|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
миялна машина? каква марка?
|
|
Автор |
userkata (юзерка) |
Публикувано | 08.07.05 18:14 |
|
прочетох старите теми и видях какво да търся у една м.машина.
сега ако ми кажете каква марка и цени, ще съм много благодарна.
борис 10.06.2001
виктор 10.02.2003
| |
|
Според мен основното е да помислиш дали ти трябва голяма или малка. При големи семейства, малката не достига, иначе голямата може пък да не се напълни. Аз си взех възможно най-евтината китайска- Hayer и нямам никакви забележки. Струваше към 400 лв. и е висока, но по-тясна от стандартните.
Стига простотии бе, тате!
| |
|
днес ги огледахме в технпололис. и решихме, че ни трябва поне за 12к., не знам дали 15 комплекта не е чисто изхвърляне...
видях, че не съм писала че трябва да е за вграждане.
борис 10.06.2001
виктор 10.02.2003Редактирано от userkata на 10.07.05 22:21.
| |
Тема
|
Re: миялна машина? каква марка?
[re: userkata]
|
|
Автор |
lenny (дразнител) |
Публикувано | 11.07.05 10:38 |
|
И нашата е Хайер и съм много доволна - при нас трябваше да е малка /като размер/ и затова се спряхме на тази. Защото е по-тясна. С двете деца определено за 12 комплекта ще ти е полезна /нашата е за 8 и понякога се налага да я пускам по-често в събота и неделя/.
Иначе най-вече гледай енергийния клас - да е по-висок и да е по-икономична откъм ползване на вода.
Аз не робувам на марки затова не бих могла да ти препоръчам конкретна марка но определено си е супер миалната машина.
| |
|
12 комплекта, но аз никога не съм събирала толкова. Струва ми се, че ако ги наблъскам толкова, няма да се измият добре.
Моята съдомиална е SANG 420лв беше от Метро. От 3г. я лангъркам и не се е повреждала.
| |
|
Ти спомена измиването, всичко ли измива добре?
Една приятелка ми се оплакваше, че нейната Мидеа не изплаквала добре.
Твоята как се справя с мазнините?
| |
|
не ми е оставало по съдовете, а аз всичко "мия" в съдомиялната. Дори и тавите от баница (които имат запечено по края) слагам вътре и само при тях е оставало по нещо, но или като го бутна със шпатулата - пада, или я оставам тавата за следващото миене и тогава е ОК.
Като правило винаги пускам машината с предмиене т.е. предварително да отмие каквото може и тогава да започне същинското миене.
И друго правило имам - не пестя от препаратите.
| |
|
Мерси за инфото.
| |
|
BOSH - около 550 лв на технополис.
Идеална е. От 4 години имаме такава и работи перфектно.
Това можех и да не го пиша
| |
|
В къщи сме с Горение на 45 см за вграждане, струваше около 1000 лв. Не се чува как работи, това беше определящо за избора, освен това мой познат, който се занимава с такава техника и ходи да ремонтира, има поглед, ме посъветва, че сравнително рядко има проблеми с тази марка, за разлика от някои немски, които според него, поне у нас в голямата си част са сглобени в Турция и гърция и дават дефекти. Доверих му се.
Иначе имам впечатления и от Смег, италианска, работеше 5 години без грижи и на шестата се наложи да сменя помпата за 50-тина лева. Но вече не ги внасят, на времето бях я купувал от Конелиано, но сега същата фирма внася уреди, които се сглобяват в Италия със същото име, по тяхна поръчка. На въпроса ми защо са спрели да внасят Смег (на времето освен миялна купих и хладилник и печка от същата марка и са железни) ми отговориха, че били много скъпи...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|