|
Тема
|
Fiat UNO
|
|
Автор | uno (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.03 14:49 |
|
Daite akal dali si struva da si kupya UNO! Svyastni koli li sa?
| |
Тема
|
Re: Fiat UNO
[re: uno]
|
|
Автор |
KPEMATOP (FIAT Uno Turbo) |
Публикувано | 13.08.03 16:58 |
|
ryjdqswat mnogo, no mnogo ewtina poddryjka imat i se troshat mnogo, ako gi napuwash...
naj-dobre e da si zemesh Uno 70 ili 75...
Turbo versiite sa qko izmucheni...
| |
|
Не го слушай!!! Серия 2 не раждясват ваобште и ако си намериш запазено уно ама Хич не се троши!!! Аз имам Уно Турбо като на Креми (серия 1) и беше пълна гробница. Смених му доста неща (почти всичко без купето, защото беше изоставена колица) и сега ти казвам не се троши!!! Дори съм изцедил двигатела до капачката дет се вика и си кара лошо няма---турбо издухаха ама то штото е рециклирано от български копелета не заради друго сега второто дето го направих на друг сервиз е ПУШКА Така, че ако искаш количка за градско или за теб и жена ти си вземи едно четриврато 75 и.Е серия 2 и си супер---само един съвет карай го само във Ванто Трейд, Дунев Мотор Спорт, Ники Златков има и други доста добри сервизи, но гледай консумативите да са истински на Валео да кажем, че другите са слаба работа,
защото на повечето други места се гледат да те прекарат
ОХХХ аз кви ги нахвърлях абе има инфо дешифрирайте го и тва е!!!
I need NOS!!!
| |
Тема
|
[re: *FUTiE*]
|
|
Автор |
DAMON (ралиджия) |
Публикувано | 13.08.03 21:59 |
|
Супер кола! Изобщо не се замисляй, защото цените на новия внос УНО, разбира се от втората серия са около 2500 лв. - цена за която никога не можеш за си купиш прехвалените немски кочини. Аз карам УНО 45 втората серия и за 100 000 км най-сериозния ремонт е смяна на гарнитура на главата, но и това е общо взето елементарно на уното. Просто супер кола, но малко хора го оценяват... 
| |
|
Zdravei! Az li4no v momenta imam Uno 1.0 i.e. fire 90g., vzeh go nov vnos - novoto kupe...i v obshti linii sum dovolen- za okolo 2500lv. kakto e otbelqzano ot kolegite po-gore - kolata e dosta dobra, vtoroto kupe ne rujdqsva(sled90g.) , i ako neshto se s4upi e evtino za poddrujka(samo za primer Makferson na UNO 2br. sa ti 110 lv. 4isto novi4ki - na pove4eto koli tova e cenata samo na ediniq )
V obshti linii ako si pazish i se grijish za kolata nqma da imash oplakvaniq!
Знам, 4е нищо незнам...
| |
Тема
|
[re: NEORlENTlRAN]
|
|
Автор | ogi (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.08.03 13:04 |
|
Карам Уно 70 1ва серия, евтинджос от всякъде, ръждясало е но ще се закърпи. но ако си търсиш удобна кола т'ва не е Уно много друса (с нови амортесьори) а пък 2 500лв. са много за Уно ако не е супер запазено. Ако не държиш на комфорта и не разполагаш с излишни пари си струва. Иначе аз съм доста доволен и като му хвърля един металик, ще съм горд собственик на Уно :))))
| |
Тема
|
[re: ogi]
|
|
Автор |
KPEMATOP (FIAT Uno Turbo) |
Публикувано | 17.08.03 13:36 |
|
edin nosach 35-40lv barabar s tamponite i sharnira...
jilo na ry4na 20lv...
nakladki po 20-25lv...
ewtini ceni sa...
no i kachestwoto ne emnogo dobro...
moite nosachi BIRTH sa na 10k km i weche sharnirite tropat, ama az mnogo gaz dawam na dyrtata baba...
| |
|
мдамм - заслужава си...
Искааам...
| |
Тема
|
[re: NEORlENTlRAN]
|
|
Автор | pininfarina (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.08.03 10:46 |
|
az imam uno 92g 1.4 ieS karam go ot 5g a predi men ba6ta mi o6te 3g be6e na 40 hil km sega e na 140000. mnogo sam dovolen ne se 4upi mnogo 4astite sa super evtini- nakladki 25-30lv filtri 5-6 lv maslo gram ne gori samo leko pohlopva prednicata ama ne e bolka za umirane 6arnirite sa 15lv a reikata 62lv smenih i vodna pompa ama 30lv e. na dalag pat s 4 4oveka i bagaz 6/100l izhar4va a az pod 120 nikoga ne padam daze predi 2 sedmici kat se vra6tah ot moreto na magistralata mu napravih 170 ot plovdiv po4ti do Sf no ne e za takiva skorosti (nai dobre e s 100-140km) i razhoda se ka4i samo S 0.4/100.A ako kara6 s 80-100 har4i 5. oba4e v grada si hapva okolo9-10/100. spored men ako ima6 2000-2500lv si potarsi po zapazeno okolo 92g imai predvid 4e po slabite ne har4at po malko a hi4 ne varvat nai dobri(spored men) sa 1.4 i 1.5 za pove4e info viz
VIVA ITALIA
| |
|
|
|
|