Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:39 14.03.25 
Автомобили
   >> Fiat
*Кратък преглед

Тема El. stykla na Tipoнови  
АвторDeqn (Нерегистриран)
Публикувано14.10.02 10:24

Nqkoi znae li zashto kato natisna da svalqm stykloto motorcheto vyrtyi malko na prazno i togawa trygva. syshtoto e posle i pri vdigane na prozoreca. Kato cqlo mislq che motorcheto e nared, a neshto v mehanizma se e otkachilo

Тема Re: El. stykla na Tipoнови [re: Deqn]  
Автор rokosovski (Велик войн)
Публикувано14.10.02 20:27

Мойто си тръгва веднага. Нещо ти се е преебало, май!

Настъплението е основният вид бойна дейност!

Тема Re: El. stykla na Tipoнови [re: rokosovski]  
Публикувано14.10.02 22:25

Opredeleno e preebano. ste go otvorq da vidq kakvo moje da se opravi. vyv Vantotrade mi kazaha che veroqtno mehanizame e iznosen i struval 300lv..Pri Mimo italianeca e 40. no pyk edin poznat mi kaza che imalo i nqkakvi gumeni tamponi koito se razkysvali i moje da e ot tqh

Тема Re: El. stykla na Tipo [re: Deqn]  
Автор Uno-sx (besnia)
Публикувано14.10.02 22:30

Nai dobre otvori vratata i vij vutre moje da e ot paleca deto povdihga prozoreca da se e iznosila plastmasata ili imashe i nqkva guma tam ne si go spomnqm tochno, a mashinkata shtom ti dviji nqma nujda da q smenqsh.

Публикувано17.10.02 10:44

Kajete ot kyde da si namerq shtipki za korata na vratata. sigurno ste se schupqt kato q otvarqm. pitah na nqkolko mesta ama nqmat

Автор Uno-sx (besnia)
Публикувано17.10.02 15:35

Probvai v borsite za chasti vtora upotreba tam sigurno shte imat.

Тема Re: shtipkiнови [re: Deqn]  
Автор SHERlFF (BezoBrazniK)
Публикувано17.10.02 21:32

ne ti trqbvat... vnimatelno kato q vadish - nqmash problemi... puk i az imam nqkolko schupeni po korite ama izobshto ne lichi po nishto!

"Raaazcvetaaali qblani i gruuushi! Paaaplyiliii tumaanyi nad rekoi!..."

Редактирано от SHERlFF на 17.10.02 21:34.

Публикувано20.10.02 20:59

URA. namerih go gada kyde e. mahnah korata. beshe mnogo zabavno zashtoto 2 shtipki otidoha a i otdolu ima edin naelon koito e zalepen mnogo zdravo. celiq mehanizym na el. stykloto myrdashe. kato se zagledah po-dobre se okaza che toi se dyrji s neshto kato boltove koito sa zalepeni edin za drug s guma (dwa bolta sa). tazi guma poema natovarvaneto pri kraino dolno i kraino gorno polojenie. I ednata se beshe skysala a drugata i trqbwa ooshte malko. predpolagam che i na drugata vrata skoro ste imam podsoobni qdove. kajete kyde moga da namerq tezi boltove. sega sym gi zalepil s lepilo no edwa li ste dyrji

Публикувано22.10.02 00:13

Ima gi boltovete v Aleksandyr auto. 5 lv ediniq. imaiki predvid che sa slabi preporychwam da si vzemete da imate :)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.