|
Тема
|
Моята анална лейди
|
|
Автор | Блaro (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.07 14:10 |
|
Как е правилно да се каже: разпран задник или разпорен задник? Става дума за жена ми. Случи й се очакваното. Две седмици въртя и сука - не можела, не знам си кво, пък и маникюр в задника ми беше вряла преди тва, ама аз дума на две не цепя. Справи се момичето добре като за пръв път. Е днес ше я оставя да си почива в леглото, да ближе рани дет се вика...Па и да събира сили за Коледната трапеза...Че в Коледната нощ, след полунощ, ще искам дубъл. Ай Весела от мен!
...
| |
Тема
|
Re: Моята анална лейди
[re: Блaro]
|
|
Автор | мoнcypaт (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.12.07 12:12 |
|
Трудовашки радости.
Набутал малкия си член в гъза на жена си, и требе целия свят да научи. Ейвала. Поздравления че ти е станал, че на жената й е разпорен задника и на стари години ще ти предрисква и вопще идилия.
| |
|
тъпанарите държат всички да научат, че са тъпанари.
| |
Тема
|
Re: Мда
[re: Refine]
|
|
Публикувано | 28.12.07 17:38 |
|
Да, ама когато те помпат отзад, си викаш "ах благодат"...
| |
|
че това е продължението на историята на Галка - някак си, прекалено много общи факти!
И, що ли ми се чини, че няма никаква Галка, никаква сделка, а само някакъв самотен комплекар си измисля историйки за запълване на многото свободно време и мечти между чекиите?
надали може да има двама такива селяни на едно място, че и двамата да пишат в тоя клуб!
| |
|
Абсолютно!
| |
Тема
|
Re: Що ли ми се чини...
[re: *jull**]
|
|
Публикувано | 04.01.08 23:04 |
|
Скъсах гъзо на жена ми, а вие вместо да ме хвалите, сипете огън и жупел...Не сте Вий от класата на моята анална лейди....
| |
|
|
|
|