Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:58 12.07.25 
Автомобили
   >> Fiat
*Кратък преглед

Тема Нови проблеми с УНО-тонови  
Автор DAMON (клубаджия)
Публикувано13.10.02 23:40

В петък се врях на канала да видя как е колцата отдолу и установявам голяма липса на масло в скоростната кутия. Сменях го преди 10000 км и преди това не е показвало признаци за голям теч. Сега при 2 л. обем съм долял 1,4 л. Маншоните на каретата не изглеждат скъсани, но по тях има масло. Изглежда се стича от самата им връзка с кутията. И не ми дойде на акъла ди им стегна гайките, та сега пак трябва да слизам в канала. Откъде ли може да изтича другаде?...
Другия ми проблем е с предния десен тампон на двигателя - скъсан изглежда и двигателя се държи на опорния пръстен само. Дали мога да си го сменя тоя тампон сам или ще трябва да се вдига на подемник и да се подпира отдолу мотора да не падне?

Тема Re: Нови проблеми с УНО-тонови [re: DAMON]  
Автор Uno-sx (besnia)
Публикувано14.10.02 22:07

Teq manshoni sa si golqm problem i pri mene. Lesno se prokusvat az smnqh ediniq lqtoto beshe se skusal i si prokapvashe masalce ot nego ta nishto chudno ot tam da teche, a za drugo mqsto ne se seshtam. Inache kakvo maslo sipvash v skorostnata kutiq?
Po problema s dvigatelq si nqmam i ideq...

Редактирано от Uno-sx на 14.10.02 22:15.

Авторogi (Нерегистриран)
Публикувано14.10.02 22:32

to ot tez manshoni si pokapva ama pomalko. proveri dali ne e ot jiloto na skorostomera (zashtoto pri visoki oboroti qko izhvyrlq ot tam i se sti4a) i az go imah tozi problem. ina4e mnogo kalpavo sa izmisleni tezi manshoni, ta se naloji ot kym boltovete i plankite da se dooplytnqt s silikon, a ot kym poluoskite nishto ne moje da se napravi osven da se slojat novi poluoski. :))

Тема Re: Нови проблеми с УНО-то [re: Uno-sx]  
Автор DAMON (клубаджия)
Публикувано14.10.02 23:22

Ами маслото което бях налял беше Shell EP-90 сега е със същото на Приста ойл.

Автор rokosovski (Велик войн)
Публикувано14.10.02 23:40

БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ПРИСТА ОЙЛ!!!! ГОЛЕМИ МЕНТАЦИ!!! БРАХ ЯДОВЕ С ЕДНА ТЯХНА СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ!!

Настъплението е основният вид бойна дейност!

АвторDaniel (Нерегистриран)
Публикувано24.10.02 19:15

masloto ti te4e ot semeringite na man6omite a za tampona modze da go smeni6 sam no triabva da potpre6 motora na kartera s krik

Тема Re: Нови проблеми с УНО-тонови [re: Daniel]  
Автор DAMON (клубаджия)
Публикувано26.10.02 01:43

Абе май наистина е от семерингите ама само от едната. Иначе тампона го смених и сега като се втвърди тоя двигател и ми се предава цялото виене от кутията в купето. Преди не се чуваше шум а сега яко шуми.

Авторapтин (Нерегистриран)
Публикувано31.10.02 07:22

Аз имам подобен проблем с моето уно изтича ми масло от скоростната кутия.Аз си го обяснявам с това ,че при висока скорост се завихря маслото от жилото за спидометъра,което се свързва в скоростната кутия.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.