Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:40 09.11.25 
Автомобили
   >> Fiat
*Кратък преглед

Тема SHERIF pomagaiнови  
АвторPVK (Нерегистриран)
Публикувано06.08.03 00:41

Abe vav farovete/prednite/ otzad vlizat niakakvi gumeni trabichki za kakvo sa pri polujenie ,che niamam chistachki na tiah.
A i ochte viarno li e che ako ti svarshi benzina i pompata moje da zamine???

Тема Re: SHERIF pomagai [re: PVK]  
Автор koss (новак)
Публикувано06.08.03 03:06

Tezi тръбички във фаровете са да излиза конденза от вода, а бензиновата попма заминава ако си оставиш празен резервоара ... аз така я смених , купих си втора употреба от италианеца за 120 лева.

.
"Свободата, Санчо, е на върха на бойното копие!"

Тема Re: SHERIF pomagaiнови [re: PVK]  
Автор hf hpe (italian car fan)
Публикувано06.08.03 09:38

Маркучети които влизат във фаровете са от системата за регулирането им.
На задният мост е закачена една помпа която прави вакуум, като се натовари повече колата отзад накланя фаровете надолу да не заслепява движещите се срещу теб. Обикновенно се слага на моделите продавани в Германия.
Но да ти кажа честно в 80% от случаите които съм виждал не работи.

Тема :)))нови [re: PVK]  
Автор SHERlFF (BezoBrazniK)
Публикувано06.08.03 10:31

За тръбичките - и аз мисля, че са за автоматичния реглаж на положението на фаровете, но моето типо няма такива работи май.
За помпата - по принцип наистина изгаря ако работи дълго на празен ход. На мен обаче ми е свършвал поне 15 пъти бензина и до сега не е изгоряла, пък и съдейки по звука, работи около 3 секунди и спира (поне така го чувам).

"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"

Тема Re: :)))нови [re: SHERlFF]  
АвторDizela (Нерегистриран)
Публикувано06.08.03 14:10

Avtomati4no regylirane na farovete sam vijdal samo na Croma i ima polza ot tova 4ydo.
Za pompata znam 4e raboti li pove4e ot 15-20 sekyndi na prazno i izgarq a ako ti svar6i benzina si ima izklu4vatel i spira da raboti.Nevqrvam da e napravena tolkova tapo 4e kato ti svar6i benzina i izgarq i ostava6 na sred pat.

Тема Аха...нови [re: Dizela]  
Автор SHERlFF (BezoBrazniK)
Публикувано06.08.03 14:47

това обяснява защо след малко спира да работи помпата.
А за фаровете - има го и на Типо тоя механизъм, така пише поне!

"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"

Тема Re: SHERIF pomagaiнови [re: PVK]  
Автор hf hpe (italian car fan)
Публикувано06.08.03 23:32

Не рискувай с бензиновата помпа. Бензиновата пампа е потопяема и се маже от бензина. В книжката за експлоатация не препоръчват да се кара на резерва. Особенно важи ако караш на газ.
Скоро имаше пост в който колегите се оплакваха, че са им изгорели помпите.
Скоро дори видях помпа която се беше стопила.
100% от развалените помпи се дължат на каране с малко количество бензин(от недоимък)

Тема Re: SHERIF pomagaiнови [re: hf hpe]  
Авторasrail (Нерегистриран)
Публикувано07.08.03 19:56

tova za farovete e taka i na moita tempra ima takava sistema ama dali neshto pravi ne sum zabelqzal... a za pompata ima golqmo zna4enie dali e na mono, ili na pulna injection zashtoto kogato e SPI sistem nalqganeto e 1 bar i pompata se tovari mnogo slabo, dokato pri MPI sistem ima nad 3 bar nalqgane i nagore tam kato svurshi benzina ili po4ne da se razvalq napravo vie ot muka....a puk i te pompite sa napulno razli4ni kato ustroistvo taka 4e...az naprimer karam na gaz v rezervoara ima nqma 2-3 litra benzin ot 6 meseca nasam i pompata si ba4ka tva e.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.