Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:20 15.07.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Миялна Mideaнови  
Автор K_kristi (непознат )
Публикувано12.07.06 10:53

Някой от вас случайно да има съдомиялна Midea? Нашата работи 2 год. и сега се развали - лошото е, че и на сервиза не могат да я оправят. Работи 2 мин. и после на дисплея се изписва Eror 4 (което никой не знае какво значи, а и в упътването не е посочено). Ако можете, дайте идеи

Тема Re: Миялна Midea [re: K_kristi]  
Автор Cтaниcлaв! (SAGITTARIUS)
Публикувано13.07.06 20:53

Идеята е да не купуваш техника, сглобявана по корабите.
Преди да купиш нещо се гледа с каква гаранция идва и съответно дали е уреден следгаранционният сервиз.
В нашата страна е така (а и не само). Всъщност световна тенденция е нещо купено при проблем да се връща и да се заменя с ново или направо да се изхвърля.

Защо по дяволите купувате неща от компания със съмнително реноме. Фирми с години работят върху нещо, усъвършенстват го, знаят какво, къде и как да направят. И най-простото нещо си има "чалъми".

Купили сте Midea, сигурно не е струвало скъпо, но мислили сте за хамалогията след това? Ремонти, майстори, пари и най-вече нерви.

Съвет: Миялната на боклука и бягай в магазина да купуваш нова. Сега поне всичко на кредит може да се купи.

Извинявай, че съм толкова краен, но явно не сте толкова бедни, щом имате пари за глупости.

Тема Re: Миялна Mideaнови [re: K_kristi]  
Авторddd (Нерегистриран)
Публикувано16.07.06 01:11

Аз имам от година и половина. Моят проблем беше друг-с помпата, но беше в гаранция и я оправиха. Но моята е вградена и е 45 см. Нямам дисплей. Но общо взето принципа им е еднакъв. Колкото до упътването, ужасно е и нищо не се разбира.

Тема Re: Миялна Mideaнови [re: Cтaниcлaв!]  
АвторMиш (Нерегистриран)
Публикувано16.07.06 19:13

Кое е глупости?!! Миялната я слагам на 2-ро място след пералнята в едно домакинство.Икономисва не само вода(мнооого ценен ресурс), но и време, а на мен определено времето ми е кът.
Аз имам миялна от 10 години- една комбинация на котлони-фурна и миялна.Беше се повредила, независимо ,че бяхме платили 1000 долара за този уред.Но намерхме един майстор,който я поправи.Марката е не е куча - една от водещите италиански....ама не бива да страдаме за неща, които можем да сменим)

Тема Re: Миялна Mideaнови [re: Mиш]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано17.07.06 10:13

хех, колегата визираше като глупост не миялната машина като уред, а марката...

Just a genius

Тема Re: Миялна Mideaнови [re: Blake]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано17.07.06 10:14

и ъъъ, как да разбирам "водеща италианска марка" и "никой не знае какво значи съобщението"??? нещо не се връзва???

Just a genius

Тема Re: Миялна Mideaнови [re: Blake]  
АвторMиш (Нерегистриран)
Публикувано17.07.06 13:46

Водеща значи италианска значи Миеле, Канди и Сан Джорджо)))

Ама моята само мие и не хортува)))
Аз съобщения не получавам..както се казва:Звездите не ми го говорят. Блейки)))

Тема Re: Миялна Mideaнови [re: Mиш]  
Автор Cтaниcлaв! (SAGITTARIUS)
Публикувано17.07.06 15:15

Съдомиялната машина пести вода?
Пести вода толкова, колкото пералната ти машина е 900 вата
Това е за заблуда на врага.
Както и да е. Със сигурност е удобство, но наистина имах предвид марката.

Нали знаеш вица за Батето и стадиона в Англия?

Тема Re: Миялна Mideaнови [re: Cтaниcлaв!]  
Автор Craig (**Prost**)
Публикувано19.07.06 11:02

Съдомиялната машина пести вода, и то в брутално съотношение спрямо ръчното миене (особено българската ръчна техника). В пари - на мене сметка без машина ми беше около 200 € по малко годишно. Ако не вярваш-гледай си водомера.

Er muoz gelichesame die Leiter ibewerfen, so Er an ir ufgestigеn
ist...

Тема Re: Миялна Mideaнови [re: Craig]  
Автор Cтaниcлaв! (mind hunter)
Публикувано19.07.06 11:12

Craig, зависи какво и как миеш.
Не смятам да ти изнасям лекция за това как се мият ръчно чинии (владея занаята до съвършенство

), но втора "пералня" в къщата не ми трябва.
Както казах, признавам си, че е удобство, но лично аз се отказах от такава покупка.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.