|
Тема
|
Tipo - skorosti
|
|
Автор | Deqn (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.02 10:44 |
|
Znae li nqkoi zashto moje da mi vliza trudno losta napred. stava duma za 1, 3 i 5-ta skorost. struva mi se che sa ot loschetata koito vodqt do skorostnata kutiq. inache nito mi e iznosen syedinitelq nito hyrkat. Nqkoi igral li si e s tiq lostcheta?
| |
Тема
|
Re: Tipo - skorosti
[re: Deqn]
|
|
Автор |
SHERlFF (BezoBrazniK) |
Публикувано | 26.11.02 12:46 |
|
i moite vlizat po-trudno... moje da e ot loshchetata, te ne se regulirat - smenqt se! na moito Tipo i po nqkoga mi izkliuchvat 1,3 i 5-ta predavka... ama imam chivstvoto che e shtot mi e niska kolata... mnoo niska... kat si smenq amortisiorite i q vdigna shte ti kaja dali e ot tova! izchakai 10 dena
"Raaazcvetaaali qblani i gruuushi! Paaaplyiliii tumaanyi nad rekoi!..."
| |
Тема
|
[re: SHERlFF]
|
|
Автор | KPEMATOP (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.02 13:33 |
|
Na moqta regata lostcheto beshe po-dylgo i skorostite mi bqha izmesteni wdqsno. losta beshe 165mm, sega mi e 155mm i sa mi leko wlqwo, inache po sushtiq nachin wlizat. inache ima i lostcheta po 158mm. Na men mi izkachawa 4ta i zadnata skorost, ako ne natisna losta po-silno na 4ta mi izkacha, az mislq che e hardwaren problem sys skorostnata kutiq. Lostchetata sa po 28-30lv
smqnata nqkade ti e 15lv, ako q karash na serviz!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Uno-sx (besnia) |
Публикувано | 26.11.02 17:20 |
|
Shtangite(lostchetata) dokolkoto razbiram na skorostite? pochti sum siguren che e ot tqh na men mi vlizat dobre samo che sa malko dulgi i ot edin serviz spomenaha za nekvi novi ot chijbina za sumata ot okolo 200lv pri koeto samo im teglih edna naum i si zaminah. Ta sigurno sa se iznosili i tvoite shtangi. Uspeh dano opravish problema
| |
Тема
|
[re: Uno-sx]
|
|
Автор | kpematop (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.02 09:37 |
|
Sofia, Kiril i Metodij N141, tel: 317613, tam mi smeniha lostcheto na skorostnata kutiq, do serviza ima i magazin za fiat/lancia/alfa romeo i e ewtin
kiril i metodij e usporedna na tzar Simeon!
w Serviza tunkana zimat!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
rokosovski (Военачалник) |
Публикувано | 27.11.02 20:13 |
|
Що не опиташ да си натегнеш малко съединителя!?
Всички буржоа са контри! Няма какво да им цепим басма!
| |
Тема
|
[re: rokosovski]
|
|
Автор | Deqn (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.02 23:45 |
|
Ti go znaesh vsyshtnost problema no ne e syedinitelq. dnes otvarqh skorostniq lost beshe syvsem suho. smazah go i mislq che e po-dobre
| |
|
|
|
|