Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:20 15.07.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема миялна машина? каква марка?нови  
Автор userkata (юзерка)
Публикувано08.07.05 18:14

прочетох старите теми и видях какво да търся у една м.машина.
сега ако ми кажете каква марка и цени, ще съм много благодарна.

борис 10.06.2001
виктор 10.02.2003

Тема Re: миялна машина? каква марка?нови [re: userkata]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (не е ли ясно?)
Публикувано10.07.05 20:34

Според мен основното е да помислиш дали ти трябва голяма или малка. При големи семейства, малката не достига, иначе голямата може пък да не се напълни. Аз си взех възможно най-евтината китайска- Hayer и нямам никакви забележки. Струваше към 400 лв. и е висока, но по-тясна от стандартните.

Стига простотии бе, тате!

Тема Re: миялна машина? каква марка?нови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор userkata (юзерка)
Публикувано10.07.05 22:20

днес ги огледахме в технпололис. и решихме, че ни трябва поне за 12к., не знам дали 15 комплекта не е чисто изхвърляне...
видях, че не съм писала че трябва да е за вграждане.

борис 10.06.2001
виктор 10.02.2003

Редактирано от userkata на 10.07.05 22:21.

Автор lenny (дразнител)
Публикувано11.07.05 10:38

И нашата е Хайер и съм много доволна - при нас трябваше да е малка /като размер/ и затова се спряхме на тази. Защото е по-тясна. С двете деца определено за 12 комплекта ще ти е полезна /нашата е за 8 и понякога се налага да я пускам по-често в събота и неделя/.
Иначе най-вече гледай енергийния клас - да е по-висок и да е по-икономична откъм ползване на вода.
Аз не робувам на марки затова не бих могла да ти препоръчам конкретна марка но определено си е супер миалната машина.

Тема пишатнови [re: userkata]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано12.07.05 11:57

12 комплекта, но аз никога не съм събирала толкова. Струва ми се, че ако ги наблъскам толкова, няма да се измият добре.
Моята съдомиална е SANG 420лв беше от Метро. От 3г. я лангъркам и не се е повреждала.

Тема Re: пишатнови [re: Smile]  
Автор мaлko мишлeнцe (червено зло)
Публикувано12.07.05 18:15

Ти спомена измиването, всичко ли измива добре?
Една приятелка ми се оплакваше, че нейната Мидеа не изплаквала добре.
Твоята как се справя с мазнините?

Тема мазнонови [re: мaлko мишлeнцe]  
Автор Smile (мълчалива)
Публикувано13.07.05 13:55

не ми е оставало по съдовете, а аз всичко "мия" в съдомиялната. Дори и тавите от баница (които имат запечено по края) слагам вътре и само при тях е оставало по нещо, но или като го бутна със шпатулата - пада, или я оставам тавата за следващото миене и тогава е ОК.
Като правило винаги пускам машината с предмиене т.е. предварително да отмие каквото може и тогава да започне същинското миене.
И друго правило имам - не пестя от препаратите.

Тема Re: мазно [re: Smile]  
Автор мaлko мишлeнцe (червено зло)
Публикувано13.07.05 15:16

Мерси за инфото.

Автор BИETHAMEЦA ()
Публикувано18.07.05 01:55

BOSH - около 550 лв на технополис.
Идеална е. От 4 години имаме такава и работи перфектно.

Това можех и да не го пиша

Тема Re: миялна машина? каква марка?нови [re: BИETHAMEЦA]  
Автор Stefan-AstraG (benchmark)
Публикувано20.07.05 12:43

В къщи сме с Горение на 45 см за вграждане, струваше около 1000 лв. Не се чува как работи, това беше определящо за избора, освен това мой познат, който се занимава с такава техника и ходи да ремонтира, има поглед, ме посъветва, че сравнително рядко има проблеми с тази марка, за разлика от някои немски, които според него, поне у нас в голямата си част са сглобени в Турция и гърция и дават дефекти. Доверих му се.
Иначе имам впечатления и от Смег, италианска, работеше 5 години без грижи и на шестата се наложи да сменя помпата за 50-тина лева. Но вече не ги внасят, на времето бях я купувал от Конелиано, но сега същата фирма внася уреди, които се сглобяват в Италия със същото име, по тяхна поръчка. На въпроса ми защо са спрели да внасят Смег (на времето освен миялна купих и хладилник и печка от същата марка и са железни) ми отговориха, че били много скъпи...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.