|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Търся гарнитура за Вартбург |  |  | Автор | /\ (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.10.05 21:40 |  |  | 

Ако някой има, да си я навре отзад.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся гарнитура за Вартбург  [re: /\] |  |  | Автор | Scheewa (*A*N*A*R*C*H*Y*) |  | Публикувано | 22.10.05 01:40 |  |  | 

Това беше добро.  
 Не искам ни Бог,ни Дявол да спори за моята душа...>>

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся гарнитура за Вартбург  [re: Scheewa] |  |  | Автор | Pichaga (завеян) |  | Публикувано | 24.10.05 12:24 |  |  | 

имам от ферари, ще ти влезе по-добре

ВАКАНЦИЯЯЯЯЯ

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся гарнитура за Вартбург  [re: Pichaga] |  |  | Автор | Scheewa (вечно надрусана) |  | Публикувано | 27.10.05 14:28 |  |  | 

Бих предпочела да ми влезе нещо друго,но щом можеш да ми предложиш само гарнитура от ферари...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся гарнитура за Вартбург  [re: Scheewa] |  |  | Автор | Pichaga (завеян) |  | Публикувано | 27.10.05 14:55 |  |  | 

това имам

ВАКАНЦИЯЯЯЯЯ

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся гарнитура за Вартбург  [re: Scheewa] |  |  | Автор | Pichaga (завеян) |  | Публикувано | 27.10.05 14:57 |  |  | 

всъщност бях се закачил за теб само....поста ми беше към колегата пуснал темата
 а защо си надрусана вечно и с какво

ВАКАНЦИЯЯЯЯЯ

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся гарнитура за Вартбург  [re: Pichaga] |  |  | Автор | Scheewa (вечно надрусана) |  | Публикувано | 27.10.05 19:25 |  |  | 

Да,схванах аз,че не говориш на мен,но пък...реших да се включа,просто ей така
   Защо съм вечно надрусана ли?А защо не?Нима не е за предпочитане?
 А друсам - точно каквото ми падне.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся гарнитура за Вартбург  [re: Scheewa] |  |  | Автор | Viper X (just a snake...) |  | Публикувано | 28.10.05 12:10 |  |  | 

аз друсам Jair-а на покер

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся гарнитура за Вартбург  [re: Scheewa] |  |  | Автор | Pichaga (завеян) |  | Публикувано | 28.10.05 13:07 |  |  | 

аз сега спешно трябва да друсам крушата, ама ме мъъързииии

ВАКАНЦИЯЯЯЯЯ

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Търся гарнитура за Вартбург  [re: Viper X] |  |  | Автор | Scheewa (мноУ*надрусана*) |  | Публикувано | 28.10.05 16:12 |  |  | 

Хаха,ела да се опиташ да друсаш мен на покер
  От малка съм попаднала във водовъртежа на живота в гетото  

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |