Тема
|
FIAT BRAVA 2002
|
|
Автор | dona (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.03 15:28 |
|
Zna4i tursq mnenie za fiat brava 2002 godina. Kakvi defekti pokazva i drugi takiva.
Stoto edin poznat kaza 4e vozeli kato karuzi i imali slaba hodova 4ast, a toi kara toyota. Ta tova e - ot vas zavisi dali da q vzema taz kola
|
|
Тема
|
Re: FIAT BRAVA 2002
[re: dona]
|
|
Автор | lop (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.03 21:44 |
|
karam BRAVO GT '96 god. i e werno 4e wozqt twardo , no na fona na drugite ekstri towa moga da go prejiweq. semo ,4e ako ne se laja BRAVO/A se proizwejdat do 2001 god. da ne se barka6 ne6to
|
|
Тема
|
[re: lop]
|
|
Автор | Mmm (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.03 23:14 |
|
lop ne se lyje6 do 2001 se proizvejdat...
|
|
Тема
|
[re: Mmm]
|
|
Публикувано | 06.01.03 07:29 |
|
moze i da barkam. utre se znam sas sigurnost
|
|
Тема
|
|
|
Автор | toshko (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.01.03 14:25 |
|
do 2001 sa:) Az karam brava 96godina - vyobshte ne vozjat kato karuci, otdelno ne sym imal nikvi problemi s hodovata chast... i sym mnogo dovolen kato cjalo ot kolata - abe extra e i e sravnitelno po-evtina za ekstrite koito predlaga, v sravnenie s drugite avtomobili ot syshtija klas. i az bih predpochel toyota corolla 2002 - ama ima malka razlika ot 15000lv v cenata:)
|
|
Тема
|
[re: toshko]
|
|
Публикувано | 06.01.03 15:28 |
|
i az za tova sam se naso4ila kam brava- stoto e nai evtinata ili dosta evtina de za ekstrite si. ama da ne mi izleze evtinata rabota posle zlatna
4etoh nqkolko preview-ta za brava koito namerih v yahoo-nqkoi sa polozitelni drugi ne sa

|
|
Тема
|
[re: Mmm]
|
|
Публикувано | 07.01.03 06:44 |
|
nqma greska. obqvata e brava ELX ili SX ima gi i dvata modela pise 2002 1600cc i t.n.
sigurno i prodava4a ne e mnogo naqsno:)
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 07.01.03 09:38 |
|
Gledai sega - pri kolata i jenata pyrvo vzimash, posle razbirash kvo si vzel tochno:) Mnogo zavisi i ot tova kak predishnija sobstvenik se e otnasjal s kolata. A kolata moje da e proizvedena 2001 godina, a toi da ja e kupil 2002 i za tova da pishe 2002:) a i ima razlika mejdu elx i sx i vij koi variant na dvigatelja e 1600cc ama ima 66KW 90 konja i 76KW - 103 konja - az lichno ti preporychvam tazi deto e 76KW - 103 konja:) Az imam brava - ako iskash pishi mi mail ili pishi tuk vyv foruma shte ti ja pokaja, shte ti razjasnja tui onui, da pridobiesh lichni vpechatlenija. Tova e koeto moga da napravja:) A maila mi e tosheto@hotmail.com
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
morfey (непознат
) |
Публикувано | 14.01.03 08:05 |
|
Emi neznam kakvi defekti dava no tvoia priatel shtom kara TOYOTA zanachi si razbira rabotata ne moje da se sravniava s FIAT.
|
|
Тема
|
[re: morfey]
|
|
Публикувано | 16.01.03 07:28 |
|
e da ama ne e nova toyota
a bravata e pod 1000km i nqma 1 godina. kakto i da e oste ne sam resila-nqmam knizka:))) ama sam na pat da q vzema
mezdu drugoto zeh da se kolebaq mezdu fiat-a i 3-4 godisno mitsubishi lancer
novoto si e novo a parite sa po malko za lancer-a
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
BlueStorm (непознат
) |
Публикувано | 16.01.03 10:11 |
|
Bravo и Brava са доста добри коли. Но наистина по-здраво окачване от това на
Мицубиши не съм виждал. Тия пичове знаят как да строят.
|
|
|
Vzemi si fiata i ne mu misli vaobshte!
Alfa Forever!
|
|
Тема
|
|
|
Автор | asrail (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.03 20:02 |
|
xe xe moje li i az da kaja nesto? fiata dobre mnogo ekstri te vsi4ki fiati sa sas mnogo ekstri ama ako gi sravnqvash sas micubishito nqma kvo da mislish to e tvoq i zbor .nai dobrite jipove sa ot taq marka xorata naistina znaqt kak pravqt koli .a puk ako darjish na fiat potarsi si drug model naprimer ot limuzinite neshto da vidish kvo se kazva komfort i meko vozene.uspex vav pazarluka
|
|
Тема
|
[re: asrail]
|
|
Публикувано | 19.01.03 16:19 |
|
vzeh knizka :)))) nai nakraq
a koi sa limuzinite na fiat. vizdala sam samo brava,punto,bravo i marea drugi novi modeli neznam
|
|
Тема
|
|
|
Автор | митakaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.03 08:55 |
|
Честита книжка!
Съвет: вземи си някоя бракма - жигулка, голфче, шкодичка и я покарай половин година
да свикнеш, и после си купи хубава кола, че знаеш ли колко е тъжно да ремонтираш ламарини на нова кола.
Майтап бе, Дона.
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 20.01.03 09:25 |
|
Nai-novata limuzina na FIAT e Stilo:) ako imash 28-35 hiljadi izlishni shte mojesh da si kupish edin broi i njama da syjaljavash opredeleno:) abe i brava(bravo) da si vzemesh pak njama da syjaljavash...ama mai naistina ne e losho pyrvonachalno da si vzemesh neshto staro, evtino, dyrjavno che da si go machkash s kef det se vika:))))
|
|