Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:02 25.06.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема деца и секснови  
Автор Ghosn (непознат)
Публикувано17.08.04 12:22

Здравейте,

Интересно ми е дали вашите деца са ви заварвали, докато правите секс, или пък вие дали сте заварвали родителите си. Как сте процедирали в такива случаи и какви са били реакциите.

9 годишната дъщеря на мои приятели е нахлнала в стаята им, и разбрах колко неестествено се е държала след това, колко развълнуване е била, но те не са реагирали по никакък начин. и си мисля че такова нещо може да остави доста сериозна травма в едно дете. Имам разбирането, че трябва да се говори след такава случка, най-малкото за да не стане детето с впечатлението че се прави нещо мръсно, и след това и то трябва да се крие. Да оставил и следствието, че то няма да споделя притесненията си, проблеми и т.н.

ще ми е интересно да чуя коментарите ви

Тема Re: деца и секснови [re: Ghosn]  
Автор Идиoтчe ()
Публикувано17.08.04 12:45

Е, чак пък травма да получи. Заварвали са ни. След това се направих, че нищо не е било, но после си поговорихме и обясних на дъщеря ми, че трябва да чука, когато влиза в стаята ни, защото може да се гушкаме с приятеля ми и не е приятно в такива ситуации някой да влиза в стаята. Оттогава почти винаги чука, но пак има издънки чат-пат.
Извън това гледам често да им напомням, че не съм станала още стара баба и имам всички нужди, както и 18-годишните приятелки на братовчедка им, защото в един момент се оказва, че те приемат секса за нещо нормално, но те смятат за твърде стар за такива неща и това меко казано ги учудва. Затова нарочно не пропускам да изкоментирам всеки по-готин мъжки задник по телевизията, за да свикнат с мисълта, че аз ще продължавам да си правя секс и това е нормално.

Редактирано от Идиoтчe на 17.08.04 12:50.

Тема абе лошо няма :)нови [re: Ghosn]  
Автор Hell (слънце с носле)
Публикувано17.08.04 13:10

в общи линии си е добре децата да знаят, че родителите им са нормални хора с естествени нужди :)

Аз съм заварвала родителите си веднъж. Бях на 12 години, малко се посмутих, извиних се набързо и затворих вратата след себе си. И ми стана адски приятно, че още се обичат и го правят "на тези години"

Сина ми спеше до 11-тата си година в една стая с нас и беше наложително да му се пообяснят разни неща още от малък... та винаги е възприемал секса и голотата като нещо нормално.

Но детето задължително трябва да знае, че не става нещо нередно и необичайно и че никой никому не причинява болка и страдания.

Автор Ecнaф (The Boomer)
Публикувано17.08.04 13:49

Неизбежно е в калабалъка. Навремето, някъде в края на 60-те години, в една стая на морска станция - родителите и двете деца. Ами, спящото дете се размърда от следобедния сън и позяпа малко какво става, макар че всичко бе покрито с чаршафи.
Но нищо му няма - ей ме на. Затова пък сега ми се връща. Малката има навика като се събуди посред нощ, да идва в нашата стая и без много питане да се гушка. Налага се да правим с жена ми някакви еквилибристики по сръчно прикриване и скоростно нахлузване на парчета плат. На сутринта твърди, че нищо не помни, но знам ли? - след време да прочете тази тема и да си признава без бой.
===
ПП: Забравих да си спомня, че наскоро изтърси поредния си хит: "мамо, какво беше това матка?" А иди че обяснявай. Обяснихме де. В процеса на обяснението се установи, че абсолютно всичко й е ясно, само думата нещо й се губела (сигурно си е казала: тия дъртаци кво се правят на знаещи)...

Agent of Change

Редактирано от Ecнaф на 17.08.04 13:52.

Автор Cпacka (добра ламя)
Публикувано17.08.04 14:58

Синът ми все още е много малък, за да е в състояние да ни завари, а и на мен като дете не ми се е случвало.

Сещам се за една статия от сексолог именно по темата какво да се прави в такива случи, която започваше горе-долу така: "Веднага поговорете с детето, но първо наметнете нещо!".

