Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:21 02.12.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
*Кратък преглед

Тема отново свекървитенови  
Автор bilian4e (непознат )
Публикувано01.08.08 20:03

Знам , че темата е повече от банална , но не мога вече да се въздържам ! Искаше да пазарим за бебето , добре след като на ден по два пъти ми звънеше да пита кога ще ходим - отидохме.Тя си беше подготвила списък с необходимите неща , които трябва да вземем.Е , списъка не се спази , но това е друг въпрос. Сега е на дневен ред детската стая. Неколкократно обясних , че декорацията ще я направим със съпруга ми /сина й/ , но тя си знаеше нейното.Било им/на нея и на мъжа й / мерак.

А на нас със съпруга ми сигурно ни е досадно служебно задължениеСлед като не стана на нейното ни заяви повече да не я търсим за никаква помощ.Мисля , че малко се поизсили/както винаги / , но си е нейна работа.Аз мисля , ч етя ще загуби доста приятни моменти , но
За мене помощ е когато съм я поискала , всичко останало е натрапване.
Не мога да разбера как изведнъж ги хваща мерака?!А не й ли се искаше през тези девет месеца поне веднъж да дойде и например да изчисти или да измие банята у нас или да направи нещо подобно , с което да ме облекчи поне за няколко часа?!Аз ли нещо не разбирам?!Аман от куртоазия и стойки.
Е , казах си! Не ми олекна , но поне си каазх!

Тема Re: отново свекървитенови [re: bilian4e]  
Автор Last Roman (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано02.08.08 11:05

дреме ти.

Тема Re: отново свекървитенови [re: Last Roman]  
Авторeлekтpa (Нерегистриран)
Публикувано02.08.08 22:04

Не се притеснявай те всички свекита са си роднини и моята беше същата

Пълен игнор - после е като кученце гледа те в очичките върти опашчица и се усмихваи като я съжаля и започна да се държа нормално айде пак изведнъж ми се качва на главата и пак игнор и т. н.
Какво съм и виновна аз,че не си е гледала сина на времето и сега "искам да си изкупя греха"е да ама аз и МОЯТ син няма да ти помогнем

Автор femina (Mис Kаприз)
Публикувано03.08.08 01:18

Представи си, че не съществува. Както си си живяла живота до сега без нея, така и по-нататъка. Все едно я няма. Обидила се - много важно, ще й мине.

България - няма невъзможни неща!

Автор galas ()
Публикувано15.08.08 12:10

Всеки трябва да си знае къщата и сам да си взема решенията. Подкрепям те напълно

Напред с усмивка

Автор kakataМодератор (от Тобосо)
Публикувано18.08.08 09:06

Като им е мерак, да финансират обзавеждането на детската стая. Това е помощ, а не да си налагат вкуса.

Автор 1919 (Marchela)
Публикувано18.08.08 10:28

Отношенията със свекървата са предмет на много сложна дипломация. Понякога е по-добре да не приемеш помощ, отколкото после да ти натякват. Хич и през ум да не ти минава да пускаш свекървата да ти мие плочките или каквото й да било да върши във вашия дом. Сама, колкото можеш. Покупките за бебето и детската стая са си само ваш проблем. Помощ - ако искат дискретно и отдалече. Щото има да се карате и да се сдобрявате. Грешка е, че изобщо си излязла с нея. Казваш едно лицемерно - ами каквото намериш за добре купи, благодариш сдържано ако нещо ти купи и до тук. Или изпращаш сина - той да купува с нея. Детето си гледай сама - нямаш представа колко неприятности ще си спестиш. Колкото по-малко ти помагат - толкова по-добре.

Тема Re: отново свекървитенови [re: 1919]  
Автор kakataМодератор (от Тобосо)
Публикувано18.08.08 19:20

Правилно, само една забележка, сложи кавички на "помагат".

Тема Re: отново свекървитенови [re: kakata]  
Автор Lilia-99 (непозната)
Публикувано18.08.08 21:35

Разговарят две свекърви.Едната казва"леле когато ние бяхме снахи какви лоши свекърви имаше".Пък другата отвръща"а пък сега снахите са толкова лоши"....

Тема Re: отново свекървите [re: Lilia-99]  
АвторPeни (Нерегистриран)
Публикувано26.08.08 08:29

Тук се побъркваме да се оплакваме от тях,аз също съм писала тема по този въпрос.И аз не съм доволна от нея и ме ядосва.Но не се бях замисляла,аз каква свекърва ще съм

Сина ми скоро ще навърши 18 и от две седмици си има гадже.20 годишно отракано момиче Аз съм малко шокирана,не харесвам много неща в държанието и ,маниера и.И си казвам,ау аз ще бъда отвратително свекървище.Знам,че не съм права,но.................

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.