|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Неблагодарни снахи
|
|
| Автор | Gina (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.09.08 07:48 |
|
|
Ха, сега да Ви видя мили снахички и аз съм една от Вас. Но съм благодарна и на малкото което съм получила. С такт, търпение и отстъпки се стремя да запазя добрите отношения. Още отсега се поставям на мястото на моята свекърва не че тя е идеална, нито пък и аз.
| |
|
Тема
|
Re: Неблагодарни снахи
[re: Gina]
|
|
| Автор | ha - ha (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.09.08 11:46 |
|
|
Не звучиш много ясно... Ти снаха, свекърва или свекървозавър си?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
lndex (фен) |
| Публикувано | 08.09.08 13:56 |
|
|
Като станеш свекърва тогаз пиши ...
За бога пишете правилно, бе!
| |
|
Тема
|
Браво!
|
|
| Автор |
Пъpпъл (марципанена) |
| Публикувано | 08.09.08 15:13 |
|
|
Ние, останалите, ще горим в ада.
Думи, думи и нищо повече
| |
|
Тема
|
Re: Браво!
[re: Пъpпъл]
|
|
| Автор | lazarovatania (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.09.08 18:09 |
|
|
Айде свекитата сега имат възможност да ни оплюят както следва.......
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kakata (от Тобосо) |
| Публикувано | 08.09.08 23:18 |
|
|
В постинга ти съзирам две големи заблуди, на които се робува и които съсипват отношенията. Първата е, че свекървата следва непрекъснато да дава и подава. Втората - че й се дължи благодарност както за това, което дава, така и за това което натрапва, а също така и ако нищо не дава.
| |
|
Тема
|
[re: kakata]
|
|
| Автор | Gina (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.09.08 05:23 |
|
|
Свекетата нямат време да стоят пред компа о цял ден.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | lazarovatania (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.09.08 09:45 |
|
|
По- добре това да правеха отколкото да се бъркат където не им е работа, и да дават акъли и съвети когато никой не им е поискал, всичко замаскирано под така удобната за тях "помощ" ( видиш ли неоценена).
Темата снаха-свекърва е стара колкото света и едвали ния тук ще можем да кажем кой е крив и кой прав всеки си знае за себе си и си разглежда проблема от своя гледна точка. Но истината е че никой няма право да подрежда живота на другите както на него му е угодно.......независимо от коя страна на "монетата" е, преди всичко толерантност, уважение......а най-добре по-далече да живеят една от друга.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | ha-ha (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.09.08 10:18 |
|
|
Свекитата нямат време по цял ден да седят пред компа, но имат цели дни и нощи на разположение да измислят с какво не им е угодено и да търсят виновника за това.
И понеже съпрузите им отдавна не им обръщат внимание, синовете са идеални, защото са създадени от свекитата, то най-удобната мишена са снахите - тези невъзпитани, неблагодарни, мързеливи и егоистични същества..., чието единствено предназначение е да продължат рода. Останалото е работа на свекитата...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kakata (от Тобосо) |
| Публикувано | 09.09.08 18:33 |
|
|
Защо да не стоят, с какво толкова са заети. Ако са пенсионерки и нямат съпруг, най-добре да висят в интернет и да си търсят другар в живота, а не поводи да гостуват на сина и снахата.
Не може ли да се живее без да се досажда все пак.
Една моя приятелка, млада жена сподели, че свекърва й непрекъснато й праща майка си на гости, а бабата виси по много часове. Като изразила недоволство, свекървата казала: "Е колко и остава на мама да се порадва".
Очевидно, и за младшата и на старшата свекърва "да се порадваш" означава да се натрапиш и да досаждаш.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|