Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:32 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпрос за матраци  
Автор TE_DDA (Семейство Адамс)
Публикувано21.07.07 13:04

не разбирам от матраци. знам,че на мене всеки ми е удобен. на мъжа ми обаче стария не му беше удобен и го изхвърлихме. пробва и новите матраци (обикновенни ) на децата на леглата - твърди са му. боли го от 2 години ръката и е тежък.после взехме надуваема спалня. тя в горната част беше задигната много и му беше удобна много. но вече е време з анормално легло. и се чудя какъв матрак да избера??
нито знам познатите като имена фирми какво предлагат,нито кое ми трябва.
знам,че има някакви матраци,дето се огъват по тялото ти ,ама са над 1000лв,което не ме устройва хич:)
ако някой е наясно с въпроса ще се радвам на съвети!

Извинете за правописа - немам нерви за тирета и запетайки

Тема Re: Въпрос за матрацинови [re: TE_DDA]  
Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано22.07.07 00:21

Включвам се, защото в последната година се наложи да купуваме, та и да сменяме матраци.Имаме и италиански и български.Мисля,че като цена и качества, матраците на една русенска фирма са в доста прилично съотношение. Ако имаш интерес, метни една бележка, ще ти кажа фирмата и откъде в София купихме такива.

Умът пресмята.Духът копнеее. А сърцето..си знае своето...

Тема Re: Въпрос за матрацинови [re: Фиш]  
Автор 3aeka (пухкав)
Публикувано22.07.07 09:27

И аз ще купувам тези дни матраци. От София сам. Пиши и на мен.

Автор MaмaMъpмopaнa (Котарана)
Публикувано22.07.07 11:34

Айде и аз на опашката за бележка

А иначе, да попитам все пак, какви матраци взехте вие? АЗ съм си наумила, че трябва да са латексови, но нещо не се ориентирам в предлагането. А вече ми е свръх наложителна покупката на два броя.

Тема До Зайчето и Мама Мърморананови [re: 3aeka]  
Публикувано22.07.07 18:59

То, явно няма да остане скрито)))В Младост....3 трябва да е, на гърба на Хепито има една Търг.верига Европа(нарочно го написах, защото аз мислех,че е ти-ви Европа).Още като се влезе , в дясно има датски мебели(?!!!) и предлагат и български матраци , на една русенска фирма, латексови, има и със сваляем калъф(дай ни на нас , българките да се затраховаме за пране и шетане).
Много са удобни, дори мъжът ми, който започна да спи по-малко, е мн-доволен.Ама можете и да се тръшнете и да ги пробвате, за малко,де, не да преспивате в магазина.
Матраци Латекс, тел в Русе: 082/870331

Тема Re: До Зайчето и Мама Мърморананови [re: Фиш]  
Публикувано23.07.07 19:18

Страхотна си, още утре отивам да ги преслушам.
А това Хепи е онова в бившата Деница, нали?
Ох, дано си харесам нещо най-после, че пък и аз едни такива никакви размери търся, че ... Ама нали искам да ми е широчко и удобничко

Тема Re: До Зайчето и Мама Мърморананови [re: MaмaMъpмopaнa]  
Публикувано23.07.07 22:24

To`no tam!Дано ти харесат!

Автор TE_DDA (Семейство Адамс)
Публикувано29.07.07 20:24

абе пуснах същата тема в направи си сам, и излезе, че най добри са матраците с мемо ефект, после от пено латекс, и чак тогава от латекс. вие(всички) какво ще кажете? ти какви купи,че смени после? пружинни ли?

Извинете за правописа - немам нерви за тирета и запетайки

Тема Re: Въпрос за матрацинови [re: TE_DDA]  
Публикувано30.07.07 08:59

Виж аз на какво попаднах в друг форум. За да ти спестя време, цените са същите като на сайта на Екон. Става дума за техните де. И гледам пише, че материала е точно пенолатекс. Аз съм срещала доста положителни отзиви за тях и се ориентирам натам, още повече май ги продават в един магазин близо до нас, така че трябва да мина да проверя.
Иначе, нямам никакъв опит, така че не могада ти дам съвет от личен опит.
Но разгледай сайта. Мен поне ме отказа от Магнифлекс, много над възможностите ми са, та ако ще да са по-по-най

Хайде успех, пък ще обменим опит като поспим на тях известно време

П.П. Искам да попитам, каква е разликата от 16 до 18 см. височина на матрака? Щото на мен и двете ми се виждат тънки, ама знам ли. Някой да може да даде информация и евентуално препоръка. Не че разликата в цената е непоносима, ама все пак

Редактирано от MaмaMъpмopaнa на 30.07.07 09:01.

Тема А подматрачните рамки?нови [re: MaмaMъpмopaнa]  
Публикувано31.07.07 09:58

Искам да попитам нещо за рамките. Каква е разликата между дървена и метална рамка? От какво зависи избора? С какво да се съобразявам при взимането на решение?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.