Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:40 15.11.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема какви са вашите начини да покажете, че сте сърдити  
Авторaмбpoзия (Нерегистриран)
Публикувано09.06.04 13:29

аз използвам само два: не му говоря или ставам заядлива и зла. и при двата не се чувствам добре. а вие?

Тема Това са [re: aмбpoзия]  
Автор Ecнaф (The Boomer)
Публикувано09.06.04 14:04

Ами това са си двата начина. Първият е по-гаден (мнение на потърпевш), понеже трябва да гадаеш за причините. Но не би трябвало да се чувстваш зле, според мен има удоволствие в това, от садистичен характер

Agent of Change

Тема Re: Това санови [re: Ecнaф]  
Авторaмбpoзия (Нерегистриран)
Публикувано09.06.04 14:26

ти ме разби! наистина ли няма други? значи аз докато се сърдя се чувствам 100 пъти по-зле от него. тогава единствения начин е да спра да се сърдя, ама като сгафи какво да правя!!??

Тема Re: Това санови [re: aмбpoзия]  
АвторЖeни (Нерегистриран)
Публикувано09.06.04 14:44

Искаш да го накажеш ли или да не си повтаря гафа? За първото, ако от случката искаш да изпиташ садистично удоволствие, вече са те посъветвали. Ако е второто, т.е. искаш да решиш проблема, кажи му, не по "женски", с намек, а по "мъжки" - кратко, точно и ясно. То и трето има, ако си играйкате кой кого манипулира, правиш крачка назад, а после две напред, изкушаваш го до толкова, че след това ти става роб...до следващия път И четвърто, жертва си ти :), плачеш, хлипаш нещастно, че сърцето да му се скъса... Хайде стига толкова - всяка жена има богат репертоар...Проблемът й е какво иска.

Автор dma (irq)
Публикувано09.06.04 16:04

Хихи Еснафе, това действа само с мъже, които разбират кое какво значи . Аз попаднах на такъв, на който нито мълчанието, нито по-агресивния тон в гласа, говорят нещо. Да не говорим и че разговори от типа на:

Аз: (мълча, въздишам, потрепвам нервно с крак)
Той: Има ли нещо?!
Аз: Не
Той: Ок (и си продължава живота сякаш нищо не е ставало и сякаш никога за нищо не се е налагало да се притеснява).

....не действат

Та ми остана само разговорър тип "мъжки" омекотен вземайки предвид чувствителното мъжко его. Препоръчвам на амброзия да пробва каквото може и каквото и позволява чувството за справедливост .

There's no place like 127.0.0.1

Тема Re: какви са вашите начини да покажете, че сте сърдитинови [re: aмбpoзия]  
Автор MiriamOO7 (Ruby Tuesday)
Публикувано09.06.04 16:48

Когато не минават "женските номера" със сълзите и сополите (а те минават само до време) предпочитам да говорим по мъжки. Зависи естествено кой е насреща, някои не разбират от дума . За себе си съм решила - първо гледам да не се афектирам много, че стигне ли се дотам няма да ми се разминат сълзите а и не обичам да съжалявам после за думи изречени в момент на гняв (макар че най-силното което мога да кажа на любимия е "ти си голям егоист"). И второ - още преди да се е разгорещил спора казвам спокойно какво ме е раздразнило, обикновено използвам думите "разочарована съм защото...". Винаги предпочитам да се разберем без сърдене, защото аз май страдам повече като се сърдя отколкото "обекта".

Тема Re: Това санови [re: dma]  
Автор Ecнaф (The Boomer)
Публикувано09.06.04 18:16

Явно е било все едно за коя ще се оженя, понеже и у нас в такива случаи разговорът се изчерпва със същите фрази (има ли нещо - не - OK). Обаче, като мине час-два, като й пусна една нелегална ръчичка и благоверната омеква като тесто, след което естествено бива омесена, модулирана и опечена. Важно е печенето да е на слаба фурна.
Това е положението. Като си мълчите, ще търпите. Да не сме врачки, та да разберем какво мислите?

Agent of Change

Тема Re: Това санови [re: Жeни]  
Автор Ecнaф (The Boomer)
Публикувано09.06.04 18:22

И една точилка никога не е излишна, заблуждаващо подпряна край плота Като се разсърди някоя булка, да потропва нервно не с краче, а с точилчицата в ръчички...

Agent of Change

Автор dma (irq)
Публикувано09.06.04 18:31

Мен ме пекат на силен огрън обикновено - винаги като се цупя бивам (ужким невинно, а може и наистина да е невинно, ама не се знае) накарана да се чувствам виновна.

Това не знам дали е тренинг или е някаква вродена мъжка черта, нещо като неизменна част от Y хромозома, ама всички мъже май го владеете до превъзходство.

А колкото до мълчанието.. Целият пиниз е не че не искаме да си кажем каквото ни е на душата, ама трябва да положите малко повечко усилия, за да откриете какво е. Ние даваме достатъчно жокери като се попита 5-6 пъти и с подходящи думи. Ако се сещахте сами, то тогава щях да повярвам, че има Бог, ама Ц.

There's no place like 127.0.0.1

Тема Re: какви са вашите начини да покажете, че сте сърдитинови [re: aмбpoзия]  
Автор julgreko (dete)
Публикувано09.06.04 19:10

Аз се цупя в началото а ако не хване дикиш сядам на земята и започвам да рева сърцераздирателно и да гледам в една точка пред него и мога да кажа че действа супер яко
а и сълзите пречистват и след това се чувстваш по-добре

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.