Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:41 13.11.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема "Събувай се и влизай"нови  
АвторOли (Нерегистриран)
Публикувано14.02.05 16:00

Какво ще кажете за това?Правите ли го?На мен ми е много грозно...

Тема Разбира сенови [re: Oли]  
АвторГинka oт Гинци (Нерегистриран)
Публикувано14.02.05 16:09

А ти искаш ли да ти се търкат по килима обувки, настъпвали разни ку4ешки екскременти и хра4ки. София е абсолютна ко4ина и не пускам никого в къщи с обувки. А на който не му харесват моите правила, нека не ми идва на гости, няма да му се разсърдя.
Не позволявам също така да се пуши. И за това ли не си съгласен?

Тема Re: Разбира сенови [re: Гинka oт Гинци]  
АвторOли (Нерегистриран)
Публикувано14.02.05 16:14

Ами като съм си поканила гости,ще си почистя след тях!Няма да се прекарам кой знае колко с една прахосмукачка,нали

Тема Re: Задължителнонови [re: Oли]  
Автор amanda (новак)
Публикувано14.02.05 16:38

Струва ми се отвратително в жилището да се влиза с обувки особено ако има килими.
Представям си как някой настъпил кучешка фашкия се разкарва из апартамента ми и разнася болести и зарази отвратително е особено ако има и малки деца в къщата.

Тема Re: "Събувай се и влизай"нови [re: Oли]  
Автор Cpeбъpeн oблak ()
Публикувано14.02.05 17:01

По принцип не карам гостите да се събуват, ако не е много кално навън, но ВСЯЧЕСКИ НАСЪРЧАВАМ събуването (поне при приятелите, готиния доктор на детето не го карам да се събува, че да не вземе и да се разсъблече)

всячески, демек - няколко чифта терлици, които се перат след всяко обуване (и приятелите ми го знаят), и предложение, да си изберат най-красивите

а иначе осъзнавам, че по принцип събуването не винаги е желано от гостите - запарени от цял ден с обувките крака, тук-таме скъсани чорапи, неприязън към обуване на чужди патъци.... пък и понякога е по-приятно да ти вкарат малко прах в къщата, отколкото миризливи чорапи да се отъркват и да омирисват килимите и диваните...

Редактирано от Cpeбъpeн oблak на 14.02.05 17:03.

Тема Re: никоганови [re: Oли]  
Автор dma (irq)
Публикувано14.02.05 17:42

Поканила съм гости и ще чистя след тях- напълно нормално. Никога не бих подложила хората на прелестния момент, да се чудят дали след цял ден работа/моткане и т.н. в обувките им, не се е появила някоя миризмица или пък ако имат чорап с дупка и т.н. и т.н. основни причини да не искат да си свалят обувките. Ако имат лайно по обувката, ще им покажа къде е банята, да я измият. Самата идея да си видя гостите в най-различни сортове терлици, чехли и пантофи ме побърква .

О и да добавя, теракотът е много удобно нещо . Никога няма да сложа килим в къщата си, отвращават ме .

А аз мразя да ида на гости и да ми кажат, че трябва да пуша на някоя тераса. В такива случаи не повтарям визитата, освен ако не е било заради дете (никога не пуша до деца или в стаи, в които те живеят).

There's no place like 127.0.0.1

Тема Re: Задължителнонови [re: amanda]  
АвторOли (Нерегистриран)
Публикувано14.02.05 17:53

Това са абсолютни глупости!Ако някой случайно е настъпил кучешка фъшкия,то това ще се види още при първата му стъпка и човекът ще си почисти обувките в банята!Освен това,когато на родителите им са им идвали гости,то тези гости никога не са са събували...как ли съм оцеляла!?
И освен това е доста обидно за гостите...звучи като "Събувай се и влизай,аз няма да чистя след теб я!"А това е гадно!

Тема Re: "Събувай се и влизай"нови [re: Cpeбъpeн oблak]  
АвторOли (Нерегистриран)
Публикувано14.02.05 17:58

Права си,събуването понякога е неудобно,но това е само едната страна на въпроса,основното е,че е обидно и дразнещо!

Тема Re: никоганови [re: dma]  
АвторOли (Нерегистриран)
Публикувано14.02.05 18:00

Много се радвам,че не само аз тук мисля така!Съгласна съм с всичко,което казваш-когато си поканиш гости,трябва да се съобразяваш с тях и да им създаваш удобства-от една цигара едва ли ще рухне нечий дом,нали

Тема Re: "Събувай се и влизай" - елегантно решениенови [re: Oли]  
Автор the_rider (член(леко крив))
Публикувано14.02.05 18:01

Много е просто и проблема се решава - купуваш по 10 ст. наелонови терлици, които се ползват в болниците (от санитарен магазин) и се нахлузват върху обувките. Които иска се събува и получава чехли, който не иска - получава такива терлици за еднократна употреба - и агнето цяло (чисто) и вълка обут.
От опит ви казвам, обаче че 70% от гостите ми предпочитат чехлите. Иначе решението е перфектно и за всякакви видове инкасатори, доктори, майстори и др. навлеци

Кофти, кофти ама гот!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.