете и барабаните.
UB40 !
| |
|
не са LMR а LPR аз съм с такива ама никога не съм ползвал дръгии не знам не са много лоши в началото малко скърцаха и свиреха ама са се оправиха ако питаш мене LUCAS ама не можах да си намерия...
П.П. ей най-накрая можах да си кача снимката
| |
Тема
|
Re: Аз съм
[re: Capoeira]
|
|
Автор |
jamie (Bad to the bone) |
Публикувано | 24.09.03 19:52 |
|
Добре изглежда Типото :-)))
Джантите са гот, а капака ти ли си го доработвал ?
UB40 !
| |
Тема
|
Re: Аз съм
[re: jamie]
|
|
Автор |
KPEMATOP (FIAT Uno Turbo) |
Публикувано | 25.09.03 16:34 |
|
hubawi nakladki FERODO i EBC, ama tam cenite sa nad 100lv
| |
|
това е само мечта човече единственото което съм постигнал до сега по нея е джантите предната решетка огледалките и предната броня ама без най доланата част...
Са ще взема старатами броня и ще донаправя и най долната част ...
Ако некой зне какк да доработя капака в смисъл с пластмаса или метал за да стане така нека даде предложение....
Требва ми спешно такъв обтекателен праг.......
| |
|
ако целта е да е скъпо - има и нагоре, знаеш :-))
МИНТЕХ дават същите резултати като ФЕРОДО на 1/2 че и 1/3 от цената. Ако робуваш на марката - плащаш и залудо.
UB40 !
| |
|
1. Чети си мейла.
2. Гостувай ми уикенда ако искаш - имаме теми за обсъждане ;-)))
UB40 !
| |
|
|
|
|