Мисля, че наистина по-правилния подход е да се говори с детето, а не да се гадае дали и какво е видяло и разбрало. Огромно значение, естествено, има и възрастта на детето. Предполагам, че при определени ситуации наистина би могло да остане някаква травма.

На теория така мисля, но какво ли ще направя на практика, ако ми се наложи?!

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

Редактирано от Cпacka на 17.08.04 14:58.

Автор Eдин (такъв)
Публикувано19.08.04 09:46

Според мен детето възприема това, което вижда по съвсем друг начин. Обикновено до някъде около 10, освен ако не са добре информирани от още по-добре информирани приятелчета, децата не разбират това, което виждат и травмата идва повече от там, че съзнанието им се опитва да изблъска събитието като чужд обект. Разбира се, до определен момент то отчаяно се бори да обясни видяното по някакъв начин със изградените вече представи и тогава могат да се получат доста смешни заключения, но може да се получи и травма. Зависи всъщност какво точно е видяло детето и как го е интерпретирало.

Според мен наистина трябва да се поговори с детето, за да разберем накъде отиват нещата в малката му главичка и да се предотвратят нежелани интерпретации. След като сме се запознали вече със ситуацията, може да измислим някаква заместваща интерпретация (например това за гушкането, което някой спомена) и въобще според мен е желателно да отклоним вниманието на детето от случката като нещо маловажно.

Нас дъщеря ни не ни е заварвала, но тя има една 2 години по-малка приятелка, която всичко знае и май е доста напред с материала по принцип. Купил съм миналата година книги, където се обясняват нещата на децата по подходящ начин. Забелязах, че ги е открила и ги чете скритом.

Аз заварих един път моите родители и си спомням картинката много добре, но не съм забелязал това да е някаква травма за мен. Бил съм между 9 и 11 г. Мисля си, че въпреки че с приятели вече си говорехме за секс по онова време, някак си не успях да го интерпретирам по този начин и при мен просто стана изблъскване от съзнанието, та чак по едно време бях забравил и се сетих много по-късно.

-- Liebchen - sweetnessheart, what watch?
-- Ten watch.
-- Such much?

Тема Re: деца и секснови [re: Eдин]  
Автор zori_ (вече позната)
Публикувано19.08.04 13:41

Мисля си,че си много прав. Това, което децата не могат да разберат в момента и не ги е заинтригувало, го слагат някъде на заден план в съзнанието си. Но не смятам, че го забравят. Просто попада в папката на "необяснимите събития". Но след време, когато те се изяснят им светва и си казват - Аха, значи тогава са правели секс. Това го споделям и от личен опит. Нас с мъжа ми не са ни хващали, но като малка имам спомен за едно такова събитие, което си обясних чак след години и не мисля, че ми е повлияло по някакъв начин, пък било той и негативен.

Тема ***WIKI-PED-I-JA?деца и секс [re: Eдин]  
Автор siropino (антифашист)
Публикувано16.01.21 12:50

Super*Star*Nyctea avatar

В тази тема може да е с аватар коктейл с маслинка.

I bye very interesting book about Gestapo, SS und Reichssichereheitshauptamt auf dem "Prinz-Albrecht-Gelande". Извинявам се за английския, мразя///да сменям клавиятурата и ме мързи.
За книгата ще кажа като човек антифашист, че в заглавието фигурира думата Терор.
Книгата няма цена.
Най-вече защото///е с личен надпис, който гласи:
Заведох Марко Георгиев
моя сълагерник от конлагера
Дахау на територията на
гестапо и всички ръководни
ведомства на СС. Посетихме
в бившата столова на Гестапо
постоянната изложба "Топография
на терора

Берлин
10.05.1992год Емил Б. Бонев

Специално за нерегистрирания Чернобил в темата.
Каквото си направиш сам това е.
Преписах ред по ред посвещението.
Книгата е издадена в ГДР през 1987 година.

