|
Тема
|
*****CHIP TUNING*****
|
|
Автор |
*FUTiE* (Turbo Lover) |
Публикувано | 05.06.03 00:26 |
|
Който иска да получи чип за кавато и да е кола на по-ниска цена от тази на производителите като ALLCARRACING, SUPERCHIPS и др. просто се обадете на 088 824452 и потърсете Мишо!
Чиповете са супер! Лично аз съм ги изпитал, а и доста голяма част от наказателния отряд на София.
Ако искате повече мощност от вече познатия ви до полка двигател му се обадете!!!! 
I need NOS!!!
| |
Тема
|
Бах !
[re: *FUTiE*]
|
|
Автор |
jamie (Bad to the bone) |
Публикувано | 05.06.03 10:07 |
|
БМВ клуба се насра с този "наказателен отряд", сега вие ли почвате с глупостите ? По-кротко :-)))
ПП: Защо познат до болка двигател ? Аз си обичам двигателите !
UB40 !
| |
|
ako si naprawish osnowen remont, shte e po-hubawo, otkolkoto da si kupish chip
[image][/image]http://marian.itp.bg/unotablo.gif
| |
|
ама земи най-накрая уцели как точно да сложиш снимката в постинга си!
а за чип тунинга - мерси колата ми да върви повече и да харчи повече, аз не съм състезател! единственото което би ме заинтересувало е възможността да си променях характеристиките на компютъра постоянно - да мога да карам икономично, а когато ми се прииска да мога да карам и малко по-мощна кола, нищо, че ще харчи повече. да не говорим че чип тунинга на моята кола повишава мощността с няма и 10%.
"Защо си тъжен, човече? Нямаш ли приятели? - Имам... двама... Smith и Wesson!"
| |
Тема
|
CHIP TUNING?
|
|
Автор | Alternator (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.03 12:13 |
|
Ja kajete, pichove, poveche za Chip tuning-a i kyde da procheta poveche za tova.
Za koi ot modelite na Fiat ima takava vyzmovnost?
| |
|
Sorry 4e zakasniah
Za po4ti vsi4ki koli ima vazmoznost, no ot Punto natatak
Na Uno Turbo MK1 ne moze za6toto injekciata ne e za chip zvanni na 088 824452 i tarsi mi6o toj 6e ti kaze vsi4ko
chao
I need NOS!!!
| |
Тема
|
Да бе
|
|
Автор |
jamie (Bad to the bone) |
Публикувано | 12.06.03 23:05 |
|
не е тя :-)))
Че е крива, крива е. Ама ти с тези изказвания в началото как го подкара - "всякаква кола, евтино" :-)))) 100000 % верни :-)
UB40 !
| |
|
|
|
|