|
|
|
Тема
|
SHERIF pomagai
|
|
| Автор | PVK (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.08.03 00:41 |
|
|
Abe vav farovete/prednite/ otzad vlizat niakakvi gumeni trabichki za kakvo sa pri polujenie ,che niamam chistachki na tiah.
A i ochte viarno li e che ako ti svarshi benzina i pompata moje da zamine???
| |
|
Тема
|
Re: SHERIF pomagai
[re: PVK]
|
|
| Автор |
koss (новак) |
| Публикувано | 06.08.03 03:06 |
|
|
Tezi тръбички във фаровете са да излиза конденза от вода, а бензиновата попма заминава ако си оставиш празен резервоара ... аз така я смених , купих си втора употреба от италианеца за 120 лева.
.
"Свободата, Санчо, е на върха на бойното копие!"
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
hf hpe (italian car fan) |
| Публикувано | 06.08.03 09:38 |
|
|
Маркучети които влизат във фаровете са от системата за регулирането им.
На задният мост е закачена една помпа която прави вакуум, като се натовари повече колата отзад накланя фаровете надолу да не заслепява движещите се срещу теб. Обикновенно се слага на моделите продавани в Германия.
Но да ти кажа честно в 80% от случаите които съм виждал не работи.
| |
|
Тема
|
:)))
|
|
| Автор |
SHERlFF (BezoBrazniK) |
| Публикувано | 06.08.03 10:31 |
|
|
За тръбичките - и аз мисля, че са за автоматичния реглаж на положението на фаровете, но моето типо няма такива работи май.
За помпата - по принцип наистина изгаря ако работи дълго на празен ход. На мен обаче ми е свършвал поне 15 пъти бензина и до сега не е изгоряла, пък и съдейки по звука, работи около 3 секунди и спира (поне така го чувам).
"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"
| |
|
Тема
|
Re: :)))
[re: SHERlFF]
|
|
| Автор | Dizela (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.08.03 14:10 |
|
|
Avtomati4no regylirane na farovete sam vijdal samo na Croma i ima polza ot tova 4ydo.
Za pompata znam 4e raboti li pove4e ot 15-20 sekyndi na prazno i izgarq a ako ti svar6i benzina si ima izklu4vatel i spira da raboti. Nevqrvam da e napravena tolkova tapo 4e kato ti svar6i benzina i izgarq i ostava6 na sred pat.
| |
|
|
|
това обяснява защо след малко спира да работи помпата.
А за фаровете - има го и на Типо тоя механизъм, така пише поне!
"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
hf hpe (italian car fan) |
| Публикувано | 06.08.03 23:32 |
|
|
Не рискувай с бензиновата помпа. Бензиновата пампа е потопяема и се маже от бензина. В книжката за експлоатация не препоръчват да се кара на резерва. Особенно важи ако караш на газ.
Скоро имаше пост в който колегите се оплакваха, че са им изгорели помпите.
Скоро дори видях помпа която се беше стопила.
100% от развалените помпи се дължат на каране с малко количество бензин(от недоимък)
| |
|
Тема
|
[re: hf hpe]
|
|
| Автор | asrail (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.08.03 19:56 |
|
|
tova za farovete e taka i na moita tempra ima takava sistema ama dali neshto pravi ne sum zabelqzal... a za pompata ima golqmo zna4enie dali e na mono, ili na pulna injection zashtoto kogato e SPI sistem nalqganeto e 1 bar i pompata se tovari mnogo slabo, dokato pri MPI sistem ima nad 3 bar nalqgane i nagore tam kato svurshi benzina ili po4ne da se razvalq napravo vie ot muka....a puk i te pompite sa napulno razli4ni kato ustroistvo taka 4e...az naprimer karam na gaz v rezervoara ima nqma 2-3 litra benzin ot 6 meseca nasam i pompata si ba4ka tva e.
| |
|
|
|
|