Макар че изхарчих последните си пари и следващите ще ги имам другия месец след рождения си ден тази покупка беше венецът на колекцията ми от стари книги.
Вчера купих три такива и едно мъничко списание от годината на раждане на майка ми, 1929 година, да ми е жива и здрава, като най-старото издание е с датировка 1873 година - Лондон, а руският тълковен речник на чуждите думи е оригинал от 1880 година, и те плюс пръстенът от стомана с кръста като този на ордена, с който е бил награден Василий Затурский увенчаха деня ми и разходката.

А излязох с намерение да си купя един елек и обърнах всички левове в долари.
За да не си профуквам парите. И се върнах вечерта с някакви стотинки в джоба и с три долара за късмет, една банкнота от 2 долара и една банкнота от един долар, като с последните пари, които смених за да си купя цигари, като ги преброих реших да си купя още един долар.

Абе моята е сложна. Но Остап Бендер ми диша прахта.

Понеже се върнах с книги, елек и пръстен, които ме направиха Крез.

Леб и сол
Као какао

Вчерашната разходка.
Апропо, пих шоколад, вместо кафе. Черен шоколад от автомат на Мария Луиза. Разкош.
После ме черпи приятелката и вместо кафе си поръчах пак шоколад.
Сдобих се с приятели и затвърдих приятелства от години, понеже пазарувам книги и дрехи и бижута там от периода на безизходица и безработица заради оазисите.
Чудно нещо е животът, имам безброй случайни познанства, които прерастват в приятелства.
А покрай въдворяването в оазиси изгубих онези, които смятах за дългогодишни верни приятели.
А по темата. Трябва повече да се говори и да се пише за Третия Райх.
Например като разгърнах книгата Topographe des Terrors, Verlag Villmuth Arenhovel, Kerausgegeben von Reinhard Rurup,
Lectorat&
Alfons Arenhovel, Michael Bolle, Jutta Kindel, page 150photo Deportation niederlandischer Juden,
1942. погледът ми*****!!! се заби в черно-бяла снимка на разстрел на македонци в Панчево.
Page 154
4.6. NS-Herrschaft in Europa – andere Landen
Photo\165 ErschieBung jugoslawischer Geiseln in Pancevo bei
Belgrad, 1942.
Text 64
Vermerk uber eine Besprechung unter dem
Vorsitz Heydrich im Reichskriminalpolizei-
Amt am 3. Dezember 1941 , den Einsatz aus-
Landischer Arbeiter im Deutschen Reich be-
Treffend.

Подпис:

Подпис:

Post scriptum
Татяна Иванова от Профешънъл Транслейшън ми препоръча Лазарев -
дотогава не знаех за този автор.
Госпожа Иванова, която спечели конкурса за държавна поръчка за фирма, която ще превежда документацията за проекта АЕЦ Белене.
Ами Буе 44.
преводач в екипа повече от 2 години.

Reinhard Haller: Die Narzissmus-Falle
453,683 views•May 28, 2013

2.7K

239

SHARE

SAVE

Търсене с ключова дума от страница 100
Schutzhalt

от книгата
Topographie
des Terroes

Gestapo, SS und
and so on...

page 102
3.7 "Schutzhalt"Treffend.

Не ми пречете, ако обичате.
Лузъри.
Отрязахте подписа...
Идиоти.

подпис:

Госпожа Иванова, която спечели конкурса за държавна поръчка за фирма, която ще превежда документацията за проекта АЕЦ Белене.
Ами Буе 44.

2.7K

239

SHARE

SAVE

Schutzhalt

от книгата
Topographie
des Terroes

Gestapo, SS und
and so on...

page 102
3.7 "Schutzhalt"

"Schutzhalt" und "Verbeugungshaft" fur
Homosexuelle

Подпис:

Подпис:

[url] http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=forty&Number=1951585261&page=&view=&sb=&part=[url]

Тема Re: деца и секс ITELiGEN-CE ZEROнови [re: Ghosn]  
Автор siropino (антифашист)
Публикувано16.01.21 12:51

Super*Star*Nyctea avatar

В тази тема може да е с аватар коктейл с маслинка.

