Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:35 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема тойнови  
Авторox (Нерегистриран)
Публикувано23.11.07 12:01

Ох, господи, той пак МЛЯСКА!Обичам си го, готин ми е, живеем си 25год., обаче...като седнем на масата .....

мляска, сърба. Снощи гледахме Сървайвъра и бях влудена от онзи селски ергенин, дето си топеше с пръстчена, топеше соса от реването с хляб и се хилеше като пача. Моичкият каза"селянен", да де приятелю, ама и ти така плюскаш!

Тема Re: тойнови [re: ox]  
Автор 3aeka (пухкав)
Публикувано24.11.07 11:05

Споко, 99,99% от мъжете мляскат. Интелигентните са само по филмите. Радвай се ,че поне не си испуска газовете,че и такива мъже познавам.

Тема Re: тойнови [re: 3aeka]  
АвторПъpдящ (Нерегистриран)
Публикувано26.11.07 16:18

А ти може би твърдиш, че жените не пърдят?
Все пак докато от мляскането може да се отучиш, то "изпускането на газове" си пада малко физиологичен процес.
Но ако за 25 години не си го отучила да мляска, проблмът си е само твой.

Тема Re: тойнови [re: Пъpдящ]  
Авторox (Нерегистриран)
Публикувано28.11.07 11:48

Лошото е, че без да го "отучвам", той не мляскаше! До преди 1 год. Тогава почина свекър ми. След което се получи нещо много интересно! Едипов комплекс"! Постепенно той започна да подражава във всичко на "мама"! Започна да ме сравнява с нея, да готвя като нея, да си стоя в къщи, да мисля само за манджи и цени...като нея и т.н.т. Та, този феномен с мляскането го разви като подражание на мама! /Тя ни сервира пържените картофи от тенджерата с пръсти/! Всичко това ме ужасява. Относно другото.... не пропуска когато сме на разходка, да мине пред нас и мощно да се .....

Авторeeex (Нерегистриран)
Публикувано29.11.07 09:18

Много лошо,но ако сам не се "събуди"съм песимистична за теб.Дано да е временно,щом 25 год.е бил различен...

Тема Re: тойнови [re: eeex]  
Авторox (Нерегистриран)
Публикувано29.11.07 10:44

Какво е това чудо! Включително вече като тръгне до магазина, взима едно селско черно торбе/което мама е шила през 1965г./, щото пликчетата са по 2 ст.!
Дали да не му приготвя сакчето/от годити в казармата/ и да си го пратя при мама да си мляскат?! Това не е моят любем съпруг, това е мъжка версия на МАМА МУ!

Авторeex (Нерегистриран)
Публикувано29.11.07 10:49

Това със сакчето и с пращането при МАМА МУ ще е най-доброто ако нещата не се променят,а и неизбежно ще е .Може да е криза на средната възраст,ама лошото е,че някои като влязат в средната възраст и в кризата й си остават в кризата до живот

Авторmmmm (Нерегистриран)
Публикувано02.12.07 13:21

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

АвторMaмa Mъмopaнa (Нерегистриран)
Публикувано02.12.07 13:35

Ми снабди го с някое модно градско торбе, което ти си ушила /закупила/ преди седмица. Не знаеш ли колко замърсяват найлоновите торбички от магазините и че Лечков се канел да ги забрани в кой там град беше? Обърни го на екология

Това на майтап и на сериозно, а за останалото не знам. Далече ми е като възраст и като проблематика - немам шанс мъж да се завърти и 2 месеца с мен, камо ли 25 години. Желая ти успех, това са много години, за да се изпорти работата накрая.

Тема Re: той [re: Maмa Mъмopaнa]  
Автор *jull** (())
Публикувано02.12.07 16:49

Въпрос на гледна точка и традиция. В Австрия например е знак за добро разположение на душата и тялото, ако след обилно хранене, още на масата се оригнеш (ами и бебенцата го правят!) и си изпуснеш газовете... Счита се за много здравословно.
Така че най-добре пращай мъжа си в Австрия. С майка му, ако може!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.