Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:44 03.11.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Цена на час за домашна помощничка?нови  
Автор Shina (търсеща)
Публикувано25.07.05 17:45

Какви са тарифите за заплащане на час за домашна помощничка? Става въпрос за чистене.

Благодаря

Тема Re: Цена на час за домашна помощничка?нови [re: Shina]  
Автор lavender (старо куче)
Публикувано25.07.05 23:14

mislia,che ne se plashta na chas,a za svarshena rabota.Povecheto plashtat taka.

az plashtam 10 lv. na idvane za chistene(85 kv.m),gladene,abe pochti vsichko bez prozortzi i gotvene.Prostira,barshe prah,mie poda........Takiva neshta.Momicheto e mlado i pargavo i svarshva za 2 chasa,idva 3 pati sedmichno.........

obshto vzeto e tova.

Тема Re: Цена на час за домашна помощничка?нови [re: lavender]  
АвторHинa (Нерегистриран)
Публикувано26.07.05 17:28

На свършена работа плащам и аз - по 5 лв. за гладене на една пералня
и по 10 лв. за чистене - прах, под, прозорци (без баните). Тях си ги чистя сама. Жената идва по един път в седмицата, но съм чувала , че ходела и на места където правят само "пролетно почистване" и там вземала по 30 лв. , но пък се пребивала цял ден да търка мизериите им застоели с години.

Автортя (Нерегистриран)
Публикувано26.07.05 18:08

Аз смятам да ползвам услугите на някоя жена и съм чувала за плащане по 2 лв. на час.
Ще следя темата дано някой сподели личен опит.
Мен ме интересува за всеки ден по 2 часа или през ден по 4,около 12 часа седмично (чистене,гладене,пране,прозорци-отвътре само,малко пазаруване)

Автор Kлep (женствена)
Публикувано27.07.05 11:08

Ще бъде адски глупаво, ако се уговориш на час, а не на твърда цена за свършена работа. Ами тя може за едно и също нещо да се размотава цял ден, както и да го свърши за половин. Лично аз плащам 15 лв. на път.

Когато Господ затваря врати, отваря порти.

Тема Re: Цена на час за домашна помощничка?нови [re: Kлep]  
Автортя (Нерегистриран)
Публикувано27.07.05 14:48

Клер,
Колко часа работи?

Тема Re: Цена на час за домашна помощничка? [re: Kлep]  
Автор Shina (търсеща)
Публикувано27.07.05 15:57

Моя случай е по особен. След ремонт имам нужда от почистване. Вече платих 20 лв., за почти цял работен ден. Мисля, че е добре.

Клер, за тези 15 лв. какво ти почиства?

Автор Гaнимa (fairy-tale)
Публикувано27.07.05 15:58

Имам колежка, която се е комбинирала с няколко приятелки и са наели жена за чистене, гладене и т.н. домакински работи (без готвене).
Жената ходи по веднъж седмично у всяка от жените. На едно ходене по 10 лева (доколкото помня от разговорите) се бяха разбрали за плащане.
Прецени колко е работата и колко би платила за нея. Така няма да има недоразумения. Ще имаш твърда цена за точно определен вид работа.

"Ще тръгнеш ли по пътека, за която знаеш, че няма да те отведе доникъде?"

Тема Re: Цена на час за домашна помощничка?нови [re: Hинa]  
АвторPyминa (Нерегистриран)
Публикувано28.07.05 13:08

Момичета, да ви питам,как решавате проблема с безопасността на вашия дом откъм кражби и др. посегателства? И как решавате въпроса с достъпа до дома ви когато ви няма ? Не ви ли е страх да дадете ключ от дома си на непознат човек?Сключвате ли някакъв договор или всичко е на доверие?

Тема Re: Цена на час за домашна помощничка?нови [re: Pyминa]  
Автор@ (Нерегистриран)
Публикувано28.07.05 13:30

За най-ценното - ползвам банков сейф,
за останалото - на доверие

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.