|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
semeistvo
|
|
| Автор |
ziana (непознат
) |
| Публикувано | 31.08.08 05:10 |
|
|
Kakvo sthe napravite ako razberete che niakoi blizak rodnina si vzima razni nestha ot vakanzionnata vi kashta kojato poseshtavate 1 pat godishno.
Като се има предвид 4е е много близак какво бихте направили та хем тои да спре с взимането хем отношениата да се запазиат. Казвах ниаколко пати индеректно но продалжава с вземането. Като не искам да се стига до краиности заради родителите ми таи като са стари и едва ли им остава далго живот.
| |
|
Тема
|
Re: semeistvo
[re: ziana]
|
|
| Автор |
3aeka (пухкав) |
| Публикувано | 31.08.08 16:40 |
|
|
Намери си някаква причина / извинение / поради която да отказваш пребиваването на особата в това жилище . Аз ако бях , щях директно да разговарям с човека, да му обясня, че не ми е прияно да ми взема нещата , а и с родителите си щях да разговарям . Предполагам се късае за брат или сестра .
| |
|
Тема
|
[re: 3aeka]
|
|
| Автор | .e.s (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.08.08 17:12 |
|
|
Абе седни и говори с човека.Щом си намеквала ,а той /тя продължава, или е дебил, или клептоман, или е нагъл крадец. Ти вероятно имаш подозрения към коя група спада.Сядаш и говориш без да ти пука.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Bиkи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.09.08 16:57 |
|
|
Какво като е много близък? Той защо взима, като е близък? И защо не се страхува от разваляне на отношенията, като е близък? И защо не се тревожи, че родителите ви са стари? Ама ти се ядосваш, нали? И преглъщаш в името на нещо, което не представлява никаква ценност за него. (Иначе не би постъпвал така) Ми то така и рак се хваща...
| |
|
Тема
|
[re: Bиkи]
|
|
| Автор | ziana (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.09.08 02:21 |
|
|
Mejduvremenno namerih sili i kazah che ne mi e priatno da se hodi na vacanzionnata kashta bez men tai kato dosta neshta izcheznaha. Ne posmiah da obvinia nikoi direktno makar i da vijdam neshtata u moja "blizak kradez". Za sega sledva malchanie i tova e.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
lndex (фен) |
| Публикувано | 07.09.08 11:58 |
|
|
Мълчанието и свенливостта не помагат. Хората се качват на главите, дотолкова доколкото им позволим ... Не мълчи а си казвай всчико, иначе никой няма да се сети и ще се ослушва ...
За бога пишете правилно, бе!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
PPP (една) |
| Публикувано | 08.09.08 11:45 |
|
|
Следваща стъпка - сменяш бравата и готово!
И да иска, без теб няма да може да иде.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Kokiche (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.09.08 18:36 |
|
|
Аз ако съм на теб, ще отида в неговата къща с една по-голяма торба и директно ще почна да си прибирам вещите. Пък нека пита защо
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kakata (от Тобосо) |
| Публикувано | 08.09.08 23:21 |
|
|
Няма как хем да спре, хем да се запазят отношенията. Избери или да те крадат и да стават все по-нагли или да си изясните отношенията, дори и ако това означава разваляне.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ziti (непознат
) |
| Публикувано | 10.08.09 02:50 |
|
|
Zdraveite, izmina se edna godina sled otkritieto na rodninanata kradez. Tozi chovek ni e kral v prodaljenie na 5-6 godini ili poveche izmakval nestha pri udoben sluchai. Chak minalata godina kato otivam v negovata kastha i gledam moite nestha podredeni v doma im se usestam kakvo stava. Te ot kradene veche sa zabravili kakvo sa vzeli. Blagodaria za saveta che otnosheniata ni triabva da se iziasniat. Moja rodnina-kradez pak hodil v kashata i ostavil niakoi raboti i vzel drugi. Na roditelite mi kazal che az mu sam podarila tia raboti i sam zabravila, i sega kazvam che sa otkradnati. Sled tova maika mi kazva che niakoi hora se razboliavali psihicheski demek i s men e taka. A az glupachkata si mislih che ste se zastrami, sthe se izvini ili nestд podobno. Sега разбирам 4е никога ниама да се оправят оtnosheniata. Kakata e prava v predishia post 4е sthiaha da stavat vse po nagli v kradeneto. Loshoto e che az go izjiviavam mnogo tejko tai kato sa rodnini.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|