Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:00 15.07.25 
Непрофесионални
   >> Семейство
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ЧРД  
Авторyжaceнa (Нерегистриран)
Публикувано26.02.04 12:49

УЖАС!
Вчера имах рожден ден, но мъжът ми се направи, че все едно нямам. Нито цвете, нито поне едно ЧРД.
Дори вечерта не се прибра!!!!!!!! То не че не се е случвало и друг път, но пък точно на рождения ми ден
Напоследък чувствата ни нещо охладняха, не си говорим, почти не се виждаме през деня, щото сме на работа, той се връща чак като заспя (към полунощ).

Как мислите нормално ли е за семейния живот такова отношение един към друг? Женени сме от 7 години, имаме и 2 деца.

Мислите ли че може да има друга жена?

Тема Re: ЧРДнови [re: yжaceнa]  
АвторПeтpa (Нерегистриран)
Публикувано26.02.04 13:13

Много неприятно. Първо трябва да ни разкажеш какво е предизвикало тази реакция. Ясно е, че той ти прави напук, но защо..............ти ще ни кажеш.

Тема Re: ЧРДнови [re: Пeтpa]  
Публикувано26.02.04 13:22

Не бих казала, че ми прави напук. Чак пък такива детинщини.....
Основно бих казала, че проблема може да идва от там, че 90% от издръжката и грижата за семейството е от мен. Той не внася почти нищо. Започнаха комплексарски номера от рода "Няма да се срещаш с тази или онази", "Къде пак ходи след работа" и т.н. Той не проявява никакъв интерес дори към децата, дали им трябват дрехи или обувки. Не ме пита как успявам сутрин да ги заведа на градина и ясла и после да отида на работа, докато той се излежава и си гледа хороскопа по БТВ, а отива към 10ч. на работа и то ако дойдат да го вземат (такава му е работата!) Направо вече си мисля, че е време за раздяла.

Автор dinamitko (избухлив)
Публикувано26.02.04 13:33

Като се замислиш, има ли някакво значение, дали има друга жена или не?

Публикувано26.02.04 13:39

Чувала съм, че мъжете много държат да изкарват повече пари / и аз незнам каква е тази мания/ Ти сигурна ли си, че не си се държала надменно с него, за да се затвори по този начин? Защо го лишаваш от грижите за децата и поемаш всичко на гърба си? Така той как да се почувства баща? Защо не си говорите?

Тема Re: ЧРДнови [re: dinamitko]  
Публикувано26.02.04 13:48

Разбира се, че има. Не бъди груб.

Автор dinamitko (избухлив)
Публикувано26.02.04 13:55

Нещо не си ме разбрала. Изобщо не съм груб.
Отношенията между двама души или са такива, каквито би трябвало да бъдат, или не са.
Останалото са обстоятелства.

Тема Re: ЧРДнови [re: dinamitko]  
Публикувано26.02.04 13:58

Не можеш да ме убедиш, че няма шанс да се оправят. Щом двама човека са се стремяли към нещо, винаги има начин отново да го направят.

Публикувано27.02.04 11:30

Каза ми че е бил "в командировка" в едно село(!?) на 15 мин. от нашия град. Можел е да си дойде, но е бил на маса (?!?)

Не мисля, че всичко ще се оправи.

Някой преживявал ли е подобна криза в брака си??

Тема Re: А тинови [re: yжaceнa]  
Публикувано27.02.04 12:37

май вече не го обичаш, щом така бързо се съгласяваш един брак да се провали?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.