I bye very interesting book about Gestapo, SS und Reichssichereheitshauptamt auf dem "Prinz-Albrecht-Gelande". Извинявам се за английския, мразя///да сменям клавиятурата и ме мързи.
За книгата ще кажа като човек антифашист, че в заглавието фигурира думата Терор.
Книгата няма цена.
Най-вече защото///е с личен надпис, който гласи:
Заведох Марко Георгиев
моя сълагерник от конлагера
Дахау на територията на
гестапо и всички ръководни
ведомства на СС. Посетихме
в бившата столова на Гестапо
постоянната изложба "Топография
на терора

Берлин
10.05.1992год Емил Б. Бонев

Специално за нерегистрирания Чернобил в темата.
Каквото си направиш сам това е.
Преписах ред по ред посвещението.
Книгата е издадена в ГДР през 1987 година.

Макар че изхарчих последните си пари и следващите ще ги имам другия месец след рождения си ден тази покупка беше венецът на колекцията ми от стари книги.
Вчера купих три такива и едно мъничко списание от годината на раждане на майка ми, 1929 година, да ми е жива и здрава, като най-старото издание е с датировка 1873 година - Лондон, а руският тълковен речник на чуждите думи е оригинал от 1880 година, и те плюс пръстенът от стомана с кръста като този на ордена, с който е бил награден Василий Затурский увенчаха деня ми и разходката.

А излязох с намерение да си купя един елек и обърнах всички левове в долари.
За да не си профуквам парите. И се върнах вечерта с някакви стотинки в джоба и с три долара за късмет, една банкнота от 2 долара и една банкнота от един долар, като с последните пари, които смених за да си купя цигари, като ги преброих реших да си купя още един долар.

Абе моята е сложна. Но Остап Бендер ми диша прахта.

Понеже се върнах с книги, елек и пръстен, които ме направиха Крез.

Леб и сол
Као какао

Вчерашната разходка.
Апропо, пих шоколад, вместо кафе. Черен шоколад от автомат на Мария Луиза. Разкош.
После ме черпи приятелката и вместо кафе си поръчах пак шоколад.
Сдобих се с приятели и затвърдих приятелства от години, понеже пазарувам книги и дрехи и бижута там от периода на безизходица и безработица заради оазисите.
Чудно нещо е животът, имам безброй случайни познанства, които прерастват в приятелства.
А покрай въдворяването в оазиси изгубих онези, които смятах за дългогодишни верни приятели.
А по темата. Трябва повече да се говори и да се пише за Третия Райх.
Например като разгърнах книгата Topographe des Terrors, Verlag Villmuth Arenhovel, Kerausgegeben von Reinhard Rurup,
Lectorat&
Alfons Arenhovel, Michael Bolle, Jutta Kindel, page 150photo Deportation niederlandischer Juden,
1942. погледът ми*****!!! се заби в черно-бяла снимка на разстрел на македонци в Панчево.
Page 154
4.6. NS-Herrschaft in Europa – andere Landen
Photo\165 ErschieBung jugoslawischer Geiseln in Pancevo bei
Belgrad, 1942.
Text 64
Vermerk uber eine Besprechung unter dem
Vorsitz Heydrich im Reichskriminalpolizei-
Amt am 3. Dezember 1941 , den Einsatz aus-
Landischer Arbeiter im Deutschen Reich be-
Treffend.

Подпис:

Подпис:

Post scriptum
Ами Буе 44.

2.7K

239

SHARE

SAVE

Schutzhalt

от книгата
Topographie
des Terroes

Gestapo, SS und
and so on...

page 102
3.7 "Schutzhalt"Treffend.

Не ми пречете, ако обичате.
Лузъри.
Отрязахте подписа...
Идиоти.

подпис:

Ами Буе 44.

2.7K

239

SHARE

SAVE

Schutzhalt

от книгата
Topographie
des Terroes

Gestapo, SS und
and so on...

page 102
3.7 "Schutzhalt"

"Schutzhalt" und "Verbeugungshaft" fur
Homosexuelle

Подпис:

Подпис:

[url] http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=forty&Number=1951585261&page=&view=&sb=&part=[url]

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.