Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:45 23.11.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Магазин на ИКЕА в Сф?нови  
Автор kopche (добро)
Публикувано17.06.04 22:09

Разбрах, че вече има такъв магазин в София-някъде на Околовръстното, ама точно къде?
Някой ходил ли е?
Имате ли някакви впечатления?
Цени?

Тема Re: Магазин на ИКЕА в Сф?нови [re: kopche]  
Автор lsa27 (член)
Публикувано17.06.04 22:35

Незнам къде е, ама да попитам - верно ли има???
Ако е е на Околовръстното - не съм го виждала. Там има само един нов център за обзавеждане, но Икеа...

Дано наистина да има таквоз чудо, а ако е така предполагам цените ще са като в каталога на ИКЕА...

Ако научиш нещо повече кажи, Копче. То ние вече обзаведохме, ама ...

Тема не ми се вярва....нови [re: lsa27]  
Автор miroslava (нов човек)
Публикувано18.06.04 16:35

......навремето ИКЕА имаха представителство в БГ, намираха се в една къща в Драгалевци, после по времето на батко Виденов се изнесоха от БГ....Иначе аз имам доста неща от там, но са купувано от Солун и Виена.......Абе ако ИКЕА се появят в БГ отново, аз лично банкет ще дам.....

Тема Re: не ми се вярва....нови [re: miroslava]  
Автор kopche (добро)
Публикувано19.06.04 06:31

Е, ти пък съвсем ме обезкуражи.
Явно са ме заблудили. Но ако науча нещо ново, непременно ще ви информирам.

Тема Re: Магазин на ИКЕА в Сф?нови [re: kopche]  
АвторИнa (Нерегистриран)
Публикувано25.06.04 11:15

Копче, в София няма магазин Икеа или поне в нета не е изписано да има. Влез във www.ikea.com и ще видиш страните,в които има Икеа.

Тема Re: Магазин на ИКЕА в Сф?нови [re: Инa]  
Автор miroslava (нов човек)
Публикувано25.06.04 14:02

Най-близо е Солун! Правите си една екскурзия до Солун с преспиване в Сандански! Много е гот! От Сандански до Солун с митницата е 2 часа...

Тема Re: Магазин на ИКЕА в Сф?нови [re: miroslava]  
АвторИнa (Нерегистриран)
Публикувано25.06.04 14:17

Идеята с екскурзията не е лоша ,обаче много евтино ще ни излезе всичко , което ще си купиме ..май....Така ,че за сега остава само да пиремаме подаръци от близки,които живеят в страни, където има Икеа. На мен например сестра ми ми носи от Германия...

Тема Re: Магазин на ИКЕА в Сф? [re: Инa]  
Автор Poline (аз)
Публикувано26.06.04 01:07

В лондонската ИКЕА се продават стоки с много ниско качество.Аз лично освен евтини чинии и аши нищо друго не съм си купувала....А и на saroni подаръче на Ани.

Тема Re: Магазин на ИКЕА в Сф?нови [re: Poline]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано26.06.04 11:19

Да, и аз мисля че Икеа не се отличава с особено качество, силата им е в ниските цени и факта, че са ориентирани към обзавеждането на (много) малкото жилище. По идеи за складиране на вещи равни нямат

Тема Re: Магазин на ИКЕА в Сф?нови [re: Poline]  
Авторmelodie (Нерегистриран)
Публикувано26.06.04 17:39

Във Франция Икеа също не се слави като качествен магазин. Аз от там почти нищо не купувам, не знам защо в БГ им се възхищавате толкова....
Но всеки с вкуса си, разбира се

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.