|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Миялна Midea
|
|
Автор |
K_kristi (непознат
) |
Публикувано | 12.07.06 10:53 |
|
Някой от вас случайно да има съдомиялна Midea? Нашата работи 2 год. и сега се развали - лошото е, че и на сервиза не могат да я оправят. Работи 2 мин. и после на дисплея се изписва Eror 4 (което никой не знае какво значи, а и в упътването не е посочено). Ако можете, дайте идеи
| |
|
Идеята е да не купуваш техника, сглобявана по корабите.
Преди да купиш нещо се гледа с каква гаранция идва и съответно дали е уреден следгаранционният сервиз.
В нашата страна е така (а и не само). Всъщност световна тенденция е нещо купено при проблем да се връща и да се заменя с ново или направо да се изхвърля.
Защо по дяволите купувате неща от компания със съмнително реноме. Фирми с години работят върху нещо, усъвършенстват го, знаят какво, къде и как да направят. И най-простото нещо си има "чалъми".
Купили сте Midea, сигурно не е струвало скъпо, но мислили сте за хамалогията след това? Ремонти, майстори, пари и най-вече нерви.
Съвет: Миялната на боклука и бягай в магазина да купуваш нова. Сега поне всичко на кредит може да се купи.
Извинявай, че съм толкова краен, но явно не сте толкова бедни, щом имате пари за глупости.
| |
Тема
|
Re: Миялна Midea
[re: K_kristi]
|
|
Автор | ddd (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.07.06 01:11 |
|
Аз имам от година и половина. Моят проблем беше друг-с помпата, но беше в гаранция и я оправиха. Но моята е вградена и е 45 см. Нямам дисплей. Но общо взето принципа им е еднакъв. Колкото до упътването, ужасно е и нищо не се разбира.
| |
Тема
|
[re: Cтaниcлaв!]
|
|
Автор | Mиш (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.07.06 19:13 |
|
Кое е глупости?!! Миялната я слагам на 2-ро място след пералнята в едно домакинство.Икономисва не само вода(мнооого ценен ресурс), но и време, а на мен определено времето ми е кът.
Аз имам миялна от 10 години- една комбинация на котлони-фурна и миялна.Беше се повредила, независимо ,че бяхме платили 1000 долара за този уред.Но намерхме един майстор,който я поправи.Марката е не е куча - една от водещите италиански....ама не бива да страдаме за неща, които можем да сменим)
| |
Тема
|
[re: Mиш]
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 17.07.06 10:13 |
|
хех, колегата визираше като глупост не миялната машина като уред, а марката...
Just a genius
| |
Тема
|
[re: Blake]
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 17.07.06 10:14 |
|
и ъъъ, как да разбирам "водеща италианска марка" и "никой не знае какво значи съобщението"??? нещо не се връзва???
Just a genius
| |
Тема
|
[re: Blake]
|
|
Автор | Mиш (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.07.06 13:46 |
|
Водеща значи италианска значи Миеле, Канди и Сан Джорджо)))
Ама моята само мие и не хортува)))
Аз съобщения не получавам..както се казва:Звездите не ми го говорят. Блейки)))
| |
Тема
|
[re: Mиш]
|
|
Автор |
Cтaниcлaв! (SAGITTARIUS) |
Публикувано | 17.07.06 15:15 |
|
Съдомиялната машина пести вода?
Пести вода толкова, колкото пералната ти машина е 900 вата
Това е за заблуда на врага.
Както и да е. Със сигурност е удобство, но наистина имах предвид марката.
Нали знаеш вица за Батето и стадиона в Англия?
| |
|
Съдомиялната машина пести вода, и то в брутално съотношение спрямо ръчното миене (особено българската ръчна техника). В пари - на мене сметка без машина ми беше около 200 € по малко годишно. Ако не вярваш-гледай си водомера.
Er muoz gelichesame die Leiter ibewerfen, so Er an ir ufgestigеn
ist...
| |
|
Craig, зависи какво и как миеш.
Не смятам да ти изнасям лекция за това как се мият ръчно чинии (владея занаята до съвършенство ), но втора "пералня" в къщата не ми трябва.
Както казах, признавам си, че е удобство, но лично аз се отказах от такава покупка.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|