|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: TIPO 1,6 DVUVALKA - SHTO E TO???
[re: KlMl]
|
|
Автор |
BatGoro (търсещ) |
Публикувано | 28.08.02 14:34 |
|
Ami пожелавам ти безаварийно каране, и да те слуша Типото :))).
И мойта беше с много екстри, което ме подсеща за един друг странен проблем (не точно проблем, но все пак).
Като го оставех през лятото на слънце (говорим за температури над 40 градуса и пряка слънчева светлина), след това централното ми не се отключваше (по-точно - отключи вратите и веднага пак заключи). Та в такъв случай - отключвам и веднага отварям вратата и му махам бушона, за да не затваря, ако пак ще го оставям на слънце :). Без бушона вратите си се отключват като да няма централно.
| |
Тема
|
[re: BatGoro]
|
|
Автор | KlMl (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.08.02 17:50 |
|
STIGA ME SHASHKA BE CHOVEK! KAZI NESHTO HUBAVO ZA KOLATA! 
| |
Тема
|
[re: KR-16V]
|
|
Автор |
lCE (Леден) |
Публикувано | 28.08.02 22:27 |
|
Значи просто не си слушал достатъчно Инъче историята на този мотор започва още от 80 тях години при италианците така че отдавна има 2 вала 8 клапана
| |
Тема
|
[re: lCE]
|
|
Автор |
KR-16V (Бесния) |
Публикувано | 29.08.02 21:01 |
|
Съжалявам за невежеството което проявих. А би ли ме светнал японските и немските автомобили дали имат такива мотори с два вала пък 8 клапана?
Няма значение дали караш бавно,
важното е да не спираш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lCE (Леден) |
Публикувано | 29.08.02 21:45 |
|
Честно казано не знам - за японските автомобили не знам много а немските не ме интерсуват Инъче то сигурно и аз нямаше да знам за този мотор на италианците ако навремето нямах 2 автомобила с такъв ....а и по принцип се вълнувам от италиански автомобили та затова ....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KR-16V (Бесния) |
Публикувано | 30.08.02 17:32 |
|
ТО май затова аз не го знам, защото аз предпочитам немските и японските автомобили. Ама не съм се и интересувал много.
важното е да не спираш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lCE (Леден) |
Публикувано | 30.08.02 21:31 |
|
Японските автомобили ми харесват но просто не съм много информиран но виж за немските не мога да споделя чуствата ти . Обаче защо ми се мотае нещо в главата че Форд имаха мотори 2вала 8клапана ?
| |
Тема
|
Re: Сигорно и немците имат ...
|
|
Автор |
KR-16V (Бесния) |
Публикувано | 01.09.02 13:39 |
|
Сигорно и немците прават 2 вала 8 клапана, но аз не съм чувал за тях. Какво не ти харесва в немските автомобили.
важното е да не спираш.
| |
Тема
|
Re: Сигорно и немците имат ...
|
|
Автор |
lCE (Леден) |
Публикувано | 01.09.02 17:58 |
|
Нищо конкретно ......просто философията по която се разработват болшинството немски автомобили не ми допада 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|