Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:05 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Шумна пералнянови  
АвторRosi (Нерегистриран)
Публикувано10.04.09 13:26

Пералнята ми е модел Индезит WIDXL 126 със сушилня. Купих я нова декември месец. Още при първото пускане забелязах че е ужасно шумна при пране и особено при центрофугиране. Шума на центрофугата напомня точно излитащ самолет. Идваха от сервиза- нищо и нямало. Има ли някой с такава, как е при вас. Мисля че са ми я продали с износени лагери или някакви евтини и сега от сервиза не признават.

Тема Re: Шумна пералнянови [re: Rosi]  
Автор бaбa 3aйka ((бившия Заек))
Публикувано10.04.09 18:04

Не се притеснявай . Аз преди няколко месеца си купих аристон , последен модел била уж , била толкова безшумна, че и да спиш до нея нама да я чуеш и тем подобни глупости .Като я пусна да пере , ако съседката отгоре си е в къщи проверява дали случайно не сме почнали да къртим нещо из апартамента .

Тема Re: Шумна пералнянови [re: бaбa 3aйka]  
Публикувано10.04.09 21:31

Старата ми пералня пак Индезит беше 10 годишна и в сравнение с тази не се чуваше. Разочарована съм много. Но щом Аристон си позволяват това, какво да говорим за Индезит. Друг е въпроса до колко са оригинални уредите, но това е друга тема.

Автор DaCat (дзвер)
Публикувано11.04.09 00:07

Питай и ще ти отговорят.

All of this has happened before and will happen again...

Тема Re: Шумна пералнянови [re: DaCat]  
Авторlazarovatania (Нерегистриран)
Публикувано11.04.09 21:44

И "Канди" е същата работа, а ако не разпредели правилно прането тръгва и да простира........Имах Бош около 12 години ми служи вярно без жалене, а тия новите ги правят да едно и също място само името им е различно.....Дано поне изкара гаранцията.

Тема Re: Шумна пералнянови [re: DaCat]  
Публикувано11.04.09 21:47

Благодаря!!!

Тема Re: Шумна пералнянови [re: lazarovatania]  
Публикувано11.04.09 21:50

Точно между Канди и Индезит се колебаех при закупуването, добре че не дадох 200 лв отгоре за Канди. А уж доказана марка... Мога само да ти кажа че разбирам проблема ти.

Тема Re: Шумна пералнянови [re: lazarovatania]  
Публикувано11.04.09 22:00

Ако имаш отложен старт ползвай го, аз така спасявам положението. След полунощ я настройвам да се включи, че иначе не се трае. Но това не решава основния проблем. Искам да ми я оправят а според техниците всичко е наред.

Автор kakataМодератор (от Тобосо)
Публикувано12.04.09 11:13

Така и така става дума за перални , да познавате някой техник, който да познава Аристон.
Ремъка започна да пада, и както и да го слагаме пада отново при първо завъртване когато е пълна. Идваха от сервиза, който взе мотора за пренавиване и казаха че нищо й няма. И аз втора седмица пера на ръка.
Някакъв лагер или амортисьор не е наред, но трябва човек който разбира, а този сервиз вече не го искам.

Тема Re: Шумна пералня [re: Rosi]  
Автор bialata ("блондинка")
Публикувано27.05.09 10:00

Здравей!

Какво направи с пералнята?

Аз също преди няколко месеца си купих пералня Indesit WIN 82 - 800 оборота

При пране пералнята много трака, вие, тресе се - все едно излита самолет ... ужасно е, направо ме е страх да стоя в апртамента като пере да не падне блока! Като е пуснат ТВ в другата стая през 2 затворени врати не се чува. Веднъж и съседката звъня какво правя?!

Понеже е в гаранция извиках техник - дойде видя я и всичко било ОК, те новите перални така си виели, не били като пералните от преди 5-6 години?!
Подадох рекламация и в магазина. Отговориха ми писмено, че пералнята била ОК.

Моля сподели какво направиха от сервиза защото вече се чудя дали да подавам жалба в "Агенцията за защита на потребителя" и дали въобще ще свършат нещо?

Благодаря!

Редактирано от bialata на 27.05.09 15:39.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.