|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
visokrazhod
|
|
Автор | viktor (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.03 11:24 |
|
Imam tipo 1.6 90 ks. Okaza se che imam voda v rezervoara. Zimata mi zanrazna benz. pompa. Posavetvaha me da nalea spirt za da neutralizira vodata. 10 ml. na 1 l. goriwo. Polutchi se. Togawa ne zamrazna poveche. Fiata go karam na gas. Na benzin samo palq i minavam nqkolko kilimetra. Okaza se che gori uzasno mnogo. Za dva meseca izduha 10l. a ne sam minal poveche ot 20-25 km. na bezin. Znae li nqkoj kakva moze da e prichinata. Inache tipoto raboti na gas/benzin dobre, bez osezaema razlika ot predi.
Mersi.
| |
Тема
|
Re: visokrazhod
[re: viktor]
|
|
Автор |
koss (непознат) |
Публикувано | 21.04.03 15:45 |
|
kak позна че ти гори много на бензин , по датчика ли само ?
.
"Свободата, Санчо, е на върха на бойното копие!"
| |
Тема
|
[re: koss]
|
|
Публикувано | 21.04.03 16:27 |
|
po datchika. Za tezi 20-30 km. strelkata padna s 3 delenia.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
koss (непознат) |
Публикувано | 21.04.03 16:52 |
|
И моя Фиат е така , карам го само на газ и само паля на бензин, като заредя бензин 10 литра и стрелката отива на 1/2 а след време бързо пада, но това не мери точно !!! ако искаш да го засечеш на безнин, пълниш резервоара догоре и минаваш 100 - 200 км , после пак зареждаш догоре и смяташ ...
А иначе колк оти гори на газ ? моя е 1.4 моноинж. и ми гори 10-11 /100 градско , извънградско скоро не съм го засичал
.
| |
|
Има ли вероятност да ти точат бензина? Напоследък стана много моредно
Съединението прави силата! Audi
| |
Тема
|
|
|
Автор | митakaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.04.03 10:10 |
|
Мисля, че нямаш проблем. Едно, че на нивомера изобщо не може да се вярва, и второ - замислял ли си се колко е разхода докато двигателя загрее от -10 до +30 градуса за тия няколко минути на бензин - според мен не по-малко от 20/100
| |
Тема
|
[re: митakaтa]
|
|
Публикувано | 22.04.03 15:56 |
|
Saglasen sam s was. Move bi zastoto e studen motora i zatowa gori tolkowa mnogo benzin. Siguren sam, che njama te4. Edwa li njakoj go krade. Kapa4kata mi o6te e zdrava, a rezervoara ne e probit. Na vaprosa na KOSS : motora e 1,6 GTI, t.nar. "shvejcarki" na gradsko gori 10.5-11l. Izva grada okolo 9-9,5 no go karam s okolo 120-130. Smjatam da e normalno.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
koss (непознат) |
Публикувано | 22.04.03 16:55 |
|
Според мен разхода ти е нормален, смени си въздушния филтър, щом на газ разхода ти е около 10 то на бензин би трябвало да е около 8 , което е нормално.
.
| |
Тема
|
[re: koss]
|
|
Автор | Leon (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.04.03 23:14 |
|
Iskam da pitam Viktor ako moje da mi kaja purvite cifri na dvigatelia si. Zashtoto i moeto Tipo e 1.6 no ne moga da razbera GTI li se vodi i dali naistina e 90hp za kolkoto go kupih. Nomera e izpisan v talona... Inache moiat e 159A304
| |
Тема
|
номера на мотора е..
[re: Leon]
|
|
Автор | nas (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.03 09:29 |
|
149 С 2046 ,а мотора е двувалка и ги водят "Швейцарки" защото са ги произвеждали само за Швейцария
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|